ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής αποτελούν πεδίο δράσης από την οικογενειακή επιχείρηση γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης. Οι γεωτρήσεις νερού στην Αττική έχουνε καθιερώσει την εταιρείας μας, ως η πρώτη επιλογή για την κατασκευή γεώτρησης. Η γεώτρηση στην Δυτική Αττική χρειάζεται άδεια για την εκτέλεση, την οποία και αναλαμβάνουμε.

Δραστηριοποιούμαστε στις γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής με πολυετή γνώση και πείρα από 60 χρόνια. Κατασκευάζουμε την γεώτρηση νερού σε περιοχές όπως ο Ασπρόπυργος, η Πετρούπολη, οι Θρακομακεδόνες, το Μενίδι Αχαρνές, η Αγία Βαρβάρα, οι Άγιοι Ανάργυροι και το Πόρτο Γερμενό. Επίσης ανοίγουμε γεωτρήσεις στο Περιστέρι, στη Μάνδρα, στο Καματερό, στο Χαϊδάρι, στη Φυλή, στο Αιγάλεω, στα Μέγαρα, στο Ίλιον και στην Ελευσίνα. Έτσι η αναζήτηση νερού γίνεται εφικτή με μία γεώτρηση στον χώρο σας.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες επιτρέπουν την πρόσβαση σε φθηνό νερό μόνο με την γεώτρηση. Η παροχή νερού κατά την άντληση του υδροφόρου ορίζοντα αποτελεί την λύση για τις ανάγκες σε νερό άρδευσης και ύδρευσης. Έτσι οι γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής παρέχουν την υδροδότηση αξιοποιώντας το υπόγειο νερό για κάθε χρήση.

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής, για τον σωστό σχεδιασμό της γεώτρησης με γνώση από το 1960...

Με μεράκι αναλαμβάνουμε κάθε στάδιο της γεώτρησης νερού. Στη διάνοιξη νέας υδρογεώτρησης εγκαθιστούμε το σύστημα σωληνώσεων ενώ σε όλο το βάθος της γεώτρησης τοποθετούμε περιμετρικά ειδικό ποταμίσιο χαλίκι. Στην συνέχεια η γεώτρηση είναι έτοιμη για την υποβρύχια αντλία νερού. Με ποιότητα στις γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά ανά μέτρο γεώτρησης.

Αντίθετα σε υπάρχουσα γεώτρηση νερού παρέχουμε υπηρεσίες για την εκβάθυνση, την συντήρηση, την επισκευή και τον καθαρισμό της γεώτρησης. Με στόχο την ομαλή λειτουργία των γεωτρήσεων και την άντληση νερού πετυχαίνουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στις γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής.

Το πρόθυμο προσωπικό μας, θα αναλάβει την υποβολή των δικαιολογητικών της γεώτρησης καθώς και την άδεια εκτέλεσης του έργου, για την νόμιμη χρήση του υπόγειου νερού. Επιπρόσθετα στις γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής διατελούμε την ανανέωση και την νομιμοποίηση υφιστάμενων γεωτρήσεων και πηγαδιών νερού.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης συνδυάζει την ποιότητα στην καλύτερη τιμή γεώτρησης. Το έργο διάτρησης θα αποτελεί μια σπουδαία επένδυση στον χώρο σας. Η σχέση εμπιστοσύνης από το 1960, επιβεβαιώνει μια γεώτρηση νερού με λειτουργία εφόρου ζωής.

Καλέστε στα τηλέφωνά μας, για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn