ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ​

Η έμπειρη εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας πραγματοποιεί Γεωτρήσεις στα Σπάτα από το 1960. Η γεώτρηση νερού στα Σπάτα θα δώσει αξία στη περιουσία σας καθώς η άντληση νερού θα υδροδοτήσει κάθε σας ανάγκη. Έτσι διαμορφώνουμε τις γεωτρήσεις νερού στις απαιτήσεις σας, με σύγχρονο και κορυφαίο εξοπλισμό σε χαμηλή τιμή γεώτρησης.

Ο σχεδιασμός γεώτρησης στα Σπάτα προβλέπει και την χορήγηση ειδικής  άδειας για την εκτέλεση γεωτρήσεων. Το γραφείο Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης επιτελεί το φάκελο με τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν για την γεώτρηση νερού έως και την προσκόμιση του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ΥΠΕΚΑ. Επίσης για τις γεωτρήσεις στα Σπάτα ενεργούμε κατάλληλα όσον αφορά την νομιμοποίηση, την ανανέωση και την χρήση νερού για την νόμιμη λειτουργία των γεωτρήσεων.

Με πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και ιδανικό για τις γεωτρήσεις στα Σπάτα παρέχουμε έργα με εγγύηση μακροχρόνιας λειτουργίας. Όταν η εργασία γεώτρησης βρίσκεται σε στενό και περιορισμένο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το μικρό γεωτρύπανο διάτρησης. Είναι κατάλληλο για γεωτρήσεις εσωτερικών χώρων όπως ο κήπος, το γκαράζ και το υπόγειο μέρος της οικίας. Αξίζει να σημειωθεί πως το γεωτρύπανο είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος όπως και το κομπρεσέρ. Παρέχουμε αθόρυβο εξοπλισμό γεώτρησης για οποιοδήποτε πυκνοκατοικημένο μέρος στα Σπάτα.

Για κάθε νέα υδρογεώτρηση στην περιοχή των Σπάτων διαθέτουμε έμπειρο γεωλόγο για την άμεση επίβλεψη της γεώτρησης. Ερευνάμε και τεκμηριώνουμε κάθε μέτρο στη γεώτρηση νερού, συλλέγοντας τιμές και φωτογραφικό υλικό από την διάτρηση του εδάφους. Έτσι σχεδιάζουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα σωληνώσεων στο εσωτερικό της γεώτρησης που θα αντλεί το νερό από τον αποδοτικό υδροφόρο ορίζοντα. Η επόμενη ενέργεια στις γεωτρήσεις στα Σπάτα είναι να τοποθετήσουμε το διαβαθμισμένο ποταμίσιο χαλίκι που είναι ιδανικό για τις γεωτρήσεις νερού. Τα υπόγεια ύδατα φιλτράρονται από λάσπες και πέτρες, χαρίζοντας έτσι μία μακροχρόνια ζωή στο αντλητικό συγκρότημα της γεώτρησης.

γεωτρήσεις στα σπάτα

Οι γεωτρήσεις στα Σπάτα, είναι θέμα πείρας και τεχνογνωσίας...

Εάν θελήσετε μπορείτε να επισκεφθείτε το οργανωμένο εργοτάξιο γεωτρήσεων που διαθέτουμε στην διεύθυνση 28ο χλμ. επί της Λεωφόρου Λαυρίου στο Κορωπί. Θα δείτε τα μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα, τις αερόσφυρες, τα κοπίδια, τους αεροσυμπιεστές και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία διάνοιξης του εδάφους. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις γεωτρήσεις στα Σπάτα με γρήγορη εξυπηρέτηση.

Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης, η μοναδική επιλογή στις γεωτρήσεις νερού από το 1960. Κατασκευάζουμε το μεγαλύτερο πλήθος των γεωτρήσεων Αττικής αλλά και στις ευρύτερες περιοχές γεωτρήσεων. Έχουμε πετύχει να μειώσουμε το κόστος διάτρησης παρέχοντας άψογη ποιότητα με χαμηλές τιμές, για τις γεωτρήσεις στα Σπάτα.

Ελάτε σε επικοινωνία, ώστε να πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για τη διάνοιξη γεώτρησης νερού στα Σπάτα.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn