ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ​

Το τεχνικό γραφείο γεωτρήσεων Δήμας διανοίγει τις Γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη εδώ και 60 έτη. Υλοποιούμε τη γεώτρηση νερού στο Πόρτο Ράφτη καθώς εντοπίζουμε τον υδροφόρο ορίζοντα. Οι γεωτρήσεις νερού γίνονται με ευέλικτο μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων ενώ εγκαθιστούμε και την αντλία της γεώτρησης για την άντληση του νερού.

Η γεώτρηση νερού στο Πόρτο Ράφτη κατασκευάζεται με την μεθόδευση καταρτισμένων γεωλόγων. Το γεωτρύπανο γεωτρήσεων καθώς εισέρχεται στο υπέδαφος, παρουσιάζει το κάθε μέτρο της γεώτρησης με στόχο την ανάλυση του εδάφους. Έτσι οι γεωλογικοί σχηματισμοί, οι αποθέσεις και τα πετρώματα που εντοπίζονται στις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη, μας υποδηλώνουν και την εύρεση υπόγειων νερών στο εσωτερικό των γεωτρήσεων.

Η διάνοιξη γεωτρήσεων στο Πόρτο Ράφτη προϋποθέτει και την κατάλληλη έγκριση εργασιών για την γεώτρηση νερού. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης αναλαμβάνει τις απαραίτητες γεωλογικές μελέτες ενώ συλλέγει και τα δικαιολογητικά της γεώτρησης. Κινούμε κάθε γραφειοκρατική πράξη για την άμεση και έγκαιρη αδειοδότηση του έργου υδροληψίας. Επίσης περατώνουμε κάθε νομιμοποίηση και ανανέωση στα πηγάδια νερού και στις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη.

Το άνοιγμα νέας γεώτρησης στο Πόρτο Ράφτη απαιτεί σωστό σχεδιασμό κατά την διάτρηση του εδάφους. Το έμπειρο συνεργείο μας, παρέχει δύο μικρά γεωτρύπανα εσωτερικών χώρων ιδανικά για τις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη. Το ηλεκτρικό γεωτρύπανο γεωτρήσεων έχει την ικανότητα να δουλεύει κάθε γεώτρηση νερού σε αυλή, σε κήπο ακόμα και σε υπόγειο γκαράζ. Πραγματοποιεί γεωτρήσεις αθόρυβα και χωρίς την εκπομπή ρύπων. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για τις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη και για τον εντοπισμό νερού στην συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη, χωρίς υλικές ζημιές με το μικρό γεωτρύπανο...

Προωθούμε οποιαδήποτε καινούρια τεχνολογία στις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη με τεχνογνωσία και ασφάλεια. Διανοίγουμε γεωτρήσεις γεωθερμίας για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού δυναμικού της περιοχής. Η γεωθερμία στην κατοικία, θα σας απαλλάξει από κάθε κατανάλωση πετρελαίου, δεξαμενής και λέβητα. Η ευέλικτη γεωθερμική ενέργεια χρειάζεται μόνο την γεωθερμική αντλία θερμότητας και τους γεωεναλλάκτες στις γεωτρήσεις νερού. Έτσι η θερμότητα που εκπέμπει η Γη θα θερμαίνει το σπίτι σας τους κρύους μήνες του χειμώνα και θα το ψύχει το καλοκαίρι.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης αποτελεί οικογενειακό τεχνικό γραφείο με 3 γενιές στις γεωτρήσεις νερού. Με ιδιαίτερη επιτυχία κατασκευάζουμε όλες τις γεωτρήσεις στο Πόρτο Ράφτη καθώς η έδρα μας βρίσκεται στο 28ο χλμ. επί της Λεωφόρου Λαυρίου, στο Κορωπί Αττικής.

Καλέστε μας άμεσα καθώς παρέχουμε τις καλύτερες τιμές γεώτρησης για το Πόρτο Ράφτη.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn