Γεωτρήσεις Αρτέμιδα Λούτσα Βραυρώνα Χαμολιά

Γεωτρήσεις Αρτέμιδα Λούτσα Βραυρώνα Χαμολιά

Γεωτρήσεις Αρτέμιδα Λούτσα Βραυρώνα Χαμολιά

Γεωτρήσεις νερού Αρτέμιδα, Λούτσα, Βραυρώνα, Χαμολιά. Εντοπισμός νερού σε γεώτρηση Αρτέμιδας, αντλίες γεωτρήσεων Λούτσας καθαρισμός γεώτρησης.

Γεωτρήσεις νερού Αρτέμιδα, Λούτσα, Βραυρώνα, Χαμολιά. Γεώτρηση Αρτέμιδας, Λούτσας, Βραυρώνος, Χαμολιάς. Το τεχνικό γραφείο Δήμας – Γεωτρήσεις κυριαρχεί στη διάνοιξη γεώτρησης νερού σε Αρτέμιδα (Λούτσα) και Βραυρώνα. Διατηρούμε την καλύτερη τιμή γεώτρησης σε περιοχές της Χαμολιάς συνεχόμενα για έξι δεκαετίες. Παρέχουμε το πιο σύγχρονο εξοπλισμό γεωτρήσεων στη πλέον αναπτυσσόμενη παραθεριστική κωμόπολη της Λούτσας.

Στη Αρτέμιδα οι γεωτρήσεις σκοπεύουν την άντληση νερού για να καλύψει τις ανάγκες μέσω γεωτρήσεων άρδευσης και ύδρευσης στα σπίτια. Οι μόνιμες και οι εξοχικές κατοικίες αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δίκτυο και στο κόστος του νερού που είναι σε ανοδική τιμή. Έτσι η γεώτρηση νερού στη Βραυρώνα είναι η κατασκευή που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς τα εκεί.

Η εταιρεία Δήμας – Γεωτρήσεις έχει άμεση ανταπόκριση, πρόθυμο προσωπικό, εξειδίκευση στην ανόρυξη γεώτρησης σε Αρτέμιδα, Λούτσα, Βραυρώνα και Χαμολιά με υπηρεσίες όπως:

 1. Αναζήτηση και εύρεση νερού από έμπειρους γεωλόγους σε γεωτρήσεις στην Αρτέμιδα.
 2. Ραβδοσκόποι γεωτρήσεων κατάλληλοι στον εντοπισμό νερού στην Λούτσα.
 3. Δικαιολογητικά νέας γεώτρησης στη Βραυρώνα και αδειοδότηση σε οικονομικό κόστος.
 4. Νομιμοποίηση γεώτρησης στην Χαμολιά χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια.
 5. Ανανέωση γεώτρησης ή σε πηγάδι νερού της Αρτέμιδας.
 6. Δειγματοληπτική γεώτρηση για πιθανή εξεύρεση υπόγειου νερού στην Λούτσα.
 7. Ικανότητα γεώτρησης νερού στην Βραυρώνα με μικρό γεωτρύπανο.
 8. Γεωτρήσεις στην Χαμολιά σε περιορισμένους χώρους υπόγεια γκαράζ, κήπους, αυλές.
 9. Αθόρυβη γεώτρηση χωρίς ζημιές από ηλεκτρικό γεωτρύπανο για την Αρτέμιδα.
 10. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Λούτσα παρέχοντας χαμηλό κόστος κατασκευής.
 11. Υλικά γεώτρησης για την Βραυρώνα με υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα επί το έργο.
 12. Προσιτές τιμές στον εξοπλισμό γεώτρησης Χαμολιάς με εγγύηση εύρυθμης λειτουργίας.
 13. Γαλβανισμένες ή πλαστικές σωλήνες για γεωτρήσεις νερού σε Φ125, Φ140, Φ160 Φ200.
 14. Γεώτρηση στην Αρτέμιδα θωρακισμένη από ποταμίσιο χαλίκι ως φίλτρο νερού.
 15. Γεωτρήσεις με υποβρύχιες αντλίες νερού στην Λούτσα ιδανικές για υφάλμυρα ύδατα.
 16. Δοκιμαστικές αντλήσεις νερού και κάμερα γεωτρήσεων για αποτελεσματικές λύσεις.
 17. Εκβάθυνση γεώτρησης σε Βραυρώνα και Χαμολιά έχοντας χαμηλές τιμές ανά μετρο.
 18. Επισκευή γεώτρησης σε Αρτέμιδα που δεν βγάζει νερό με αντικατάσταση σωληνώσεων.
 19. Καθαρισμός γεώτρησης στην Λούτσα με λάσπη, άμμο, θολό νερό σε οικονομικό κόστος.
 20. Αντιμετώπιση βουλωμένης γεώτρησης Βραυρώνος με πεπιεσμένο αέρα, με κομπρεσέρ.
 21. Μέθοδος Air Lift και ειδικό σαπούνι για γεωτρήσεις της Χαμολιάς με πρόβλημα.
 22. Αποστράγγιση νερού με γεωτρήσεις στην Αρτέμιδα μέσα στο υπόγειο ή το ασανσέρ.
 23. Γεωτρήσεις στην Λούτσα για πασσαλώσεις, τσιμεντενέσεις, αγκύρια, φωτοβολταϊκά.

Γεωτρύπανα μικρά με περιστροφική και κρουστική θραύση πετρωμάτων για την γεώτρηση νερού σε Αρτέμιδα Βραυρώνα Χαμολιά.

Ο εντοπισμός νερού στη Αρτέμιδα (Λούτσα) προϋποθέτει γνώση στη τεχνική γεωτρήσεων και εμπειρία. Αναλαμβάνουμε την ανόρυξη γεωτρήσεων γνωρίζοντας το βάθος κάθε σημείου υδροληψίας σε γεωτρήσεις της Χαμολιάς. Η γεώτρηση νερού στη Λούτσα δεν είναι τυχαία υπόθεση από την εταιρεία Δήμας καθώς η εύρεση νερών γίνεται με μεθοδολογία. Η μελέτη της γεώτρησης με ειδικά μηχανήματα οδηγεί στη ανάλυση του εδάφους και στη έρευνα των πετρωμάτων. Πλέον είναι η πιο έγκυρη πηγή στην ανίχνευση νερού. Έτσι οι γεωτρήσεις της Βραυρώνος γίνονται με μεθοδικότητα και πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η άδεια για γεώτρηση στην Αρτέμιδα είναι βασική πράξη καθώς η περιοχή διαθέτει αρκετά πηγάδια νερού και γεωτρήσεις. Η γεωλογική μελέτη είναι μέρος από τα δικαιολογητικά της γεώτρησης που προσδιορίζει το σημείο και το βάθος διάνοιξης της υδρογεώτρησης στη Λούτσα. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει την τεχνογνωσία να διαφυλάξει την προστασία του περιβάλλοντος εξασφαλίζοντας μια ποιοτική γεώτρηση με πολύ νερό. Εξυπηρετούμε τη δήλωση γεωτρήσεων στην Βραυρώνα, την νομιμοποίηση πηγαδιών αλλά και την αδειοδότηση ανόρυξης υδρογεώτρησης για τις περιοχές της Χαμολιάς.

Η διαδικασία γεώτρησης στην Αρτέμιδα θέτει ακρίβεια στη τεχνική υδρογεωτρήσεων και κατάλληλο εξοπλισμό. Με σύγχρονα μηχανήματα που αποτελούν το στόλο από μικρά γεωτρύπανα παρέχουμε υπηρεσία της πλέον πιο χαμηλής τιμής γεώτρησης στη Λούτσα. Οι μικρές διαστάσεις που καλύπτει το γεωτρύπανο δίνει τη δυνατότητα για το άνοιγμα γεωτρήσεων στους στενούς κήπους και τα υπόγεια γκαράζ της Λούτσας. Διαθέτουμε και εργαλεία γεωτρήσεων όπως κοπίδια, αερόσφυρες για κάθε διάμετρο γεώτρησης στο γεωλογικό προφίλ της Αρτέμιδας.

Η εταιρεία Δήμας έχει αναλάβει την πλειοψηφία τω γεωτρήσεων σε Αρτέμιδα Λούτσα, Βραυρώνα και Χαμολιά με εμπειρία από το 1960.

Οι αντλίες γεωτρήσεων στην Λούτσα επιλέγονται σύμφωνα με την ποιότητα του υπόγειου νερού. Συνήθως τα ανοξείδωτα πτερύγια στο αντλητικό συγκρότημα είναι προτιμότερα σε γεωτρήσεις της Αρτέμιδας έναντι των πλαστικών. Καθώς προσδίδουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη λειτουργία στη γεώτρηση χωρίς προβλήματα στην άντληση νερού. Συμπληρώνοντας αρκετά έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης, οι περισσότερες γεωτρήσεις στη Βραυρώνα αποδεικνύουν την εγγύηση της δουλειάς μας. Ξενοιάστε με το ζήτημα που λέγεται αντλία γεώτρησης και εμπιστευτείτε την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας.

Η ανόρυξη γεώτρησης σε κατοίκους της περιοχής αποτελεί την βασική υπηρεσία μας. Παρέχουμε όμως και τον καθαρισμό γεώτρησης στην Λούτσα όταν είναι βουλωμένη από λάσπη και δεν αντλείται νερό. Επίσης την εκβάθυνση γεωτρήσεων στην Χαμολιά όταν έχουν βάθος λιγότερο από τον υδροφορέα. Την επισκευή γεωτρήσεων στην Βραυρώνα που δεν λειτουργούν αλλά και την συντήρησή τους. Και τέλος, κατασκευάζουμε τις γεωτρήσεις γεωθερμίας αντλώντας την απεριόριστη γεωθερμική ενέργεια για τις κατοικίες στην Αρτέμιδα.

Η Δήμας – Γεωτρήσεις είναι σε θέση να εξυπηρετήσει με την έκδοση άδειας, την ανόρυξη γεώτρησης και την αντλία για κάθε σπίτι στην Αρτέμιδα. Η γεώτρηση νερού στη Λούτσα θεσπίζεται με αξιοπιστία μέσα από την παρουσία 60 ετών στο χώρο των γεωτρήσεων. Κρατάμε την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή γεώτρησης. Έχοντας το πιο προσιτό κόστος για τις γεωτρήσεις σε Βραυρώνα και Χαμολιά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε άμεσα.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!