Γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας

Γεωτρήσεις Πεντέλη | Ανθούσα | Γέρακας

Γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας

Γεωτρήσεις νερού Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακας. Γεώτρηση Πεντέλης, Ανθούσας, Γέρακα. Η εταιρεία Δήμας πράττει γεωτρήσεις νερού στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης, της Ανθούσας και του Γέρακα. Με δυναμική παρουσία στη γεώτρηση από το 1960, έχουμε εμπλουτίσει τις τεχνικές γνώσεις τόσο στη διαδικασία γεώτρησης όσο και στον εξοπλισμό της υποβρύχιας αντλίας. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η Πεντέλη ως ορεινό προάστιο της Αθήνας έχει υψηλές απαιτήσεις σε νερό. Με την μέθοδο της γεώτρησης σε σπίτια με κήπους και πισίνες αποτελεί τη μόνη φθηνή διέξοδο. Πλέον και η γεώτρηση στην Ανθούσα ακολουθεί τον πιο οικονομικό τρόπο υδροδότησης. Και πάλι με τη γεώτρηση νερού στο Γέρακα καλύπτετε κάθε απαίτηση άρδευσης πρασίνου. Η γεώτρηση για νερό είναι διαδικασία που απαιτεί πείρα και επιστημονική προσέγγιση στο χώρο των γεωτρήσεων. Εμπιστευθείτε με κλειστά μάτια την εταιρεία Δήμας, για ένα τόσο σπουδαίο έργο διάτρησης και άντλησης υπόγειου νερού.

Η δυναμική εταιρεία Δήμας, κορυφαία σε γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας, παρέχει χαμηλές τιμές:

 1. Ραβδοσκόπους που βρίσκουν το νερό σε γεωτρήσεις στην Πεντέλη.
 2. Γεωλόγους που ερευνούν γεωτρήσεις με γεωλογικές μελέτες στην Ανθούσα.
 3. Διεκπεραίωση και κατάθεση φακέλου με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στον Γέρακα.
 4. Άδεια εκτέλεσης νέας γεώτρησης, δήλωση σε παράνομη γεώτρηση ή πηγάδι Πεντέλης.
 5. Δειγματοληπτική γεώτρηση νερού σε Ανθούσα.
 6. Μικρών διαστάσεων ηλεκτρικό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις περιορισμένου χώρου.
 7. Γεωθερμία μέσω γεωτρήσεων για άφθονη θέρμανση και ψύξη σε σπίτια στην Πεντέλη.
 8. Σωλήνες γεωτρήσεων νερού με διάμετρο Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 στην Ανθούσα.
 9. Φυσικό φίλτρο γεώτρησης με ποταμίσιο χαλίκι για περιοχές όπως ο Γέρακας.
 10. Ανθεκτική αντλία γεώτρησης νερού με πλαστικά ή ανοξείδωτα πτερύγια στην Πεντέλη.
 11. Γεωτρήσεις νερού που χρειάζονται επισκευή λόγω λάσπης της Ανθούσας.
 12. Καθαρισμός γεωτρήσεων με την διαδικασία air lift στο Γέρακα.
 13. Αποκατάσταση σε σκουριασμένες και παλιές σωλήνες στην γεώτρηση της Πεντέλης.
 14. Αποστράγγιση νερού σε σπίτια και υπόγεια μέσω γεωτρήσεων στην Ανθούσα.
 15. Πασσαλώσεις με σταθερή στήριξη σε βάσεις φωτοβολταϊκών με γεωτρήσεις σε Γέρακα.

Γεωτρήσεις νερού έως τα 200 μέτρα από τα μικρά γεωτρύπανα της εταιρείας Δήμας, ιδανικά για γεωτρήσεις Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακας.

Με ποικιλία στα γεωτρύπανα νερού επιλέγουμε το ιδανικό, για τη γεώτρηση στην Πεντέλη. Σύμφωνα με τα πετρώματα στην Παλιά Πεντέλη έχουμε και τα κατάλληλα κοπίδια γεωτρήσεων (κοπίδια σφύρας, κοπτικά γρανάζια, τρίκωνα, αερόσφυρα) στο γεωτρύπανο. Με περιστροφική και κρουστική κίνηση, το γεωτρύπανο μπορεί να συνθλίψει κάθε δύσκολο πέτρωμα που εντοπίζεται σε γεώτρηση στην Ανθούσα. Πλέον οι γεωτρήσεις σε εσωτερικούς χώρους ικανοποιείται με μικρό γεωτρύπανο επάνω σε λαστιχοφόρους τροχούς και ευέλικτο για κάθε θέση διάτρησης. Είναι μικρό, αθόρυβο και ηλεκτρικό γεωτρύπανο, κατάλληλο για οποιαδήποτε γεώτρηση νερού στο Γέρακα με γκαράζ, υπόγειο και στενό κήπο. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον φάκελο με δικαιολογητικά της γεώτρησης στην Πεντέλη. Η μελέτη γεώτρησης υποβάλλεται από καταρτισμένους γεωλόγους έχοντας εξειδίκευση στην υδρογεωλογία. Με ερευνητικές γεωτρήσεις σε Ανθούσα και Γέρακα, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Έτσι προτού ξεκινήσει η κανονική γεώτρηση για την άντληση νερού, πραγματοποιείται η δειγματοληπτική διάτρηση ως δοκιμή για την ύπαρξη νερού στο έδαφος. Παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη στη γεώτρηση νερού και δρομολογούμε την ανανέωση – νομιμοποίηση παλιάς γεώτρησης σε Πεντέλη και Παλιά Πεντέλη. Επίσης ενεργούμε κατάλληλα για τη δήλωση σε αδήλωτες γεωτρήσεις χωρίς άδεια σε Ανθούσα και Γέρακα.

Αναλαμβάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τις γεωτρήσεις νερού με κατάλληλες υποβρύχιες αντλίες σε Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα.

Για την γεώτρηση νερού στην Πεντέλη μεταφέρουμε το μικρό γεωτρύπανο από την έδρα μας, το Κορωπί Αττικής. Το γεωτρύπανο ξεκινάει την διαδικασία της γεώτρησης με το κοπίδι να διεισδύει στα πετρώματα της Πεντέλης. Τα στελέχη του γεωτρυπάνου αυξάνουν το βάθος της γεώτρησης μέχρι τον εντοπισμό του νερού. Μόλις έλθει η στιγμή της εύρεσης νερού ακολουθεί η εξαγωγή του εξοπλισμού από το έδαφος. Στη συνέχεια εγκαθίσταται η σωλήνα της γεώτρησης με σωλήνες βαρέως τύπου, κατάλληλες για πιέσεις στο υπέδαφος. Έπειτα τοποθετείται το χαλίκι στην γεώτρηση της Πεντέλης. Το ποταμίσιο προελεύσεως χαλίκι είναι φίλτρο για καθαρό νερό στη γεώτρηση, εμποδίζοντας την λάσπη, το χώμα και την άμμο να εισχωρήσει στήλη της υδρογεώτρησης. Πραγματοποιούμε σε βέλτιστες τιμές, γεωτρήσεις σε Ανθούσα και Γέρακα με αξιόπιστες αντλίες νερού, δεξαμενές, πιεστικά, ηλεκτρολογικούς πίνακες και τα συναφή.

Μη συντήρηση σε παλιές γεωτρήσεις στην Πεντέλη εγκυμονεί κινδύνους. Κατά την άντληση νερού αν βλέπετε λάσπη στη γεώτρηση τότε είναι βουλωμένη. Πλέον σε σύντομο χρονικό διάστημα η γεώτρηση δεν θα βγάζει νερό. Η συσσωρευμένη άμμος και το χώμα στα φίλτρα της γεώτρησης εμποδίζει την αντλία, κατά την άντληση του θολού νερού. Καθώς προκαλεί ζημιά στις φτερωτές του υδραυλικού μέρους της υποβρύχιας αντλίας, μειώνοντας έτσι και το χρόνο λειτουργίας. Η επισκευή στη γεώτρηση επιτυγχάνεται με την μέθοδο πεπιεσμένου αέρα – μέθοδος AIRLIFT. Ο καθαρισμός της γεώτρησης στην Πεντέλη εκτινάσσει την λάσπη και τις πέτρες, έξω από το πυθμένα των σωληνώσεων της διάτρησης. Ολόκληρο το βάθος της γεώτρησης ξεπλένεται και ανοίγουν οι πόροι του νερού. Με επακόλουθο να παρατηρείτε αυξημένη ποσότητα υπόγειου νερού μέσα στη γεώτρηση. Υλοποιούμε τον καθαρισμό γεωτρήσεων σε Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα σε τιμές ιδανικές για την επισκευή τους. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η εταιρεία Δήμας έχει αναλάβει το 90% σε γεωτρήσεις νερού και αντλίες γεωτρήσεων της Πεντέλης, της Ανθούσας και του Γέρακα.

Η εταιρεία Δήμας διασφαλίζει την ποιότητα για κάθε εργασία γεώτρησης στην Πεντέλη από το 1960. Η συνεργασία μας, με προμηθευτές που διαθέτουν τα καλυτέρα υλικά γεωτρήσεων διαρκώς αναβαθμίζεται. Προσφέρουμε υπηρεσίες γεώτρησης στην Ανθούσα με διάρκεια στο χρόνο. Η ανόρυξη νέας γεώτρησης, η εκβάθυνση και η επισκευή σε γεωτρήσεις στον Γέρακα πλέον σε μειωμένες τιμές. Ενημερωθείτε σύντομα για το κόστος υδρογεώτρησης ή γεώτρησης γεωθερμίας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Δήμας.