ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γεωτρήσεις Αττικής ξεκίνησαν από την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Παναγιώτης, κατά το έτος 1960. Στα Μεσόγεια η γεώτρηση νερού γινόταν με το κρουστικό γεωτρύπανο. Οι γεωτρήσεις Αττικής με την πάροδο του χρόνου και της τεχνολογίας των γεωτρήσεων νερού άρχισαν να γίνονται με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα.

Σήμερα οι γεωτρήσεις Αττικής γίνονται με το μικρό γεωτρύπανο νερού λόγω των πυκνοκατοικημένων περιοχών. Η πρόσβαση με το μικρό γεωτρύπανο είναι εφικτή σε στενό και περιορισμένο μέρος όπως η γεώτρηση νερού σε εσωτερικό γκαράζ, υπόγειο, αυλή, πυλωτή και κήπο. Έτσι αναλαμβάνουμε την διάνοιξη γεωτρήσεων σε κάθε δυσπρόσιτο χώρο με τον άριστο εξοπλισμό γεώτρησης που διαθέτουμε.

Γεωτρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν την παροχή νερού στα εργοτάξια και στις βιομηχανίες μόνο με το άνοιγμα γεώτρησης. Ο μελετημένος σχεδιασμός του έργου και τα ποιοτικά υλικά επένδυσης θα κατασκευάσουν μία μεγάλης διάρκειας παραγωγική γεώτρηση νερού. Ο πλήρης στόλος μηχανημάτων γεωτρήσεων που παρέχουμε, μας δίνει την δυνατότητα να εκτελούμε γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε στρωματογραφία εδάφους.

γεωτρήσεις αττικής

Γεωτρήσεις Αττικής, σας υλοποιούμε την γεώτρηση νερού αυθημερόν...

Το γεωθερμικό πεδίο που εντοπίζεται στις γεωτρήσεις παρέχει την ψύξη και την θέρμανση σε κάθε κτιριακή εγκατάσταση. Οι γεωτρήσεις γεωθερμίας αποτελούν την πράσινη λύση καθώς αποφεύγεται η χρήση πετρελαίου. Στην γεωθερμία συντάσσουμε ειδική μελέτη σύμφωνα με την γεωθερμική αντλία θερμότητας και τους γεωεναλλάκτες που θα εγκατασταθούν στην γεώτρηση γεωθερμίας. .

Αναλαμβάνουμε την ταχύτερη διεκπεραίωση των δικαιολογητικών γεώτρησης με σκοπό την έγκαιρη έκδοση της άδειας αξιοποίησης υδάτινων πόρων. Στις γεωτρήσεις Αττικής οι γεωλόγοι μας εντοπίζουν την βέλτιστη θέση γεώτρησης για τον επιτυχή εντοπισμό νερού. Η νομιμοποίηση σε παλαιά πηγάδια και γεωτρήσεις νερού είναι εφικτή καθώς καλύπτουμε κάθε ενέργεια στους δημόσιους φορείς.

Συμβουλευτείτε την πιο έμπειρη εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης με εξήντα έτη πορείας στις κατασκευές γεωτρήσεων νερού. Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις γεωτρήσεις Αττικής με ανταγωνιστική τιμή και με εγγύηση κατασκευής του έργου.

Καλέστε άμεσα το τεχνικό γραφείο μας, αν σκοπεύεται σε νέα γεώτρηση νερού στην Αττική.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn