ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ​

Το γραφείο μας ειδικεύεται στις γεωτρήσεις Ραφήνας από το 1960. Κάθε γεώτρηση νερού στην Ραφήνα έχει το όνομα της εταιρείας Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης. Με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων κατασκευάζουμε έργα γεώτρησης σε εσωτερικούς και μικρούς χώρους. Έτσι υλοποιούμε όλες τις γεωτρήσεις Ραφήνας και με χαμηλή τιμή γεώτρησης.

Για την γεώτρηση νερού στην Ραφήνα είναι απαραίτητη η αδειοδότηση του υδροληπτικού έργου. Λίγους μήνες πριν την διάνοιξη γεώτρησης καταθέτουμε στο ΥΠΕΚΑ το σύνολο εγγράφων με τα δικαιολογητικά και τα παράβολα της γεώτρησης νερού. Ο γεωλόγος μας θα ανιχνεύσει το σημείο που θα γίνει η γεώτρηση καθώς θα συντάξει την γεωλογική μελέτη. Πλέον στις γεωτρήσεις Ραφήνας ο εντοπισμός νερού στο έδαφος είναι θέμα έρευνας και επιστήμης. Το γραφείο μας είναι σε ετοιμότητα καθώς όταν εκδοθεί η άδεια γεώτρησης νερού θα μεταφέρει τα γεωτρύπανα γεωτρήσεων στον Δήμο Ραφήνας.

Γεωτρήσεις στη Ραφήνα διανοίγουμε πάντοτε με την επίβλεψη ειδικευμένου υδρογεωλόγου. Μελετάμε την γεώτρηση νερού μέτρο προς μέτρο για την ποιοτική και ομαλή κατασκευή των γεωτρήσεων. Ανιχνεύουμε αμέσως τον υδροφόρο ορίζοντα στις γεωτρήσεις νερού, συλλέγοντας τιμές ποσότητας και ποιότητας από το υπόγειο νερό της γεώτρησης. Σε οποιαδήποτε καινούργια γεώτρηση νερού στην Ραφήνα τοποθετούμε τα κατάλληλα και τα πιο ανθεκτικά υλικά γεωτρήσεων.

Ο εξοπλισμός γεώτρησης που διαθέτουμε στα έργα διάτρησης είναι ιδανικά για τις γεωτρήσεις της Ραφήνας. Έτσι αναλαμβάνουμε την γεώτρηση νερού στις κατοικίες της Ραφήνας, με γεωτρήσεις σε κήπους, υπόγεια, γκαράζ και εσωτερικούς μικρούς χώρους. Το ισχυρό μικρό γεωτρύπανο είναι κατάλληλο για τις γεωτρήσεις στην Ραφήνα καθώς δεν φθείρει το περιβάλλοντα μέρος της οικίας. Κατά την γεώτρηση εδάφους διαθέτει αθόρυβη εργασία ενώ λειτουργεί και με το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού.

γεωτρήσεις ραφήνας

Γεωτρήσεις Ραφήνας, ώστε να αντλείται άφθονο νερό στην κατοικία σας...​

Το ιδιόκτητο εργοτάξιο με τα γεωτρύπανα γεωτρήσεων βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής. Για την ανάγκη κάθε πελάτη μας, μετακινούμε τα μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα νερού στην ευρύτερη περιοχή, όπως και για τις γεωτρήσεις Ραφήνας. Αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία γεώτρησης όπως την εύρεση υπόγειων νερών, την σωλήνωση της οπής, το χαλικόφιλτρο της διάτρησης έως και το αντλητικό συγκρότημα που θα αντλεί το νερό από την γεώτρηση.

Ακολουθήστε τις συμβουλές από την Εταιρεία Γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης καθώς διαθέτουμε τεχνογνωσία στις γεωτρήσεις Ραφήνας για 60 έτη. Ως κορυφαίοι στον τομέα των γεωτρήσεων λύνουμε το πρόβλημα για κάθε γεώτρηση νερού στην Ραφήνα.

Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς παρέχουμε την καλύτερη τιμή γεώτρησης στα Μεσόγεια Αττικής.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn