Γεωτρήσεις Κηφισιά Εκάλη Νέα Ερυθραία

Γεωτρήσεις Κηφισιά | Εκάλη | Νέα Ερυθραία

Γεωτρήσεις Κηφισιά Εκάλη Νέα Ερυθραία

Γεωτρήσεις νερού Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία. Γεώτρηση Κηφισιάς, Εκάλης, Νέας Ερυθραίας. Η Κηφισιά, η Εκάλη και η Νέα Ερυθραία έχει παράδοση στην ανθοκομία με καταπράσινους κήπους και πάρκα αναψυχής. Η ύπαρξη νερού για το πότισμα και για τη προστασία από πυρκαγιές είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η τεχνική εταιρεία Δήμας Γεωτρήσεις κατασκευάζει κάθε γεώτρηση νερού στον δήμο Κηφισιάς, Εκάλης και Νέας Ερυθραίας με ανταγωνιστικές τιμές ανά μέτρο.

Οι γεωτρήσεις σε Κηφισιά και Εκάλη μπορεί να έχουνε δειγματοληπτικό σκοπό για την ασφαλή ανέγερση κτιρίων. Άλλος σκοπός της γεώτρησης είναι η άντληση νερού από τον υδροφόρο ορίζοντα. Σε περιπτώσεις που πλημυρίζουν τα υπόγεια από νερό γίνονται και γεωτρήσεις στην Νέα Ερυθραία για την αποστράγγιση υδάτων. Επίσης η γεώτρηση νερού χρησιμοποιεί τη γεωθερμία απτό έδαφος ως είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία Δήμας σχετικά με τις γεωτρήσεις στην Κηφισιά, στην Εκάλη και στην Νέα Ερυθραία Αττικής:

 1. Εύρεση νερού με γεωλογικές έρευνες, γεωφυσικές μελέτες για γεώτρηση στην Κηφισιά.
 2. Θέση γεώτρησης νερού στην Εκάλη με ακρίβεια στον εντοπισμό από γεωλόγους.
 3. Αποτελεσματική κατάθεση και δρομολόγηση των δικαιολογητικών γεώτρησης.
 4. Άμεση άδεια ανόρυξης γεωτρήσεων στην Κηφισιά σύμφωνα με νόμους σε αποστάσεις.
 5. Αποτρέπουμε το πρόστιμο σε παράνομες γεωτρήσεις Εκάλης με έγκαιρη νομιμοποίηση.
 6. Ανανέωση σε υπάρχουσα γεώτρηση νερού ή πηγάδι στην Νέα Ερυθραία.
 7. Ερευνητική γεώτρηση στην Κηφισιά με δειγματοληπτικό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.
 8. Γεωτρύπανο μικρό, ύψος πύργου στα 1.9 μέτρα για γεωτρήσεις σε σπίτια της Κηφισιάς.
 9. Περιστροφικές και κρουστικές γεωτρήσεις στην Εκάλη μέσα σε υπόγειο, κήπο και σπίτι.
 10. Γεώτρηση αθόρυβα και χωρίς ζημιές έχοντας ηλεκτρικό γεωτρύπανο για Νέα Ερυθραία.
 11. Γεωθερμία στην Κηφισιά κάνοντας γεωτρήσεις με ανοικτό ή κλειστό κύκλωμα.
 12. Γεωτρήσεις στην Εκάλη με ανθεκτικά υλικά στην κατασκευή γεωτρήσεων.
 13. Σύγχρονος εξοπλισμός σε σωλήνες γεώτρησης με διαστάσεις Φ125, Φ140, Φ160, Φ200.
 14. Ειδικό χαλίκι φίλτρο για τις γεωτρήσεις νερού σε περιοχές της Κηφισιάς.
 15. Προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιας αντλίας νερού σε γεώτρηση, πηγάδι Εκάλης.
 16. Χαμηλές τιμές επισκευής σε αντλία που σταμάτησε δουλεύει σε γεώτρηση της Κηφισιάς
 17. Αντλία για δοκιμαστική άντληση νερού σε γεώτρηση στην Νέα Ερυθραία.
 18. Έλεγχος με βιντεοσκόπηση γεώτρησης, αδιάβροχη κάμερα γεωτρήσεων στην Κηφισιά.
 19. Καθαρισμός γεώτρησης στην Κηφισιά η οποία είχε λάσπη και θολό νερό.
 20. Φύσημα γεώτρησης στην Εκάλη για να ξεβουλώσει από άμμους, χώματα, πέτρες.
 21. Συντήρηση γεωτρήσεων Νέας Ερυθραίας με μέθοδο AIR LIFT σε ανταγωνιστικό κόστος.
 22. Εκβάθυνση σε γεώτρηση νερού ή πηγάδι στην Κηφισιά που βγάζει λίγο νερό.
 23. Γεωτρήσεις αποστράγγισης στην Εκάλη αν πλημμυρίζει το υπόγειο ασανσέρ με νερά.
 24. Γεωτρήσεις Νέας Ερυθραίας με τσιμεντενέσεις και αγκυρώσεις για ενίσχυση θεμελίων.

Αποτελεσματικές γεωτρήσεις σε Κηφισιά Εκάλη Νέα Ερυθραία με 100% επιτυχία στην παράδοση έργου.

Οι γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Κηφισιά, την Εκάλη και την Νέα Ερυθραία σκοπεύουνε σε πλήρη κάλυψη των θερμικών αναγκών αλλά και του κλιματισμού της κατοικίας. Με την γεωθερμία ως απεριόριστη πηγή ενέργεια, αποδεσμεύεστε από κάθε ακριβοπληρωμένη κατανάλωση πετρελαίου. Η εγκατάσταση του γεωθερμικού συστήματος προσδίδει εξοικονόμηση τόσο στα χρήματα όσο και στο χώρο. Η χρήση των γεωτρήσεων με γεωεναλλάκτη και αντλία θερμότατος αποτελεί τον εξοπλισμό για την γεωθερμία της Κηφισιάς. Ενημερωθείτε έγκυρα μέσα από την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας για το κόστος και την τιμή γεωθερμίας για κατασκευές της Εκάλης και της Νέας Ερυθραίας.

Η ανόρυξη γεώτρησης στη Κηφισιά προϋποθέτει την έκδοση άδειας. Η κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) περιέχει τα ζητούμενα δικαιολογητικά για την γεώτρηση νερού στην Εκάλη. Σύμφωνα με την εκπόνηση γεωλογικής μελέτης επισυνάπτονται τα στοιχεία του έργου υδρογεώτρησης. Όπως η θέση γεώτρησης με συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87, το βάθος και η διάμετρο διάνοιξης. Σε παλιές γεωτρήσεις και πηγάδια της Νέας Ερυθραίας ενεργούμε κατάλληλα με την δήλωση, την νομιμοποίηση και την ανανέωση αδειοδότησης.

Είμαστε παρόντες στην Κηφισιά με γεωτρήσεις σε μικρούς χώρους έχοντας τον κατάλληλο γεωτρητικό εξοπλισμό. Η εκτέλεση γεωτρήσεων στα υπόγεια γκαράζ και στις αυλές της Εκάλης γίνονται με γεωτρύπανο μικρό. Η διαδικασία της γεώτρησης πραγματοποιείται χωρίς όχληση και δίχως ζημιές στο περιορισμένο μέρος. Τα μικρά γεωτρύπανα νερού μπορούν να “τρυπήσουν” σε βάθος γεώτρησης 250 μέτρων. Διαθέτουμε και η ηλεκτρικό γεωτρύπανο ιδανικό για αθόρυβες γεωτρήσεις στη Νέα Ερυθραία με κλειστούς χώρους.

Γνωρίζουμε άψογα όλα τα στάδια για την διαδικασία της γεώτρησης στην Κηφισιά, στην Εκάλη και στην Νέα Ερυθραία, με πείρα από το 1960.

Η κατασκευή γεωτρήσεων στη Κηφισιά έχει αρκετά στάδια υλοποίησης μέχρι τον εντοπισμό νερού. Το δυναμικό της εταιρείας Δήμας απαρτίζεται από προσωπικό με ειδίκευση στις υδρογεωτρήσεις και πιστοποίηση στο χειρισμό γεωτρύπανων. Με βάση την γεωλογία που θα συναντήσουμε στη γεώτρηση της Εκάλης θα γίνει η σωλήνωση, το χαλίκωμα και η άντληση νερού. Τα φίλτρα των σωληνώσεων θα τοποθετηθούν στα παραγωγικά σημεία της γεώτρησης ενώ το αντλητικό συγκρότημα θα εγκατασταθεί στο βέλτιστο βάθος για την μακροζωία στην υδρογεώτρηση.

Η κατασκευαστική εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας επιδιώκει από το 1960 να παρέχει την καλύτερη τιμή γεώτρησης στην Κηφισιά. Εύστοχες υπηρεσίες σε υπάρχουσες γεωτρήσεις στην Εκάλη, όπως η εκβάθυνση για να βρεθεί το νερό, ο καθαρισμός της βουλωμένης γεώτρησης από λάσπες και η επισκευή της υποβρύχιας αντλίας νερού. Με τεκμηριωμένες προτάσεις και εμπειρία, απευθυνόμαστε και σε κατοίκους στη Νέα Ερυθραία για γεώτρηση.