ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ

Μικρό γεωτρύπανο νερού έχει η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης με σκοπό την γεώτρηση στενών χώρων. Παρέχουμε υπηρεσίες γεώτρησης δίνοντας την λύση στο νερό. Διαθέτοντας και ηλεκτρικό γεωτρύπανο κατασκευάζουμε γεωτρήσεις νερού σε εσωτερικό και κλειστό χώρο. Όπως την γεώτρηση σε υπόγειο, γκαράζ και χωρίς φθορές.

Καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, σε βιομηχανίες, σε βιοτεχνίες, σε θερμοκήπια, σε πλυντήρια αυτοκινήτων και σκαφών με το χαμηλότερο κόστος γεώτρησης. Οι γεωτρήσεις σε μικρούς χώρους όπως σε κήπους και αυλές απαιτούν τη σωστή διαχείριση και πρόβλεψη για να αποφευχθούν τυχόν ζημίες. Απαραίτητη ενέργεια είναι η γεώτρηση να γίνει με μικρά γεωτρύπανα νερού. Καθώς η προσέλευση με μεγάλο γεωτρύπανο θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες φθορές στον περιορισμένο χώρο διάτρησης.

Το μικρά γεωτρύπανα λειτουργούν περιστροφικά και κρουστικά καθώς το κοπτικό άκρο της αερόσφυρας εισέρχεται στην γεώτρηση νερού. Η λίπανση του κοπτικού εργαλείου γίνεται με την ανάμιξη ειδικού σαπουνιού γεώτρησης και την εισαγωγή νερού. Κατά την διάτρηση το μικρό γεωτρύπανο εξάγει το πολτοποιημένο πέτρωμα με την βοήθεια πεπιεσμένου αέρα από το κομπρεσέρ.

μικρό γεωτρύπανο

Μικρό γεωτρύπανο, για την γεώτρηση νερού σε κάθε περιορισμένο μέρος...

Η γεώτρηση σε κλειστό και στενό χώρο όπως τα υπόγεια και τα γκαράζ γίνεται με το ηλεκτρικό μικρό γεωτρύπανο νερού. Η γεννήτρια παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο μικρό γεωτρύπανο για την ανόρυξη γεώτρησης. Έτσι η απουσία καυσαερίων από το ηλεκτρικό γεωτρύπανο μικρό δίνει την δυνατότητα στην διάνοιξη γεωτρήσεων σε κλειστούς και εσωτερικούς χώρους.

Με το καταρτισμένο προσωπικό μας, παρέχουμε χαμηλές τιμές γεώτρησης από το 1960. Διαθέτοντας σύγχρονα γεωτρύπανα για κάθε μεγάλο ή μικρό χώρο γεώτρησης. Ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες εταιρείες γεωτρήσεων με παράδοση της γεώτρησης αυθημερόν. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε πριν προβείτε στην εκτέλεση γεώτρησης στην περιοχή σας.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης εκτελεί γεωτρήσεις σε περιοχές της πυκνοκατοικημένης Αττικής με επιτυχία στην εύρεση υπόγειων νερών. Η αθόρυβη λειτουργία και ο ελάχιστος όγκος μηχανήματος που διαθέτει το μικρό γεωτρύπανο νερού καλύπτει γεωτρήσεις σε απαιτητικούς χώρους, με δύσκολη πρόσβαση.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn