Γεωτρήσεις Πικέρμι Παλλήνη Γλυκά Νερά

Γεωτρήσεις Πικέρμι | Παλλήνη | Γλυκά Νερά

Γεωτρήσεις Πικέρμι Παλλήνη Γλυκά Νερά

Γεωτρήσεις νερού Πικέρμι, Παλλήνη, Γλυκά Νερά. Γεώτρηση Πικερμίου, Παλλήνης, Γλυκών Νερών, Νέος Βουτζάς, Καλλιτεχνούπολη, Ραφήνα, Ντράφι.Οι γεωτρήσεις νερού στα Πικέρμι έχουν ανοδική πορεία τα τελευταία έτη. Η ανάγκη για νερό και η έλλειψη δικτύων οδηγεί και την γεώτρηση στη Παλλήνη ως μοναδική λύση. Το τεχνικό γραφείο Δήμας Γεωτρήσεις είναι αξιόπιστο και πρόθυμο να σας ενημερώσει για κάθε νέα ή παλιά γεώτρηση στα Γλυκά Νερά της Αττικής. γεωτρήσεις πικέρμι παλλήνη γλυκά νερά

Οι γεωτρήσεις γεωθερμίας στο Πικέρμι είναι ένα πολύτιμο φυσικό αγαθό. Η γεωθερμική ενέργεια χαρακτηρίζεται ως υγιεινός και ασφαλής τρόπος θέρμανσης – ψύξης. Η γεωθερμία στη Παλλήνη κατασκευάζεται από αβαθής γεωτρήσεις. Είναι γνωστό πως η θερμοκρασία του νερού στο έδαφος έχει σταθερή τιμή και δεν μεταβάλλεται απ’ τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις της επιφάνειας του εδάφους. Έτσι και οι γεωτρήσεις γεωθερμίας στα Γλυκά Νερά συνδυάζουν την άφθονη πηγή ενέργειας στο μικρότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

Η εταιρεία Δήμας ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σε γεωτρήσεις και γεωτρύπανα, έτσι προσαρμόζει και τις τιμές στο ανάλογο κόστος σε γεωτρήσεις Πικέρμι Παλλήνη Γλυκά Νερά:

 1. Ραβδοσκόπος νερού με βέργες για να αποφύγετε άσκοπες γεωτρήσεις στο Πικέρμι.
 2. Γεωλόγοι εξειδίκευσης στις γεωφυσικές μελέτες νερού για γεωτρήσεις στην Παλλήνη.
 3. Δικαιολογητικά και αδειοδότηση για νέα γεώτρηση στα Γλυκά Νερά.
 4. Δήλωση σε πηγάδια στο ΕΜΣΥ, ανανέωση άδειας και νομιμοποίηση γεώτρησης.
 5. Δειγματοληπτικές γεωτρήσεις για τον εντοπισμό νερού στον Νέο Βουτζά.
 6. Δυνατότητα γεώτρησης με μικρό γεωτρύπανο σε υπόγεια και σπίτια Καλλιτεχνούπολης.
 7. Γεωτρήσεις νερού για άρδευση σε αγροκτήματα και ύδρευση στην Ραφήνα.
 8. Επιλέγουμε σωλήνες για γεωτρήσεις νερού με διάμετρο Φ125, Φ140, Φ160, Φ200.
 9. Ειδικό χαλικόφιλτρο για γεωτρήσεις με λάσπη και θολό νερό στο Ντράφι.
 10. Αντλίες για γεώτρηση και πηγάδι νερού, πιεστικά δοχεία, δεξαμενές σε φθηνές τιμές.
 11. Δοκιμαστική άντληση για τον έλεγχο στην στάθμη της γεώτρησης Πικερμίου.
 12. Καθαρισμοί γεωτρήσεων με αποτελεσματική επισκευή σε προσιτή τιμή στην Παλλήνη.
 13. Αντιμετώπιση βουλωμένης γεώτρησης με καθαρισμό Air Lift στα Γλυκά Νερά.
 14. Γεωτρήσεις για αποστράγγιση υδάτων ως φυσικοί ταμιευτήρες νερού της Ραφήνας.
 15. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών και τσιμεντενέσεις με γεωτρήσεις στο Ντράφι.

Για να ξεκινήσει η διάνοιξη γεώτρησης στα Γλυκά Νερά προϋποθέτει και την αντίστοιχη άδεια του έργου.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει όλες τις ενέργειες για την νομιμοποίηση (δήλωση γεώτρησης) και την αδειοδότηση κάθε νέας ή παλιάς γεώτρησης στην Ραφήνα. Επίσης παρέχουμε την υπηρεσία μελέτης στη γεώτρησης με εντοπισμού νερού και στην Καλλιτεχνούπολη. Δρομολογούμε τα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την εκτέλεση του έργου, αποτρέποντάς σας από κάθε χρονοβόρα διαδικασία.

Συνήθως οι γεωτρήσεις στο Ντράφι χρονομετρούνται σε μία έως δύο ημέρες. Σε κάθε υδρογεώτρηση ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το βάθος και η γεωλογία της περιοχής. Όταν ολοκληρωθεί η διάτρηση και γνωρίζουμε τα ακριβή πετρώματα και το σημείο εύρεσης νερού, τοποθετούμε την σωλήνα γεώτρησης. Η δυναμική στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα είναι βασικό κριτήριο για την αντλία στη γεώτρηση. Έτσι εφαρμόζουμε την δοκιμαστική άντληση στη γεώτρηση στο Νέο Βουτζά και το μόνιμο υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα. γεωτρήσεις πικέρμι παλλήνη γλυκά νερά

Σε ανενεργές και παλιές γεωτρήσεις του Πικερμίου παρέχουμε εργασίες συντήρησης και επισκευής. Εξάγουμε την αντλία νερού για να γίνει ο καθαρισμός γεώτρησης μέθοδος airlift. Έτσι ο υδροφορέας επανέρχεται στην πλέον παραγωγική και μη βουλωμένη γεώτρηση στη Παλλήνη. Η παροχή νερού αυξάνεται στην άντληση και η γεώτρηση δεν φέρνει λάσπη, χώμα και θολό νερό. Η αποκατάσταση των γεωτρήσεων είναι εφικτή μόνο με τεχνογνωσία στην διαδικασία επισκευής, με σύγχρονα μηχανήματα και γεωτρύπανα νερού.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο χώρο με μηχανήματα γεωτρήσεων κοντά στα Γλυκά Νερά, με πλήρη εξοπλισμό και γεωτρύπανα.

Οι γεωτρήσεις στο Πικέρμι και το Ντράφι που είναι κατοικημένη περιοχή εκτελούνται με το μικρό γεωτρύπανο. Έτσι κατασκευάζουμε με άνεση τις γεωτρήσεις νερού και στη Ραφήνα Αττικής, με το μικρό γεωτρύπανο να μπαίνει μέσα στο υπόγειο γκαράζ και τον κήπο. Προσφέρουμε υπηρεσίες γεωτρήσεων με περιστροφικό – κρουστικό γεωτρύπανο κατάλληλο για κάθε δυσκολία γεώτρησης ακόμα και στον βράχο της Καλλιτεχνούπολης.

Το τεχνικό γραφείο Δήμας Γεωτρήσεις απαρτίζεται από προσωπικό με πανεπιστημιακές γνώσεις στο κλάδο των γεωτρήσεων στο Πικέρμι. Ταυτόχρονα η εμπειρία απ’τη δεκαετία του ’60, δίνει το τέλειο αποτέλεσμα και στην ανόρυξη γεώτρησης στην Παλλήνη. Είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε και οποιαδήποτε γεώτρηση στα Γλυκά Νερά σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία Δήμας με πείρα και γνώση έχει εγγυημένο αποτέλεσμα 100% στη γεώτρηση νερού.

Η διάνοιξη γεώτρησης έχει όνομασία από το 1960, Γεωτρήσεις Δήμας.

Ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος γεώτρησης σε Ντράφι και Καλλιτεχνούπολη καθώς και για την ευρύτερη περιοχή του Νέου Βουτζά. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας, αφού η ιστορία στη γεώτρηση νερού ξεκινά απτό 1960 με το διακριτό τίτλο Γεωτρήσεις Παναγιώτης Δήμας.