Γεωτρήσεις Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος 1

Γεωτρήσεις Σκιάθος | Σκόπελος | Αλόννησος

Γεωτρήσεις Σκιάθος | Σκόπελος | Αλόννησος

Γεωτρήσεις νερού Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Σκύρος. Γεώτρηση Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλόννησου, Σκύρου. Εξειδικευμένες γεωτρήσεις νερού στην Σκιάθο ανορυχθεί η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεωλογικές μελέτες ώστε να βρίσκουμε την καλύτερη θέση γεώτρησης στην Σκόπελο. Με ιδιόκτητα φορτηγά μετακινούμε τον εξοπλισμό γεώτρησης και τα μικρά γεωτρύπανα για γεωτρήσεις στην Αλόννησο. Πλέον η γεώτρηση νερού στις Σποράδες ξεκινάει από την εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας έχοντας παρουσία στα νησιά από το 1960.

Το επιστημονικό προσωπικό μας, πρόκειται να αναλάβει τα δικαιολογητικά γεώτρησης της Σκιάθου. Ακολουθώντας βήμα βήμα την νομοθεσία στις γεωτρήσεις, γίνεται η εκπόνηση γεωλογική μελέτης για την εύρεση νερού στην Σκιάθο. Έτσι ορίζουμε με ακρίβεια το σημείο που θα τρυπήσει το γεωτρύπανο και προχωράμε στην επόμενη φάση της γεώτρησης. Οι γεωλόγοι μας, θα αναλάβουν την άμεση αδειοδότηση στην γεώτρηση της Σκοπέλου αφού γνωρίζουν άριστα του κανόνες και τους νόμους στα πηγάδια νερού. Με το ελάχιστο κόστος αναλαμβάνουμε την εξέλιξη στην άδεια γεώτρησης της Αλόννησου και έτσι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με τις γραφειοκρατικές ενέργειες.

Γεωτρήσεις Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος 1

Γεωτρήσεις Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος 2

Η εξυπηρέτηση είναι άμεση στα νησιά των Σποράδων καθώς καλύπτουμε με γεωτρήσεις νερού την Σκιάθο, την Σκόπελο, την Αλόννησο, την Σκύρο με υπηρεσίες γεωτρήσεων όπως:

 1. Μελέτη νερού και μέτρηση βάθους σε γεωτρήσεις στην Σκιάθο από ραβδοσκόπο.
 2. Εύρεση νερού σε γεωτρήσεις στην Σκόπελο και εντοπισμός ρηγμάτων από γεωλόγο.
 3. Νομιμοποίηση, αδειοδότηση με δικαιολογητικά σε γεωτρήσεις νερού στην Αλόννησο.
 4. Διεύρυνση διαμέτρου γεώτρησης και εκβάθυνση βάθους γεωτρήσεων στην Σκύρο.
 5. Δήλωση παράνομης γεώτρησης νερού της Σκιάθου χωρίς άδεια.
 6. Ερευνητική, δοκιμαστική γεώτρηση από δειγματοληπτικό γεωτρύπανο στην Σκιάθο.
 7. Ηλεκτρικό, αθόρυβο, μικρό γεωτρύπανο νερού για γεωτρήσεις στην Σκόπελο.
 8. Γεώτρηση νερού Σκιάθου για πότισμα σε κήπους, γέμισμα σε πισίνες, ξενοδοχεία.
 9. Γεωτρήσεις γεωθερμίας με χρήση γεωθερμικής ενέργειας στην Σκόπελο.
 10. Χαμηλές τιμές σε σωλήνες γεωτρήσεων Φ140 και Φ160 για γεώτρηση στην Αλόννησο.
 11. Χαλικόφιλτρο ποτάμιας προέλευσης για γεωτρήσεις νερού Σκύρου.
 12. Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων σε προσιτό κόστος για γεώτρηση σε Σκιάθος.
 13. Επισκευή σε γεωτρήσεις στη Σκόπελο που βούλωσαν από λάσπη και δεν βγάζουν νερό.
 14. Συντήρηση σε χαλασμένες γεωτρήσεις σε Σκόπελος με θολό νερό και άμμο.
 15. Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης σε Αλόννησος και έλεγχος γεωτρήσεων με κάμερα.
 16. Καθαρισμός γεώτρησης στην Σκιάθος από αεροσυμπιεστή υψηλοπίεσο με 25 Bar αέρα.
 17. Φθηνό κόστος στο φύσημα γεώτρησης στην Σκόπελος, άμεση επαναφορά υδροφόρου.
 18. Τοποθέτηση σε υποβρύχιες αντλίες για γεωτρήσεις νερού και πηγάδια στην Αλόννησος.
 19. Τσιμεντένεση και πασσαλόμπηξη για φωτοβολταϊκά με γεωτρήσεις στην Σκύρο.
 20. Γεώτρηση σε Σκιάθος και Σκόπελος για την αποστράγγιση υδάτων σε υπόγεια με νερό.
Συντήρηση και επισκευή σε γεωτρήσεις νερού στην Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με χαμηλό κόστος και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ο καθαρισμός γεώτρησης στην Σκιάθο γίνεται σε οποιαδήποτε παλιά γεώτρηση στο νησί που δεν βγάζει νερό. Η βουλωμένες γεωτρήσεις στην Σκόπελο και στα νησιά των Σποράδων είναι φαινόμενο συχνό. Μην χάνετε χρόνο καθώς η γεώτρηση που έχει λάσπη, η γεώτρηση που βγάζει λίγο θολό νερό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην υποβρύχια αντλία νερού. Ο καθαρισμός γεωτρήσεων στην Σκόπελο έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Με το φύσημα αέρα στην γεώτρηση της Αλοννήσου εξάγεται η συσσωρευμένη λάσπη από τον πυθμένα της γεώτρησης. Έτσι η άντληση γίνεται με καθαρό και διαυγές νερό στην γεώτρηση της Σκύρου.

Ο πεπιεσμένος αέρα διευρύνει τις φλέβες του υδροφόρου ορίζοντα με αποτέλεσμα να υπάρχει και μεγαλύτερη τροφοδοσία νερού στην γεώτρηση της Σκιάθου. Πλέον έχουν ξεβουλώσει τα φίλτρα που βρίσκονται στις σωλήνες της γεώτρησης. Και έτσι επιτρέπουν μεγαλύτερη ποσότητα υπόγειου νερού να εισέρχεται μέσα στην γεώτρηση. Επακόλουθο είναι να προστατεύεται η υποβρύχια αντλία στην γεώτρηση της Σκοπέλου. Χωρίς να καίγεται το μοτέρ από λάσπη, άμμο, χώμα και πέτρες.

Δήμας - γεωτρησεις η εταιρεία που εχει ξεχωρίσει για τα εργα γεωτρησεων από το 1960 στο βορειο αιγαιο.

Ισχυρά μικρά γεωτρύπανα νερού για γεωτρήσεις στην Σκιάθο και παροπλισμένα με ιδανικό εξοπλισμό. Ικανό να διασχίσουνε κάθε πέτρωμα και ρήγμα γεώτρησης στην σκόπελο. Αθόρυβες γεωτρήσεις στην Αλόννησο έχοντας ηλεκτρικό γεωτρύπανο στενών διαστάσεων για περιορισμένους χώρους. Φέρνουμε το νερό κοντά σας με αυθημερόν γεωτρήσεις μέσα σε υπόγεια, κήπους ξενοδοχείων και αυλές σπιτιών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο γεωτρήσεων Δήμας είναι πρόθυμο να αναλάβει κάθε δύσκολη γεώτρηση στο νησί της Σκιάθου. Η πολυετή εμπειρία σε γεωτρήσεις νερού από το 1960 θα αποδώσει ξεχωριστό αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την ανόρυξη γεώτρησης στην Σκόπελο καθώς παρέχουμε νέες τιμές γεωτρήσεων ανά μέτρο. Διαθέτουμε σε μειωμένο κόστος τον εξοπλισμό γεώτρησης στην Αλόννησο και την εγκατάσταση υποβρύχιας αντλίας νερού.