Σούνιο

Γεωτρήσεις Σουνίου – Γεώτρηση νερού Σούνιο

Γεωτρήσεις νερού στο Σούνιο

Γεωτρήσεις νερού στο Σούνιο με κρουστικό γεωτρύπανο. Η γεώτρηση νερού στο Σούνιο είναι σημαντική πηγή ζωής ως υδροληψία. Η ποιότητα νερού σε γεωτρήσεις στη περιοχή του Σουνίου, είναι εξαρτώμενη από τα πετρώματα και το βάθος άντλησης νερού. Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας αναλαμβάνει κάθε γεώτρηση νερού και στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου.

Διαθέτουμε εξοπλισμό με γεωτρύπανα που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε γεώτρηση στο Σούνιο. Γεώτρηση σε σκληρά πετρώματα με κατάλληλα κοπίδια για την αποτελεσματική εύρεση νερού. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα γεωτρήσεων με εμπειρία και γνώσεις στις υδρογεωτρήσεις. Προσφέρουμε υπηρεσίες με γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία, βίλες, μεζονέτες και κατοικίες του Σουνίου που έχουνε ανάγκη για νερό. Τώρα, και οι γεωτρήσεις του Σουνίου Αττικής σε οικονομικό κόστος ανά μέτρο δίνοντας την λύση με φθηνό τρόπο στον εντοπισμό και την άντληση νερού.

Η γεώτρηση στην περιοχή του Σουνίου χαρακτηρίζεται από διάφορα γεωλογικά πετρώματα σύμφωνα με την γεωλογική μελέτη του μέρους. Έχοντας στο δυναμικό μας μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα νερού, περατώνουμε κάθε έργο γεώτρησης κατά την ακτογραμμή του Σουνίου. Το μεγάλο γεωτρύπανο εκτελεί μέγιστο βάθος γεώτρησης τα 590 μέτρα σε διάστημα λίγων ημερών. Ιδανικό για τις γεωτρήσεις στο Σούνιο είναι το μικρό γεωτρύπανο νερού. Καθώς καλύπτει οποιαδήποτε γεώτρηση σε μικρό κήπο, σε υπόγειο γκαράζ και σε στενή αυλή της ευρύτερης περιοχής του Σουνίου.

Σούνιο

Προτού ξεκινήσει η διαδικασία της γεώτρησης Σουνίου.

Υλοποιούμε πρώτα την γεωλογική μελέτη και την έρευνα για τον εντοπισμό νερού. Συνεργαζόμαστε με άψογους γεωλόγους και ραβδοσκόπους για να παρέχουμε επιτυχής γεωτρήσεις στην περιοχή του Σουνίου. Με γνώση στα πετρώματα, τον υδροφόρο ορίζοντα και με κατάλληλα μηχανήματα εύρεσης νερού βρίσκουμε την ιδανική θέση της γεώτρησης. Γνωρίζοντας πλέον το σημείο της γεώτρησης, το γεωτρύπανο βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη διάτρηση και την ανίχνευση του υπόγειου νερού.

Στην συνέχεια, χρειάζονται τα απαραίτητα έγγραφα και τα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση της γεώτρησης στο Σούνιο. Παρεμπίπτοντος αναλαμβάνουμε και όλες τις διαδικασίες για την χρήση του νερού και την νομιμοποίηση κάθε αδήλωτης γεώτρησης χωρίς άδεια στη γύρω περιοχή του Σουνίου. Με ευθύνη απέναντι στο πελάτη δρομολογούμε όλες τις γραφειοκρατικές ενέργειες που αφορούν τις γεωτρήσεις Σουνίου.

Ύστερα από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος, είμαστε έτοιμοι για την ανόρυξη της γεώτρησης νερού στο Σούνιο. Η γεωλογία σε γεωτρήσεις του Σουνίου διαθέτει κάποιες ιδιαιτερότητες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά την διαδικασία της διάτρησης. Σύμφωνα με το βάθος της γεώτρησης και την διάμετρο θα επιλεχτεί και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Έτσι το πάχος και το υλικό για την επιτυχημένη σωληνωμένη γεώτρηση θα κριθεί με βάσει την γεωλογική στρωματογραφία του Σουνίου.

Με το πέρασμα αρκετών ετών, οι γεωτρήσεις Σουνίου μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα. Θέτοντας ερωτήματα όπως:

  • Γιατί δεν βγάζει νερό η γεώτρηση;
  • Η βουλωμένη γεώτρηση δημιουργεί μόνιμο πρόβλημα;
  • Γιατί η γεώτρηση βγάζει άμμο;
  • Η λάσπη σε γεώτρηση τι σημαίνει;
  • Γιατί η γεώτρηση αντλεί θολό και βρώμικο νερό;
  • Το φύσημα γεώτρησης είναι μέθοδος επισκευής και συντήρησης;
  • Ποιο είναι το κόστος στον καθαρισμό γεώτρησης;

Η εταιρεία Δήμας – Γεωτρήσεις διαθέτοντας σεβασμό στον πελάτη και εμπειρία 60 ετών εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή στην γεώτρηση για τα παράλια του Σουνίου. Με επαγγελματισμό έχουμε άμεση υποστήριξη στις γεωτρήσεις νερού στο Σούνιο και στις καλύτερες τιμές ανά μέτρο.