γεωτρήσεις Άνδρος Τήνος Μύκονος 1

Γεωτρήσεις Άνδρος | Τήνος | Μύκονος

Γεωτρήσεις Άνδρος Τήνος Μύκονος

Γεωτρήσεις νερού Άνδρος, Τήνος, Μύκονος. Γεώτρηση Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέα Τζιά, Κύθνος, Σέριφος. Από γεωτρήσεις νερού η Άνδρος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ύδατος. Πλέον οι γεωτρήσεις στην Άνδρο υποστηρίζουν και το δίκτυο ύδρευσης στην καλοκαιρινή περίοδο. Παρόμοια Τήνος και Μύκονος κατασκευάζουν γεωτρήσεις για την εκμετάλλευση του νερού προς κάθε χρήση. Έτσι η γεώτρηση νερού στις Κυκλάδες (Κέα Τζιά, Κύθνος, Σέριφος) αποτελεί σωτήριο έργο καθώς εξασφαλίζει νερό σε παραθεριστές, ξενοδοχεία, κτηνοτρόφους και γεωργούς. 

Σύμφωνα με την νομοθεσία των γεωτρήσεων στα νησιά των Κυκλάδων πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι για την αδειοδότηση γεώτρησης στην Άνδρο χρειάζονται τα δικαιολογητικά που δείχνουνε την θέση ανόρυξης στην νέα γεώτρηση σύμφωνα με την γεωλογική μελέτη. Σε τοπογραφικό διάγραμμα πρέπει να εμφανίζονται οι γεωτρήσεις και τα πηγάδια στην Άνδρο που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η εταιρεία Δήμας καθώς λαμβάνει όλες τις εγκρίσεις από τον δήμο Άνδρου, προχωράει την διαδικασία για την άδεια γεώτρησης νερού. Και επίσης αναλαμβάνουμε κάθε ενέργεια σε υφιστάμενες γεωτρήσεις νερού σε Τήνος και Μύκονος που χρειάζονται ανανέωση της γεώτρησης όπου έχουνε λήξη είτε νομιμοποίηση της γεώτρησης όπου είναι χωρίς άδεια.

Γεωτρήσεις στις Κυκλάδες με αποτελεσματική εξυπηρέτηση από την εταιρεία Δήμας. Γεωτρήσεις σε Άνδρο, Τήνο, Μύκονο με μικρό γεωτρύπανο και υπηρεσίες γεώτρησης όπως:

 1. Καταξιωμένοι ραβδοσκόποι, γεωλόγοι γεωτρήσεων για εντοπισμό νερού στην Άνδρο.
 2. Εύρεση νερού γεωφυσική μελέτη ανάλυσης πετρωμάτων για γεωτρήσεις στην Τήνο.
 3. Γνώση στην νομοθεσία γεωτρήσεων και στις ισχύουσες διατάξεις για γεωτρήσεις στην Μύκονο.
 4. Άμεση κατάθεση στα δικαιολογητικά γεώτρησης της Άνδρου στην αρμόδια υπηρεσία υδάτων.
 5. Νομιμοποίηση σε παράνομη γεώτρηση νερού της Τήνου.
 6. Ανανέωση γεώτρησης και άδειας χρήσης νερού της Μυκόνου.
 7. Διεύρυνση με εκβάθυνση γεώτρησης στην Κέα Τζιά.
 8. Δειγματοληπτική γεώτρηση στην Κύθνο για δοκιμή ύπαρξης νερού στο έδαφος.
 9. Περιστροφική και κρουστική γεώτρηση νερού για όλα τα πετρώματα της Άνδρου.
 10. Μικρό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις σε Άνδρος και Μύκονος με βάθος στα 250 μέτρα.
 11. Κατασκευή γεώτρησης νερού σε Τήνος και Κύθνος για αγροτική, κτηνοτροφική χρήση.
 12. Γεώτρηση στην Μύκονο με αθόρυβη, μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων σε σπίτι, κήπο, αυλή.
 13. Γεωθερμία με γεωτρήσεις νερού σε Κύθνος και Σέριφος με υλοποίηση σε ανοιχτό ή κλειστό κύκλωμα για θέρμανση και κλιματισμό με χαμηλό κόστος σε ξενοδοχεία και θερμοκήπια.
 14. Πλαστική σωλήνα για γεωτρήσεις ή γαλβανισμένη εν θερμώ με διάμετρο Φ125 Φ140 Φ160 Φ200 για ειδικές περιπτώσεις γεωτρήσεων σε Άνδρος και Τήνος.
 15. Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ως φίλτρο του υπόγειου νερού για γεώτρηση στην Κέα Τζιά.
 16. Υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης και αντλίες νερού πηγαδιών για την Άνδρο.
 17. Καθαρισμός γεώτρησης στην Μύκονο με προσιτή τιμή ανά μέτρο.
 18. Φύσημα και ξεβούλωμα γεώτρησης στην Τήνο με την μέθοδο air lift από αεροσυμπιεστή.
 19. Επισκευή γεώτρησης στην Κέα Τζιά η οποία αντλεί λάσπη και θολό νερό.
 20. Συντήρηση σε υποβρύχιες αντλίες από γεωτρήσεις και πηγάδια στην Κύθνο.
 21. Έλεγχος γεωτρήσεων με ενδοσκοπική κάμερα για γεωτρήσεις που δεν βάζουνε νερό στην Σέριφο.
 22. Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης σε Άνδρος και Μύκονος με μελέτη της δυναμικής, στάθμης του νερού.
 23. Εγκαταστάτης για κάθε υποβρύχια αντλία γεώτρησης νερού στην Τήνο σε οικονομικό κόστος.
 24. Γεωτρήσεις στην Κέα Τζιά για φωτοβολταϊκά
 25. Γεώτρηση για τσιμεντενέσεις και πασσαλομπήξεις στην Κύθνο.
 26. Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων στην Σέριφος.
 27. Αρκετά μειωμένο κόστος γεώτρησης με τον εξοπλισμό σε άριστες τιμές για κάθε νησί των Κυκλάδων όπως Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Κέα Τζιά, Κύθνος, Σέριφος.

Η πιο αξιόπιστη λύση εντοπίζεται από την εταιρεία Δήμας με γεωτρήσεις σε Άνδρος, Τήνος, Μύκονος.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό ιδανικό για τις γεωτρήσεις νερού στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται στις Κυκλάδες. Εκτελούμε οποιαδήποτε γεώτρηση νερού σε Άνδρο, Τήνο και Μύκονο με άριστες προδιαγραφές για τον ιδιοκτήτη. Οι γεωτρήσεις σε Κέα Τζιά, Κύθνο και Σέριφο πραγματοποιούνται με το μικρό γεωτρύπανο νερού. Είναι βέβαιο πως η ανόρυξη σε οποιαδήποτε νέα γεώτρηση γίνεται χωρίς ζημιές, προστατεύοντας το περιβάλλον χώρο της οικίας ή του ξενοδοχείου.

Η διαδικασία γεώτρησης στην Άνδρο θωρακίζεται από σωλήνες κατάλληλες για την αποταμίευση και την άντληση νερού. Η βαρέως τύπου σωλήνα γεωτρήσεων είναι πλαστική ή γαλβανισμένη και σε διάμετρο Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 για κάθε περίσταση διάτρησης. Στην συνέχεια εγκαθιστούμε τα ποταμίσιο χαλίκι περιμετρικά της γεώτρησης της Τήνου, για ολόκληρο το βάθος οπής. Έτσι η γεώτρηση στην Μύκονο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και περιμένει να υποδεχτεί την υποβρύχια αντλία νερού στο εσωτερικό της.

Η εταιρεία μας πρωταγωνιστεί σε γεωτρήσεις νερού στις Κυκλάδες από το 1960. Με πολυάριθμες γεωτρήσεις σε Μύκονο, Άνδρο και Τήνο. Με προτεραιότητα στην παράδοση για αξιόπιστη γεώτρηση παραδίδουμε τα έργα υδροληψίας από την διάτρηση στο έδαφος έως και την αντλία που θα αντλήσει το υπόγειο νερό. Επίσης εξυπηρετούμε με γεωτρήσεις τα κοντινά νησιά από το λιμάνι του Λαυρίου. Γεώτρηση νερού σε Κέα Τζιά, Κύθνος και Σέριφος καθώς μεταφέρουμε το μικρό γεωτρύπανο για τις ειδικές και απαιτητικές ανάγκες των νησιών μας. Γεωτρήσεις Δήμας, η πιο αξιόπιστη εταιρεία που παρέχει προσιτές τιμές γεωτρήσεων.