Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας | Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας, Νέα Μάκρη. Γεώτρηση Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Άνω Σούλι, Κάτω Σούλι, Σχινιάς, Δικαστικά. Με γεωτρήσεις νερού στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης ειδικεύεται η εταιρεία Δήμας. Επίσης κάθε γεώτρηση νερού στο Σχοινιά, στα Δικαστικά, στο Άνω Σούλι και Κάτω Σούλι. Γεωτρήσεις με δυναμική καθιέρωση στο χώρο και πείρα από το 1960.

Ο Μαραθώνας με τα φυτώρια, τα θερμοκήπια, τις καλλιέργειες και τα περιβόλια έχει άμεση ανάγκη για νερό. Οι επαγγελματίες αγρότες στα κτήματα του Μαραθώνα προβαίνουν σε γεωτρήσεις νερού ως φθηνή λύση για το πότισμα. Ο Μαραθώνας δεν έχει μόνο τα χωράφια που χρειάζονται τη γεώτρηση νερού. Κατασκευάζουμε γεωτρήσεις σε σπίτια με κήπους και αυλές που είναι εξίσου σημαντικό το νερό. Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας ειδικεύεται και σε κοντινές περιοχές του Μαραθώνα με γεωτρήσεις όπως ο Σχινιάς, τα Δικαστικά το Άνω και Κάτω Σούλι.

Με ποιοτικές υπηρεσίες και προσιτό κοστολόγιο στις γεωτρήσεις στον Μαραθώνα και στην Νέα Μάκρη από το 1960, παρέχονται:

 1. Έμπειροι ραβδοσκόποι για την εύρεση νερού σε γεωτρήσεις του Μαραθώνα.
 2. Εξειδικευμένοι γεωλόγοι που εκπονούν μελέτες εντοπισμού νερού σε γεωτρήσεις.
 3. Σύμφωνα με την νομοθεσία, τους νόμους τα δικαιολογητικά γεώτρησης σε Νέα Μάκρη.
 4. Την αδειοδότηση, την ανανέωση και την νομιμοποίηση γεώτρησης χωρίς άδεια.
 5. Ερευνητική και δειγματοληπτική γεώτρηση για δοκιμή ύπαρξης νερού στο Άνω Σούλι.
 6. Γεωτρήσεις στο Σχινιά με μικρό γεωτρύπανο σε σπίτι, αποθήκη ή χωράφι.
 7. Γεωτρήσεις νερού στα Δικαστικά για γεωθερμία σε θερμοκήπιο.
 8. Πλαστική σωλήνα γεώτρησης με αντοχή στα υφάλμυρα και αλμυρά νερά.
 9. Χαλίκι γεώτρησης για το Κάτω Σούλι, με ποταμίσιο ως φίλτρο νερού.
 10. Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων για τον Μαραθώνα.
 11. Πομόνες για πηγάδια νερού στην Νέα Μάκρη, πιεστικά δοχεία, δεξαμενές και φλοτέρ.
 12. Επισκευή σε γεώτρηση νερού στο Σχινιά που βούλωσε από χώμα.
 13. Καθαρισμός γεώτρησης στον Μαραθώνα που βγάζει λάσπη και θολό νερό η αντλία.
 14. Μέθοδος Air Lift με φύσημα αέρα στις σωλήνες της γεώτρησης από 25 bar κομπρεσέρ.
 15. Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων σε υπόγεια που πλημμυρίζουν από νερό.
 16. Γεωτρήσεις στην Νέα Μάκρη για φωτοβολταϊκά και για πασσαλώσεις.

Με συνεχή και έγκυρη ενημέρωση από την νομοθεσία και τους νόμους που ισχύουν στις γεωτρήσεις νερού στο Σχοινιά και στα Δικαστικά.

Πριν ξεκινήσει το γεωτρύπανο την γεώτρηση στον Μαραθώνα ή στη Νέα Μάκρη απαιτείται η άδεια γεώτρησης. Την αδειοδότηση που χρειάζεται για την ανόρυξη της υδρογεώτρησης, την αναλαμβάνει η εταιρεία Δήμας. Απαλλαγείτε από τις κουραστικές διαδικασίες που χρειάζονται τα δικαιολογητικά της γεώτρησης στο Δήμο Μαραθώνα ή Νέας Μάκρης και στους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη στην αδειοδότηση της γεώτρησης για την ταχύτερη έκδοση άδειας διάτρησης. Επιπλέον δρομολογούμε κάθε ενέργεια για την νομιμοποίηση – ανανέωση άδειας γεωτρήσεων που βρίσκονται στα Δικαστικά, στο Σούλι και στο Σχοινιά. Αποφύγετε τα πρόστιμα σε αδήλωτες γεωτρήσεις σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα με την τάχιστη δήλωση.

Μεταφέρουμε το γεωτρύπανο στον Μαραθώνα για να ξεκινήσει η γεώτρηση νερού. Η μελέτη στη γεώτρηση γίνεται ανά μέτρο εξόρυξης. Η επίβλεψη γίνεται από γεωλόγο της εταιρείας Δήμας, έχοντας γνώση στα πετρώματα του Μαραθώνα. Το ίδιο ισχύει καθώς το γεωτρύπανο φθάσει και στην Νέα Μάκρη για την γεώτρηση. Η διαδικασία της γεώτρησης είναι επικίνδυνη και απαιτεί τεχνογνωσία στα μηχανήματα. Διαθέτουμε επαγγελματίες χειριστές στα γεωτρύπανα, με πιστοποιημένες άδειες στην κατασκευή γεωτρήσεων από το ελληνικό κράτος. Έτσι η ανόρυξη γεώτρησης σε Σχοινιά, Δικαστικά και Σούλι έχει απόλυτη επιτυχία στον εντοπισμό νερού. Με οικονομικές τιμές στη γεώτρηση όσο και σε εξοπλισμό.

Σύγχρονος εξοπλισμός από περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα για άριστη κατασκευή της γεώτρησης, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Η εταιρεία Δήμας έχει ικανό στόλο να αντιμετωπίσει εις πέρας γεωτρήσεις του Μαραθώνα. Με εξοπλισμό γεώτρησης που θα ζήλευε κάθε εργολάβος στο χώρο της διάτρησης νερού υλοποιούμε κάθε γεώτρηση στην Νέα Μάκρη. Προσεγγίζουμε κάθε στενό χώρο με το μικρό γεωτρύπανο. Το μίνι γεωτρύπανο έχει μικρές διαστάσεις και κινείται με ρόδες. Πλέον η γεώτρηση νερού στο σπίτι του Μαραθώνα και στο υπόγειο γκαράζ της Νέας Μάκρης γίνεται χωρίς ζημιές στο σημείο. Είναι γεωτρύπανο ηλεκτρικό καθώς δεν αποβάλει καυσαέρια και κατάλληλο να δουλεύει κάθε γεώτρηση σε κλειστό χώρο στο Σχοινιά και στα Δικαστικά.

Ακολουθούνται 4 βήματα για την γεώτρηση νερού στο Μαραθώνα. Πρώτον είναι η διάνοιξη της γεώτρησης στο κατάλληλο βάθος. Δεύτερον είναι η σωλήνωση της γεώτρησης με σωλήνα πλαστική ή γαλβανισμένη εν θερμώ. Τρίτον είναι η χαλίκωση της γεώτρησης, χαλίκι με προέλευση από ποτάμι. Με το χαλικόφιλτρο αποτρέπουμε το θολό νερό και την λάσπη να βουλώσει την γεώτρηση του Μαραθώνα. Και τέταρτον γίνεται η τοποθέτηση της υποβρύχιας αντλίας νερού για την απαραίτητη δοκιμαστική άντληση στη γεώτρηση.

Γεωτρήσεις Δήμας, η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη από το 1960.

Τα παλιά πηγάδια και οι γεωτρήσεις του Μαραθώνα έχουνε την δυνατότητα συντήρησης. Ο καθαρισμός γεώτρησης σε μέρη όπως ο Μαραθώνας και Νέας Μάκρης είναι προληπτικός για να αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα. Καθώς η γεώτρηση ή το πηγάδι δεν θα βγάζει νερό. Αυτό οφείλεται στην λάσπη της γεώτρησης που ίσως έχει βουλώσει την τροφοδοσία νερού από τον υδροφορέα. Το φύσημα της γεώτρησης γίνεται με κομπρεσέρ ικανό να έχει πεπιεσμένο αέρα στα 25 BAR πίεσης αέρα. Προβείτε στον καθαρισμό γεωτρήσεων προτού δείτε χαλασμένη τη γεώτρηση ή το πηγάδι στον Μαραθώνα και την Νέα Μάκρη. Ενημερωθείτε για το καθαρισμό με τη μέθοδο air lift που είναι κατάλληλη να αντιμετωπίσει κάθε βουλωμένη γεώτρηση νερού στο Σχοινιά, στα Δικαστικά, Άνω Σούλι και Κάτω Σούλι.

Η εταιρεία Δήμας με προοπτική σε γεωτρήσεις νερού στο Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη προσφέρει τις καλύτερες τιμές γεώτρησης. Έχοντας πλήρη γκάμα σε κοπίδια και εξοπλισμό σε γεωτρύπανα για κάθε γεώτρηση στο Σχοινιά, στα Δικαστικά και στο Άνω – Κάτω Σούλι φθάνουμε άμεσα στον υδροφόρο ορίζοντα. Με υλικά γεώτρησης που εγγυούνται την μακροζωία του έργου για αρκετά χρόνια, κατασκευάζουμε γεωτρήσεις χωρίς λειτουργικά προβλήματα. Μάθετε τώρα για τις υπηρεσίες μας, όπως είναι γεωτρήσεις γεωθερμίας σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη, η εκβάθυνση σε παλιές γεωτρήσεις και πηγάδια αλλά και η επισκευή με τον καθαρισμό γεωτρήσεων σε Σχοινιά, Δικαστικά, Άνω Σούλι και Κάτω Σούλι.