ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

Περιοχές γεωτρήσεων που εξυπηρετεί η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης αφορά όλη την Ελλάδα. Με γνώση στις γεωτρήσεις νερού για εξήντα έτη αποτελούμε μία ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση. Παρέχουμε κάθε γεώτρηση νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας και καθαρισμούς σε πηγάδια με σωστό σχεδιασμό και με χαμηλή τιμή γεώτρησης.

Τα γραφεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης εξυπηρετούν όλες τις περιοχές γεωτρήσεων της Ελλάδας...

Κατασκευάζουμε γεωτρήσεις νερού από το 1960 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πλέον διανοίγουμε την γεώτρηση στην Θράκη, στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Αττική. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκτέλεση γεωτρήσεων στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες, στα Ιόνια Νησιά, στον Αργοσαρωνικό, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη και στην Κύπρο.

Η διαδικασία γεώτρησης νερού απαιτεί στοχευμένες ενέργειες για την επιτυχή διάτρηση στο έδαφος. Το αρχικό μέρος για κάθε περιοχή γεωτρήσεων προϋποθέτει την συνάθροιση των δικαιολογητικών γεώτρησης καθώς και την κατάθεση στην Διεύθυνση Υδάτων. Έπειτα ακολουθεί η χορήγηση της άδειας γεώτρησης για την εκτέλεση του υδροληπτικού έργου. Το γραφείο Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης αναλαμβάνει όλες τις παραπάνω πράξεις καθώς και την νομιμοποίηση νέας ή υφιστάμενης γεώτρησης νερού.

Γεωτρήσεις νερού με επίβλεψη γεωλόγου παρέχουμε για κάθε καινούρια γεώτρηση. Το γεωτρύπανο πολτοποιεί τα πετρώματα και εξέρχονται στην επιφάνεια του εδάφους. Έτσι ο γεωλόγος μας, μελετάει την γεώτρηση ανά μέτρο, εξάγοντας συμπεράσματα από την αυτοψία. Σύμφωνα με την ερευνητική και την γεωλογική μελέτη της επιχείρησης Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης, ο εντοπισμός νερού είναι ζήτημα ωρών στις περιοχές γεωτρήσεων.

Γεώτρηση σε περιορισμένο και στενό χώρο εκτελείται μονάχα με το μικρό γεωτρύπανο νερού. Διανοίγουμε γεωτρήσεις σε αυλές, κήπους, εσωτερικά πάρκινγκ και υπόγεια με αθόρυβη εργασία και χωρίς ζημιές στον χώρο. Ενώ το μεγάλο γεωτρύπανο είναι ιδανικό για περιοχές γεωτρήσεων με ανοιχτά μέρη και για αρκετά βάθη. Η Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης κατέχει γεωτρύπανα νερού και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το άνοιγμα γεώτρησης σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Τα γραφεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης είναι η μοναδική επιλογή στην γεώτρηση νερού από την χρονολογία 1960. Διαθέτουμε δυναμική πείρα και κατάλληλα γεωτρύπανα για την επιτυχία του έργου. Γεωτρήσεις Ελλάδας με χαμηλό κόστος διάτρησης και ανταγωνιστική τιμή γεώτρησης.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn