ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Από το 1960 η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας βρίσκεται δίπλα σας και εξυπηρετεί τις γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο. Με άψογες υπηρεσίες και επαγγελματισμό παρέχουμε γεωτρήσεις νερού με βασικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Η ποιότητα στα υλικά της γεώτρησης και η συνεχής εξέλιξη στον τομέα των γεωτρήσεων είναι μονόδρομος για το τεχνικό μας γραφείο.

Η εταιρεία Δήμας ως δυναμική εταιρεία στις γεωτρήσεις νερού αναλαμβάνει οποιαδήποτε παλαιά και νέα γεώτρηση με υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση. Καλύπτουμε τις γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο με ειδικά γεωτρύπανα γεωτρήσεων, ικανά για κάθε γεωλογικό υπόστρωμα. Διαθέτουμε μεγάλο και μικρό γεωτρύπανο για την διάνοιξη γεώτρησης σε ασβεστόλιθο, σε ψαμμίτη και σε οποιοδήποτε άλλη γεωλογική δομή στην περιοχή της Αναβύσσου.

Ο άριστος εξοπλισμός γεώτρησης και η τεχνογνωσία αποτελούν την υπεροχή μας έναντι των υπολοίπων εταιρειών στις γεωτρήσεις Αναβύσσου. Σε γρήγορο χρονικό διάστημα κατασκευάζουμε γεωτρήσεις για την άντληση υδάτων, για την αξιοποίηση της γεωθερμίας και για την στεγανοποίηση του εδάφους. Με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς εκπονούμε εδαφοτεχνικές και ερευνητικές γεωτρήσεις με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του έργου διάτρησης.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Οι γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο κατασκευάζονται με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων...

Σε περιοχές όπως η Ανάβυσσος, που εντοπίζονται υψηλές ανάγκες για την άρδευση και την ύδρευση είναι αναγκαία η διάνοιξη γεώτρησης. Ως πρώτο και απαραίτητο βήμα είναι η έκδοση της άδειας για την γεώτρηση νερού. Συνεργαζόμαστε άριστα με γεωλόγους και δημόσιους φορείς για την άμεση αδειοδότηση. Επίσης αναλαμβάνουμε την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών της γεώτρησης με τις αντίστοιχες γεωλογικές μελέτες στην Διεύθυνση Υδάτων.

Για τις γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο χρησιμοποιούμε υλικά πρώτης ποιότητας με στόχο την μακροχρόνια και ενεργή γεώτρηση νερού. Επίσης εγκαθιστούμε αντλίες γεωτρήσεων που είναι ανθεκτικές σε οποιαδήποτε ποιότητα υπόγειων νερών του υδροφόρου ορίζοντα. Έτσι το αντλητικό συγκρότημα παρέχει μία ομαλή λειτουργία στην γεώτρηση, με υψηλές αποδόσεις.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης παρέχει ιδανικές τιμές για το άνοιγμα γεώτρησης νερού καθώς είναι προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Καλύπτουμε την κατασκευή γεωτρήσεων σε όλη την Ανάβυσσο σε άμεσο χρόνο.

Καλέστε τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να ενημερωθείτε άμεσα το κόστος στις υπηρεσίες γεωτρήσεων που προσφέρουμε.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn