Γεωτρήσεις Λήμνος Λέσβος Χίος 1

Γεωτρήσεις Λήμνος | Λέσβος | Χίος

Γεωτρήσεις Λήμνος | Λέσβος | Χίος

Γεωτρήσεις νερού Λήμνος, Λέσβος, Χίος. Γεώτρηση Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Μύρινα, Μυτιλήνη, Ικαρία. Η Λήμνος έχει γεωτρήσεις νερού και χρησιμοποιεί σε άρδευση, ύδρευση. Η εταιρεία Δήμας μεριμνάει την κατασκευή γεώτρησης νερού σε Λέσβος και Χίος. Έτσι το βόρειο Αιγαίο αποτελεί ένας βασικό προορισμός για γεωτρήσεις νερού και γεωτρήσεις γεωθερμίας από την εταιρεία Δήμας. Με δυνατότητα μεταφοράς, τα μικρά γεωτρύπανα νερού και ο εξοπλισμός γεώτρησης φθάνει στο νησί για κάθε απαιτητική γεώτρηση στην Μύρινα, Μυτιλήνη και Ικαρία.

Η εταιρεία Δήμας διαθέτοντας έμπειρους γεωλόγους που γνωρίζουν τις γεωτρήσεις Λήμνου και τα ορυκτά πετρώματα στο νησί, εκτελούν συγκεκριμένες έρευνες. Υλοποιούμε την πιο χρήσιμη γεωλογική και γεωφυσική μελέτη για τον εντοπισμό νερού στην γεώτρηση της Λέσβου έχοντας ειδικό εξοπλισμό και μηχανήματα εύρεσης υπόγειων υδάτων. Αφότου προσδιορίσουμε την θέση γεώτρησης και αφού πληρούμε τις αποστάσεις από γεωτρήσεις και πηγάδια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση προχωράμε στην διαδικασία του έργου. Τα δικαιολογητικά για την γεώτρηση της Χίου είναι βασική ενέργεια για την αδειοδότηση της ανόρυξης νερού. Καθώς καταθέσουμε τα έγγραφα στην υπηρεσία υδάτων περιμένουμε την έκδοση άδειας. Σε υφιστάμενες γεωτρήσεις νερού στην Λήμνο, μας ανατίθεται η νομιμοποίηση και η ανανέωση της γεώτρησης παρέχοντας χαμηλό κόστος διεκπεραίωσης.

Λήμνος, Λέσβος και Χίος έχει την άμεση υποστήριξη για γεωτρήσεις νερού απ΄την εταιρεία Δήμας. Άριστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες γεώτρησης για το βόρειο Αιγαίο, όπως:

 1. Έμπειρος ραβδοσκόπος για γεώτρηση στην Λήμνο για σίγουρο εντοπισμό νερού.
 2. Εύρεση νερού σε γεώτρηση στην Λέσβο με γεωτεχνική έρευνα και γεωλογική μελέτη.
 3. Δικαιολογητικά για αδειοδότηση γεώτρησης στην Χίο και άδεια χρήσης νερού.
 4. Αποφεύγεται το πρόστιμο σε παράνομη γεώτρηση Λήμνου με νομιμοποίηση.
 5. Δήλωση γεώτρησης Λέσβου χωρίς άδεια και αποτρέψτε το σφράγισμα του πηγαδιού.
 6. Εκβάθυνση γεωτρήσεων Χίου που δεν βγάζουν νερό.
 7. Δοκιμαστική γεώτρηση στην Μύρινα, ερευνητική μελέτη ύπαρξης νερού στο έδαφος.
 8. Γεωτρήσεις στην Μυτιλήνη με περιστροφικό και κρουστικό μικρό γεωτρύπανο νερού.
 9. Γεωτρήσεις στην Ικαρία για κτήματα, χωράφια, καλλιέργειες που χρειάζονται νερό.
 10. Γεωτρήσεις νερού στην Λήμνο σε σπίτια, κήπους, αυλές, υπόγεια και πυλωτές.
 11. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Λέσβο για κλιματισμό στο ξενοδοχείο, θέρμανση στο θερμοκήπιο.
 12. Σωλήνες γεώτρησης για την Χίο με διάμετρο Φ125 Φ140 Φ160 Φ200 βαρέως τύπου.
 13. Κατάλληλο χαλίκι γεώτρησης για την Λήμνο ποτάμιας προέλευσης για φίλτρο νερού.
 14. Υποβρύχιες αντλίες νερού για γεωτρήσεις στην Λέσβο και πηγάδια.
 15. Απομάκρυνση λάσπης σε γεώτρηση νερού στην Χίο που έχει βουλώσει από άμμο.
 16. Επισκευής χαλασμένης γεώτρησης στην Μύρινα βγάζει και δεν βγάζει θολό νερό.
 17. Συντήρηση αντλίας γεωτρήσεων στην Μυτιλήνη και αντικατάσταση σκουριασμένης σωλήνας.
 18. Έλεγχος γεώτρησης με κάμερα στην Ικαρία και δοκιμαστική άντληση της στάθμης νερού.
 19. Καθαρισμός γεώτρησης στην Λήμνο από κομπρεσέρ για φύσημα με αέρα 25 Bar πίεση.
 20. Air lift μέθοδος σε γεώτρηση νερού στην Λέσβο με μειωμένη τιμή ανά μέτρο.
 21. Εγκατάσταση υποβρύχιων αντλιών γεωτρήσεων νερού στην Χίο σε χαμηλό κόστος.
 22. Φωτοβολταϊκά, πασσαλόμπηξεις, τσιμεντενέσεις από μικρό γεωτρύπανο στην Μυτιλήνη.
 23. Γεωτρήσεις σε Ικαρία και Χίο για την απομάκρυνση και την αποστράγγιση νερού σε υπόγεια.

Κατασκευάζουμε αξιόπιστες γεωτρήσεις νερού σε Λήμνο, Λέσβο, Χίο συμβαδίζοντας με την καλύτερη τιμή.

Λήμνος, μεταφέρουμε το μικρό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις και με πλήρη εξοπλισμό στην άντληση νερού. Στο νησί της Λήμνου το νερό από γεώτρηση έχει γίνει επιτακτική ανάγκη τα τελευταία έτη. Διαθέτουμε ιδιόκτητα γεωτρύπανα, κοπτικά, σφύρες, αντλίες, γερανούς και ότι άλλο χρειάζεται η γεώτρηση νερού για την εξόρυξη. Υπο την καθοδήγηση γεωλόγου γίνεται η ανάλυση στα πετρώματα της γεώτρησης για κάθε μέτρο. Έτσι πετυχαίνουμε το υπόγειο νερό και έχουμε ένα σπουδαίο επίτευγμα στην γεώτρηση της Λήμνου με το μικρό γεωτρύπανο.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με παλιά γεώτρηση νερού στην Λέσβο; Μην ανησυχείτε γιατί η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας επισκευάζει την γεώτρηση από την πηγή του προβλήματος. Ο καθαρισμός γεωτρήσεων στην Λέσβο γίνεται με υψηλοπίεσο αεροσυμπιεστή που φθάνει τα 25 bar πιέσεως αέρα. Το φύσημα της γεώτρησης στην Μυτιλήνη κατορθώνεται με την μέθοδο air lift. Είναι η ιδανική διαδικασία για βουλωμένες γεωτρήσεις από συσσωρευμένη λάσπη και χώμα. Έτσι διώχνουμε την άμμο από τα φίλτρα της γεώτρησης και πετυχαίνουμε ροή νερού μεγαλύτερη μέσα στις σωλήνωσης της γεώτρησης. Η υποβρύχια αντλίας της γεώτρησης έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς ψύχεται από το καθαρό νερό και δεν βουλώνει πια από τις πέτρες και την λάσπη.

Ακολουθεί βίντεο που αφορά γεωτρήσεις νερού σε Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Ο εξοπλισμός γεώτρησης με εγγύηση για οποιαδήποτε νέα ή παλιά γεώτρηση νερού σε Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Μύρινα, Μυτιλήνη και Ικαρία.

Μια πλήρη γκάμα από υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων περιμένει οποιοδήποτε ιδιοκτήτη γεώτρησης νερού που βρίσκεται στην Χίο. Με προσφορές στις τιμές της αντλίας γεώτρησης παρέχουμε εξοπλισμό για την άντληση νερού όσο και για την αποθήκευση σε δεξαμενές. Για τις νέες γεωτρήσεις της Χίου παρέχουμε ειδικούς πίνακες για έλεγχο στάθμης νερού με επιτήρηση στην ασσυμετρία των φάσεων του ρεύματος, ηλεκτρόδια, φλοτέρ σε χαμηλό κόστος αγοράς. Μάθετε για τα υποβρύχια αντλητικά συγκροτήματα που είναι αξιόπιστα στην άντληση νερού για χιλιάδες γεωτρήσεις και πηγάδια στην Χίο.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας έχει μοναδικό στόχο να αφήσει ευχαριστημένους τους ιδιοκτήτες γεωτρήσεων στο βόρειο Αιγαίο. Το πρόθυμο προσωπικό αναλαμβάνει το έργο από την μελέτη νερού στην Λήμνο, την γεώτρηση στην Λέσβο έως την υποβρύχια αντλίας γεώτρησης στην Χίο. Υλοποιούμε την κατασκευή με σύγχρονα γεωτρύπανα και την ανόρυξη στην γεώτρηση με τεχνογνωσία από το 1960.