Γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας

Γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας

Γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας

Γεωτρήσεις νερού Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας. Η γεώτρηση με δοκιμή για ύπαρξη νερού. Εύρεση νερού, καθαρισμοί γεωτρήσεων και αντλίες γεώτρησης.

Γεωτρήσεις νερού Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακας. Γεώτρηση Πεντέλης, Ανθούσας, Γέρακα. Η εταιρεία Δήμας πράττει γεωτρήσεις νερού στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης, της Ανθούσας και του Γέρακα. Με δυναμική παρουσία στη γεώτρηση από το 1960, έχουμε εμπλουτίσει τις τεχνικές γνώσεις τόσο στη διαδικασία γεώτρησης όσο και στον εξοπλισμό της υποβρύχιας αντλίας. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η Πεντέλη ως ορεινό προάστιο της Αθήνας έχει υψηλές απαιτήσεις σε νερό. Με την μέθοδο της γεώτρησης σε σπίτια με κήπους και πισίνες αποτελεί τη μόνη φθηνή διέξοδο. Πλέον και η γεώτρηση στην Ανθούσα ακολουθεί τον πιο οικονομικό τρόπο υδροδότησης. Και πάλι με τη γεώτρηση νερού στο Γέρακα καλύπτετε κάθε απαίτηση άρδευσης πρασίνου. Η γεώτρηση για νερό είναι διαδικασία που απαιτεί πείρα και επιστημονική προσέγγιση στο χώρο των γεωτρήσεων. Εμπιστευθείτε με κλειστά μάτια την εταιρεία Δήμας, για ένα τόσο σπουδαίο έργο διάτρησης και άντλησης υπόγειου νερού.

Η δυναμική εταιρεία Δήμας, κορυφαία σε γεωτρήσεις Πεντέλη Ανθούσα Γέρακας, παρέχει χαμηλές τιμές:

 1. Ραβδοσκόπους που βρίσκουν το νερό σε γεωτρήσεις στην Πεντέλη.
 2. Γεωλόγους που ερευνούν γεωτρήσεις με γεωλογικές μελέτες στην Ανθούσα.
 3. Διεκπεραίωση και κατάθεση φακέλου με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στον Γέρακα.
 4. Άδεια εκτέλεσης νέας γεώτρησης, δήλωση σε παράνομη γεώτρηση ή πηγάδι Πεντέλης.
 5. Δειγματοληπτική γεώτρηση νερού σε Ανθούσα.
 6. Μικρών διαστάσεων ηλεκτρικό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις περιορισμένου χώρου.
 7. Γεωθερμία μέσω γεωτρήσεων για άφθονη θέρμανση και ψύξη σε σπίτια στην Πεντέλη.
 8. Σωλήνες γεωτρήσεων νερού με διάμετρο Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 στην Ανθούσα.
 9. Φυσικό φίλτρο γεώτρησης με ποταμίσιο χαλίκι για περιοχές όπως ο Γέρακας.
 10. Ανθεκτική αντλία γεώτρησης νερού με πλαστικά ή ανοξείδωτα πτερύγια στην Πεντέλη.
 11. Γεωτρήσεις νερού που χρειάζονται επισκευή λόγω λάσπης της Ανθούσας.
 12. Καθαρισμός γεωτρήσεων με την διαδικασία air lift στο Γέρακα.
 13. Αποκατάσταση σε σκουριασμένες και παλιές σωλήνες στην γεώτρηση της Πεντέλης.
 14. Αποστράγγιση νερού σε σπίτια και υπόγεια μέσω γεωτρήσεων στην Ανθούσα.
 15. Πασσαλώσεις με σταθερή στήριξη σε βάσεις φωτοβολταϊκών με γεωτρήσεις σε Γέρακα.

Γεωτρήσεις νερού έως τα 200 μέτρα από τα μικρά γεωτρύπανα της εταιρείας Δήμας, ιδανικά για γεωτρήσεις Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακας.

Με ποικιλία στα γεωτρύπανα νερού επιλέγουμε το ιδανικό, για τη γεώτρηση στην Πεντέλη. Σύμφωνα με τα πετρώματα στην Παλιά Πεντέλη έχουμε και τα κατάλληλα κοπίδια γεωτρήσεων (κοπίδια σφύρας, κοπτικά γρανάζια, τρίκωνα, αερόσφυρα) στο γεωτρύπανο. Με περιστροφική και κρουστική κίνηση, το γεωτρύπανο μπορεί να συνθλίψει κάθε δύσκολο πέτρωμα που εντοπίζεται σε γεώτρηση στην Ανθούσα. Πλέον οι γεωτρήσεις σε εσωτερικούς χώρους ικανοποιείται με μικρό γεωτρύπανο επάνω σε λαστιχοφόρους τροχούς και ευέλικτο για κάθε θέση διάτρησης. Είναι μικρό, αθόρυβο και ηλεκτρικό γεωτρύπανο, κατάλληλο για οποιαδήποτε γεώτρηση νερού στο Γέρακα με γκαράζ, υπόγειο και στενό κήπο. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η εταιρεία Δήμας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον φάκελο με δικαιολογητικά της γεώτρησης στην Πεντέλη. Η μελέτη γεώτρησης υποβάλλεται από καταρτισμένους γεωλόγους έχοντας εξειδίκευση στην υδρογεωλογία. Με ερευνητικές γεωτρήσεις σε Ανθούσα και Γέρακα, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Έτσι προτού ξεκινήσει η κανονική γεώτρηση για την άντληση νερού, πραγματοποιείται η δειγματοληπτική διάτρηση ως δοκιμή για την ύπαρξη νερού στο έδαφος. Παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη στη γεώτρηση νερού και δρομολογούμε την ανανέωση – νομιμοποίηση παλιάς γεώτρησης σε Πεντέλη και Παλιά Πεντέλη. Επίσης ενεργούμε κατάλληλα για τη δήλωση σε αδήλωτες γεωτρήσεις χωρίς άδεια σε Ανθούσα και Γέρακα.

Αναλαμβάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τις γεωτρήσεις νερού με κατάλληλες υποβρύχιες αντλίες σε Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα.

Για την γεώτρηση νερού στην Πεντέλη μεταφέρουμε το μικρό γεωτρύπανο από την έδρα μας, το Κορωπί Αττικής. Το γεωτρύπανο ξεκινάει την διαδικασία της γεώτρησης με το κοπίδι να διεισδύει στα πετρώματα της Πεντέλης. Τα στελέχη του γεωτρυπάνου αυξάνουν το βάθος της γεώτρησης μέχρι τον εντοπισμό του νερού. Μόλις έλθει η στιγμή της εύρεσης νερού ακολουθεί η εξαγωγή του εξοπλισμού από το έδαφος. Στη συνέχεια εγκαθίσταται η σωλήνα της γεώτρησης με σωλήνες βαρέως τύπου, κατάλληλες για πιέσεις στο υπέδαφος. Έπειτα τοποθετείται το χαλίκι στην γεώτρηση της Πεντέλης. Το ποταμίσιο προελεύσεως χαλίκι είναι φίλτρο για καθαρό νερό στη γεώτρηση, εμποδίζοντας την λάσπη, το χώμα και την άμμο να εισχωρήσει στήλη της υδρογεώτρησης. Πραγματοποιούμε σε βέλτιστες τιμές, γεωτρήσεις σε Ανθούσα και Γέρακα με αξιόπιστες αντλίες νερού, δεξαμενές, πιεστικά, ηλεκτρολογικούς πίνακες και τα συναφή.

Μη συντήρηση σε παλιές γεωτρήσεις στην Πεντέλη εγκυμονεί κινδύνους. Κατά την άντληση νερού αν βλέπετε λάσπη στη γεώτρηση τότε είναι βουλωμένη. Πλέον σε σύντομο χρονικό διάστημα η γεώτρηση δεν θα βγάζει νερό. Η συσσωρευμένη άμμος και το χώμα στα φίλτρα της γεώτρησης εμποδίζει την αντλία, κατά την άντληση του θολού νερού. Καθώς προκαλεί ζημιά στις φτερωτές του υδραυλικού μέρους της υποβρύχιας αντλίας, μειώνοντας έτσι και το χρόνο λειτουργίας. Η επισκευή στη γεώτρηση επιτυγχάνεται με την μέθοδο πεπιεσμένου αέρα – μέθοδος AIRLIFT. Ο καθαρισμός της γεώτρησης στην Πεντέλη εκτινάσσει την λάσπη και τις πέτρες, έξω από το πυθμένα των σωληνώσεων της διάτρησης. Ολόκληρο το βάθος της γεώτρησης ξεπλένεται και ανοίγουν οι πόροι του νερού. Με επακόλουθο να παρατηρείτε αυξημένη ποσότητα υπόγειου νερού μέσα στη γεώτρηση. Υλοποιούμε τον καθαρισμό γεωτρήσεων σε Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα σε τιμές ιδανικές για την επισκευή τους. γεωτρήσεις πεντέλη ανθούσα γέρακας

Η εταιρεία Δήμας έχει αναλάβει το 90% σε γεωτρήσεις νερού και αντλίες γεωτρήσεων της Πεντέλης, της Ανθούσας και του Γέρακα.

Η εταιρεία Δήμας διασφαλίζει την ποιότητα για κάθε εργασία γεώτρησης στην Πεντέλη από το 1960. Η συνεργασία μας, με προμηθευτές που διαθέτουν τα καλυτέρα υλικά γεωτρήσεων διαρκώς αναβαθμίζεται. Προσφέρουμε υπηρεσίες γεώτρησης στην Ανθούσα με διάρκεια στο χρόνο. Η ανόρυξη νέας γεώτρησης, η εκβάθυνση και η επισκευή σε γεωτρήσεις στον Γέρακα πλέον σε μειωμένες τιμές. Ενημερωθείτε σύντομα για το κόστος υδρογεώτρησης ή γεώτρησης γεωθερμίας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Δήμας.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!