Γεωτρήσεις Κόρινθος Κιάτο Αίγιο 1

Γεωτρήσεις Κόρινθος | Κιάτο | Αίγιο

Γεωτρήσεις Κόρινθος - Κιάτο - Αίγιο

Γεωτρήσεις νερού Κόρινθος, Κιάτο, Αίγιο. Γεώτρηση Κορίνθου, Κιάτου, Αιγίου, Ξυλόκαστρο, Ακράτα, Διακοπτό, Ρίο. Γνωρίζοντας την διαδικασία γεώτρησης από το 1960 βρισκόμαστε στο πρώτο βάθρο στην Πελοπόννησο με γεωτρήσεις στην Κόρινθο. Έχουμε καταφέρει να ρίξουμε και το κόστος σε γεωτρήσεις στο Κιάτο κρατώντας την υψηλή ποιότητα στα υλικά γεώτρησης. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας αφού οι περισσότερες γεωτρήσεις νερού στο Αίγιο γίνονται με τα γεωτρύπανά μας. Η εταιρεία Δήμας έχει κατασκευάσει πλήθος από βαθιές και ρηχές γεωτρήσεις σε Ξυλόκαστρο, Ακράτα, Διακοπτό και Ρίο.

Η νομοθεσία για γεωτρήσεις στη Κόρινθο αναφέρει πως πρέπει να τηρούνται οι κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ γεωτρήσεων και πηγαδιών. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους γεωλόγους που αναλαμβάνουν να βρίσκουν τις κοντινές γεωτρήσεις στο κτήμα σας. Επιπλέον ερευνούν τα ρήγματα πετρωμάτων με στόχο την πιθανή διέλευση του υπόγειου νερού. Υλοποιώντας την γεωλογική μελέτη εντοπίζουν την ιδανική θέση που θα εγκατασταθεί το γεωτρύπανο. Πλέον γνωρίζοντας αρκετά στοιχεία για την υδρογεωλογία και τον υδροφόρο ορίζοντα θα αποτρέψουμε τις άσκοπες γεωτρήσεις στο Κιάτο. Στην συνέχεια συγκεντρώνουμε όλα τα δικαιολογητικά για την γεώτρηση νερού και τα καταθέτουμε στο υπουργείο περιβάλλοντος. Στη περίπτωση που ανήκετε στη κατηγορία για παλιά, παράνομη και χωρίς άδεια γεώτρηση στο Αίγιο, η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας επεμβαίνει για την άμεση νομιμοποίησή της.

Εύρεση νερού με γεωφυσική έρευνα και μελέτη για γεωτρήσεις σε Κόρινθο, Κιάτο και Αίγιο.

Όταν ενημερωθούμε την αδειοδότηση για την γεώτρηση στην Κόρινθο μεταφέρουμε το γεωτρύπανο στην θέση εξόρυξης. Ο εξοπλισμός της γεώτρησης βασίζεται σε χειριστές που γνωρίζουν άψογα την δουλεία και έχουν την απαραίτητη πιστοποίηση για τα μηχανήματα έργου. Με στόλο να απαρτίζεται από δυνατά γεωτρύπανα που μπορούν να κόψουν κάθε πέτρωμα σε γεωτρήσεις του Κιάτου. Καταφέρνουμε να τελειώσουμε την υδρογεώτρηση με επιτυχία στην εύρεση νερού. Τα σύγχρονα κοπίδια, οι αερόσφυρες, τα τρίκωνα και οι οδηγοί της εξόρυξης βοηθούν στο άνοιγμα γεωτρήσεων στο Αίγιο με γρήγορους ρυθμούς και με οικονομικό κόστος.Έχουμε γεωτρύπανα για κρουστική και περιστροφική γεώτρηση με τελικό βάθος να φθάνουμε τα 200 μέτρα με το μικρό γεωτρύπανο και 600 μέτρα με το μεγάλο γεωτρύπανο.

Η εταιρεία Δήμας είναι δίπλα σας, πριν και μετά την γεώτρηση νερού στην Πελοπόννησο με τις εξής υπηρεσίες γεωτρήσεων σε χαμηλό κόστος και τιμή:

 1. Εύρεση νερού για ακριβή εντοπισμό σημείου στη γεώτρηση της Κορίνθου.
 2. Κατάθεση φακέλου με τα δικαιολογητικά γεώτρησης του Κιάτου.
 3. Εκπόνηση άδειας για ανόρυξη γεώτρησης στο Αίγιο.
 4. Δήλωση παράνομης γεώτρησης χωρίς άδεια στο Ξυλόκαστρο.
 5. Δειγματοληπτική – ερευνητική γεώτρηση στην Ακράτα.
 6. Μικρό γεωτρύπανο για περιορισμένους χώρους γεώτρησης στο Διακοπτό.
 7. Ιδανικές σωλήνες γεωτρήσεων στο Ρίο.
 8. Ειδικό χαλικόφιλτρο για γεωτρήσεις στην Κόρινθο.
 9. Καθαρισμός γεώτρησης με την μέθοδο Air Lift στο Κιάτο.
 10. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στο Αίγιο.
 11. Γεώτρηση πασσαλόμπηξης, τσιμεντένεσης, αποστράγγισης σε Ξυλόκαστρο και Ακράτα.
 12. Αντλίες νερού και δοκιμαστικές αντλήσεις σε γεωτρήσεις σε Διακοπτό και Ρίο.

Αποτελεσματική εξυπηρέτηση στην ανόρυξη γεωτρήσεων σε Κόρινθο, Κιάτο και Αίγιο με εμπειρία από το 1960.

Πορευόμαστε με τεχνογνωσία και πείρα από το 1960 στις κατασκευές γεωτρήσεων νερού στην Κόρινθο. Η εταιρεία Δήμας έχει διακριθεί για την άμεση απόκριση και την εκτέλεση της γεώτρησης. Με περιβαλλοντική συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη παρέχουμε γεωτρήσεις στο Κιάτο στην καλύτερη τιμή. Χρησιμοποιούμε υλικά γεωτρήσεων με αντοχή, για την αποτελεσματική θωράκιση της γεώτρησης στο Κιάτο, εφόρου ζωής. Η επικοινωνία με το πρόθυμο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας γεωτρήσεων Δήμας, θα δώσει απαντήσεις για την ιδανική γεώτρηση νερού στο σπίτι σας, στο χωράφι σας ή στην βιομηχανία σας.