ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής αποτελούν μία αξιόπιστη παροχή άντλησης νερού από τον υδροφορέα. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης αναλαμβάνει το άνοιγμα της γεώτρησης για την υδροδότηση και για την διαχείριση γεωθερμίας. Η γεώτρηση νερού στην Νότια Αττική πλέον υλοποιείται σε οικονομικές τιμές, με το μικρό γεωτρύπανο.

Το έμπειρο συνεργείο μας εδώ και 60 έτη διενεργεί γεωτρήσεις νερού σε κάθε περιοχή. Κατασκευάζουμε τις γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής όπως είναι η γεώτρηση νερού στην Νέα Σμύρνη, στον Άγιο Δημήτριο Μπραχάμι, στον Ταύρο, στην Αργυρούπολη, στον Πειραιά, στον Άλιμο, στην Καλλιθέα, στην Γλυφάδα, στο Μοσχάτο, στο Ελληνικό και στο Παλαιό Φάληρο.

Η εύρεση υπόγειων νερών γίνεται σύμφωνα με την εδαφοτεχνική έρευνα και την γεωλογική μελέτη. Ταυτόχρονα οι γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής προϋποθέτουν την χορήγηση άδειας για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων. Τα γραφεία μας, προκειμένου να σας απαλλάξουν από την έντονη γραφειοκρατία αναλαμβάνουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά της γεώτρησης νερού.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής, πλέον θα εξασφαλίσετε νερό για κάθε χρήση...

Στις γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής διαθέτουμε κατάλληλο μικρό γεωτρύπανο. Η γεώτρηση νερού σε περιορισμένους και εσωτερικούς χώρους όπως τα υπόγεια και τα κλειστά γκαράζ είναι εφικτή. Για την διάνοιξη γεωτρήσεων μεταφέρουμε τα γεωτρύπανα σε οποιαδήποτε περιοχή της Νοτίου Αττικής, έπειτα από συνεννόηση. Πραγματοποιούμε άμεσα τις εργασίες της γεώτρησης καθώς ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων θα παραδώσει την γεώτρηση νερού σε λίγες μόνο ώρες.

Αν ενδιαφέρεστε για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου που εντοπίζονται στις γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής έχουμε την λύση. Υλοποιούμε την γεώτρηση γεωθερμίας με ποιοτικά και ασφαλή υλικά για άριστα αποτελέσματα. Τοποθετούμε την κατάλληλη γεωθερμική αντλία θερμότητας και τους εναλλάκτες στο βάθος της γεώτρησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε γραφειοκρατική κίνηση για την άδεια γεωθερμίας.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης παρέχει υπηρεσίες γεωτρήσεων νερού με από το 1960. Με αποτελεσματικότητα εξασφαλίζουμε την επιτυχία σε κάθε έργο γεώτρησης νερού, τηρώντας πάντα τις καλύτερες προδιαγραφές και τον σωστό σχεδιασμό.

Η επικοινωνία με την οικογενειακή εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας, θα σας προσφέρει την υψηλή ποιότητα στην καλύτερη τιμή γεώτρησης.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn