κρυονέρι άγιος στέφανος 2

Γεωτρήσεις νερού Κρυονέρι – Άγιος Στέφανος

Γεωτρήσεις νερού Κρυονέρι – Άγιος Στέφανος

Γεωτρήσεις νερού όπως το Κρυονέρι, ο Άγιος Στέφανος, η Άνοιξη, η Σταμάτα, η Δροσιά και ο Διόνυσος. Οικονομικές τιμές σε γεωτρήσεις νερού με ευέλικτο γεωτρύπανο για να ποτίζεται την δεντροκάλυψη στα σπίτια σας. Η άντληση νερού από τη γεώτρηση ή το πηγάδι παρέχει αρκετή ποσότητα άρδευσης σε περιοχές σαν το Κρυονέρι και ο Άγιος Στέφανος. Πλέον η συνεχόμενη αύξηση στη τιμή του νερού δημιουργεί ένα πελώριο κόστος χρήσης για το πότισμα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, κάνοντας μια φθηνή γεώτρηση νερού σε Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά και Διόνυσο.

Τα δικαιολογητικά της γεώτρησης στο Κρυονέρι και στον Άγιος Στέφανος αποτελούνται από πλήθος εγγράφων. Η έντονη γραφειοκρατία και ο χρόνος αναμονής δυσχεραίνουν την εκπόνηση  στην άδεια γεώτρησης. Απαιτείται υδρογεωλογική έκθεση από τον αρμόδιο γεωλόγο, ο οποίος θα αναδείξει το βέλτιστο σημείο της υδροληψίας. Με στίγμα παρουσιάζεται η θέση της γεώτρησης Κρυονερίου, έχοντας συντεταγμένες επάνω στον γεωλογικό χάρτη. Πλέον υπολογίζονται και οι αποστάσεις από κοντινές γεωτρήσεις και πηγάδια στον Άγιος Στέφανος. Ο εντοπισμός νερού αποτελεί κύριο στόχο για την γεωλογική μελέτη. Διαθέτουμε έμπειρους γεωλόγους για την αδειοδότηση της γεώτρησης σε Κρυονέρι και Άγιος Στέφανος.  Επίσης, αν υπάρχει παλιά γεώτρηση νερού χωρίς άδεια σε Άνοιξη, σε Σταμάτα, Δροσιά ή Διόνυσο, ενεργούμε κατάλληλα για την δήλωση της ήδη υπάρχουσας γεώτρησης.

Με εξοπλισμό γεώτρησης ικανό να διασχίσει κάθε πέτρωμα σε Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο.

Όμορφο προορισμό αποτελούν οι εξοχικές κατοικίες του Κρυονερίου και του Αγίου Στεφάνου. Έτσι η αναζήτηση για φθηνή χρήση νερού αυξάνεται συνεχώς. Εξυπηρετούμε με γεωτρήσεις νερού τις περιοχές του Κρυονερίου και του Αγίου Στεφάνου κρατώντας τις βέλτιστες τιμές ανά μέτρο. Με στόλο από μικρά γεωτρύπανα προσεγγίζουμε οποιοδήποτε σημείο γεώτρησης σε Άνοιξη και σε Διόνυσος. Το γεωτρύπανο γεωτρήσεων έχει μικρές διαστάσεις και με κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να κόβει όλα τα πετρώματα που εντοπίζονται στην Δροσιά και στην Σταμάτα. Φθάνει βάθος γεώτρησης τα 200 μέτρα, το οποίο εύρος τιμής καλύπτει και τις πιο απαιτητικές γεωτρήσεις στο Κρυονέρι και στον Άγιος Στέφανος.

Όταν ξεκινήσει η γεώτρηση στο Κρυονέρι και στον Άγιος Στέφανος γίνεται η ανάλυση του εδάφους ανά μέτρο κοπής. Με παρουσία του πολύπειρου γεωλόγου μας, προσδιορίζουμε τον υδροφόρο ορίζοντα και το τελικό βάθος στην ανόρυξη της γεώτρησης. Το γεωτρύπανο καθώς διασχίζει τα πετρώματα αναδεικνύει τα διαφορετικά γεωλογικά στρώματα. Πλέον η γεώτρηση θα τερματιστεί λίγα μέτρα βαθύτερα αφότου βρεθούν τα υπόγεια νερά. Κάνοντας έτσι μια φυσική αποθήκη μέσα στη γεώτρηση, με την στήλη γεμάτη από νερό.

Με αθόρυβο γεωτρύπανο για γεωτρήσεις σε Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά και Διόνυσο.

Επί τη συνέχεια της γεώτρησης νερού σε Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο γίνεται η σωλήνωση. Έτσι η γεώτρηση θωρακίζεται από ανθεκτικά υλικά όπως με την πλαστική σωλήνας γεώτρησης U-PVC ή την γαλβανισμένη εν θερμώ σωλήνα γεώτρησης. Η ποιότητα άντλησης νερού, το βάθος διάτρησης και η διάμετρος της γεώτρησης θα καθορίσει και τον τύπο σωλήνα που θα τοποθετηθεί. Η επόμενη διαδικασία της γεώτρησης σε Άνοιξη και σε Σταμάτα είναι η χαλίκωση. Το ποταμίσιο χαλίκι είναι διαβαθμισμένο και πλυμένο, ιδανικό να φιλτράρει το νερό της γεώτρησης από λάσπη και άμμο, που εντοπίζονται σε γεωτρήσεις σε Δροσιά και σε Διόνυσος.

Το Κρυονέρι και ο Άγιος Στέφανος διαθέτουν παλιές γεωτρήσεις που δεν αντλούν νερό. Η ύπαρξη βουλωμένης γεώτρησης με λάσπη που βγάζει άμμο, αποτελεί πρόβλημα. Με την μέθοδο air lift γίνεται ο καθαρισμός της γεώτρησης. Εξυπηρετούμε με την αποτελεσματική συντήρηση και επισκευή της γεώτρησης νερού περιοχές όπως η Άνοιξη, η Σταμάτα, Δροσιά και Διόνυσος.

Η εταιρεία Δήμας διανύοντας μια μακράν πετυχημένη πορεία στη γεώτρηση από το 1960 καλύπτει κάθε γεώτρηση νερού σε Κρυονέρι και Άγιος Στέφανος. Με έδρα στο Κορωπί Αττικής, μεταφέρουμε αυθημερόν το μικρό γεωτρύπανο για οποιαδήποτε γεώτρηση στο Διόνυσο, την Δροσιά, την Άνοιξη, και την Σταμάτα. Πάντοτε προσιτές τιμές στη κατασκευή γεωτρήσεων και με ανθεκτικά υλικά κερδίζουμε την αξιοπιστία των πελατών μας.