λαύριο

Λαύριο Γεωτρήσεις – Γεώτρηση νερού Λαυρίου

Γεωτρήσεις νερού στο Λαύριο

Λαύριο γεωτρήσεις – γεώτρηση νερού Λαυρίου. Εύρεση νερού σε γεώτρηση, υλικά γεώτρησης, εξοπλισμός γεωτρήσεων, μικρό γεωτρύπανο, αντλίες νερού.

Οι γεωτρήσεις στο Λαύριο έχουν υψηλή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Στο Λαύριο η γεώτρηση νερού σε κάθε σπίτι, αγρόκτημα και εργοστάσιο είναι η μοναδική διέξοδος. Καλύπτουμε με γεωτρήσεις νερού όλα τα μέρη του Λαυρίου Αττικής με αξιοπιστία.

Ο δήμος Λαυρεωτικής θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στα Μεσόγεια. Δέχεται ολοένα και περισσότερο κόσμο από την Αθήνα, καθώς δημιουργούνται εξοχικές κατοικίες αλλά και νέες βιομηχανίες (ΒΙΟΠΑ). Επίσης, το λιμάνι στο Λαύριο είναι πηγή ζωής για τους κατοίκους που πλέον αυξάνει και τον τουρισμό. Έτσι οι απαιτήσεις για νερό ύδρευσης και άρδευσης εξυπηρετούνται μόνο από τις γεωτρήσεις της περιοχής.

Οι γεωτρήσεις και τα πηγάδια στα μεταλλεία Λαυρίου αποκαλύπτουν πως υπάρχει μία σύνθετη γεωλογία στο υπέδαφος. Εκείνη την εποχή οι γεωτρήσεις ορυκτών πόρων εξήγαγαν κυρίως μεταλλεύματα μολύβδου και αργύρου. Σήμερα η γεώτρηση στο Λαύριο εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους γιατί εντοπίζονται σημεία με υπόγεια τούνελ και γαλαρίες. Έτσι η διάνοιξη γεώτρησης επιβάλει τεχνογνωσία στα γεωτρύπανα και εμπειρία στις γεωτρήσεις άντλησης υδάτων.

Με δυναμικό από γεωλόγους, μηχανικούς και χειριστές γεωτρύπανων που γνωρίζουν άρτια τις γεωτρήσεις στο Λαύριο Αττικής...

Πραγματοποιούμε την γεωτεχνική έρευνα με δειγματοληπτική γεώτρηση συλλέγοντας πληροφορίες από την γεωλογία της περιοχής. Η εύρεση νερού είναι ο κύριος παράγοντας που αφορά την μελέτη της γεώτρησης.

Έτσι η επιλογή στη θέση ανόρυξης γεώτρησης στο Λαύριο είναι με βάση τεκμηριωμένων γνώσεων. Το σημείο της γεώτρησης θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφαλή προσέγγιση του γεωτρύπανου και του λοιπού εξοπλισμού. Επίσης η τροφοδοσία σε νερό και καύσιμα πρέπει να είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή, εν ώρα γεώτρησης.

Στο Λαύριο οι γεωτρήσεις γίνονται με γεωτρύπανα περιστροφικά και κρουστικά, ικανά στην διάνοιξη γεωτρήσεων σε κάθε τιμή διαμέτρου και βάθους. Για γεωτρήσεις σε κλειστούς χώρους, όπως η γεώτρηση σε υπόγειο γκαράζ ή εσωτερικό χώρο αυλής έχουμε ηλεκτρικό γεωτρύπανο μικρό. Είναι κατάλληλο για όλες τις γεωτρήσεις στις γειτονιές του Λαυρίου σε περιορισμένους χώρους. Το μικρό “γεωτρυπανάκι” είναι αθόρυβο, δεν παράγει καυσαέρια και μπορεί να ανοίξει την γεώτρηση νερού στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου έως 200 μέτρα βάθος.

Γεωθερμική ενέργεια και σε γεωτρήσεις της Λαυρεωτικής...

Στις μέρες μας, η αυξημένη τιμή του πετρελαίου έχει οδηγήσει την θέρμανση ως ένα αγαθό πολυτελείας. Η εταιρεία Δήμας-Γεωτρήσεις ατενίζει το μέλλον με την εγκατάσταση γεωτρήσεων γεωθερμίας στο Λαύριο. Σύμφωνα με την μελέτη γεωθερμίας κατασκευάζουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση του συστήματος με τις ανάγκες του σπιτιού ή της βιομηχανίας. Έτσι η θερμότητα από την Γη μπορεί να εκμεταλλευθεί και να γίνει με οικονομικό κόστος η θέρμανση και η ψύξη. Τα συστήματα γεωτρήσεων για την γεωθερμία του Λαυρίου θα λύση κάθε πρόβλημα εξοικονομώντας χρήματα με την τάχιστη απόσβεση του έργου.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και στο γραφειοκρατικό κομμάτι των γεωτρήσεων. Οι γεωτρήσεις νερού στο Λαύριο που χρειάζονται νομιμοποίηση, τακτοποίηση και δήλωση, δρομολογούνται με άμεσα αποτελέσματα χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον συγκεντρώνουμε τα δικαιολογητικά σε νέες γεωτρήσεις του Λαυρίου με τις απαραίτητες μελέτες που χρειάζεται το ΥΠΕΚΑ. Γνωρίζουμε την νομοθεσία της γεώτρησης έχοντας την συνεχή παρακολούθηση των νόμων και των διατάξεων περί γεωτρήσεων.

Για όσους διαθέτουν παλιές γεωτρήσεις νερού και πηγάδια επί της Λαυρίου τα οποία δεν βγάζουν νερό ή έχουν λάσπη έχουμε την λύση. Ο καθαρισμός γεώτρησης είναι μέτρο συντήρησης που πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε δεκαετία. Η υπάρχουσα παλιά γεώτρηση θα έχει νερό καθώς θα επανέλθει η τροφοδοσία από τον υδροφόρο ορίζοντα. Τα φίλτρα στις σωλήνες της γεώτρησης θα καθαρίσουν και θα γίνεται πιο εύκολη η άντληση του νερού. Επιλύουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού του δήμου Λαυρίου.

Άμεσο και οικονομικό κοστολόγιο των γεωτρήσεων για την ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου...

Η εταιρεία Δήμας-Γεωτρήσεις πρωτοπορεί στον τομέα των γεωτρήσεων στο Λαύριο από το 1960. Με τρεις γενιές στις υδρογεωτρήσεις δίκαια θεωρείται ως η αξιόπιστη λύση στην εύρεση νερού. Καλύπτουμε την ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου με υπηρεσίες γεωτρήσεων στην πιο οικονομική τιμή ανά μέτρο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο τι χρειάζεται για την ανόρυξης μιας γεώτρησης στα τηλέφωνά μας.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!