ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Γεωτρήσεις Κυκλάδων και η άντληση νερού θα αποκαταστήσουν την υδροδότηση περιοχών. Πλέον η γεώτρηση και η εύρεση υπόγειων νερών είναι η μοναδική λύση στα άνυδρα μέρη. Στις Κυκλάδες η κατασκευή γεωτρήσεων νερού υλοποιείτε με μεγάλο ή μικρό γεωτρύπανο. Παρέχουμε κάθε γεώτρηση στα νησιά του Αιγαίου με ανταγωνιστική τιμή.

Το κινούμενο συνεργείο Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης δραστηριοποιείται με ευστοχία στις γεωτρήσεις Κυκλάδων. Κατορθώνουμε μία ασφαλή και λειτουργική γεώτρηση νερού στην Κέα Τζια, στην Σαντορίνη, στην Κίμωλο, στην Αμοργό, στην Άνδρο, στην Σέριφο, στην Μήλο, στην Ερμούπολη, στην Αντίπαρο και στην Νάξο. Με μικρό γεωτρύπανο ανοίγουμε γεωτρήσεις νερού στην Μύκονο, στην Φολέγανδρο, στην Σίκινο, στην Πάρο, στην Σύρο, στην  Ίο, στην Ανάφη, στην Τήνο, στην Σίφνο και στην Κύθνο.

Η πολύχρονη συνεργασία με εξειδικευμένους γεωλόγους μας κατατάσσει κορυφαίους και στο γραφειοκρατικό μέρος της γεώτρησης. Για τις γεωτρήσεις Κυκλάδων αναλαμβάνουμε όλες τις χρονοβόρες φάσεις με τα δικαιολογητικά, την αδειοδότηση, την νομιμοποίηση, την ανανέωση και την χρήση των γεωτρήσεων νερού. Με επιμονή και υπομονή παρακολουθούμε την εξέλιξη της άδειας γεώτρησης έως τη στιγμή που εκδοθεί από την Διεύθυνση Υδάτων του Αιγαίου.

Μόλις χορηγηθεί η άδεια του υδροληπτικού έργου, η εταιρεία μας βρίσκεται σε ετοιμότητα  να προχωρήσει στο άνοιγμα γεώτρησης για τον εντοπισμό νερού. Καθώς το γεωτρύπανο εισέρχεται στο έδαφος, μελετάμε ανά μέτρο γεώτρησης την λιθοδομή που εξέρχεται στην επιφάνεια. Με αποτέλεσμα στις γεωτρήσεις Κυκλάδων να εκδίδουμε απευθείας συμπεράσματα από τα γεωλογικά στρώματα και τον υδροφορέα.

γεωτρήσεις κυκλάδων

Γεωτρήσεις Κυκλάδων, με μικρό γεωτρύπανο για να φέρουμε το νερό σε κάθε μέρος...

Στις γεωτρήσεις Κυκλάδων που έχουνε περιορισμένο χώρο διάτρησης παρέχουμε το μικρού μεγέθους γεωτρύπανο. Είναι ιδανικό για την γεώτρηση νερού σε μικρό και στενό χώρο. Ενδεικτικά διανοίγουμε τις γεωτρήσεις ύδατος σε πυλωτές, σε αυλές και σε κήπους. Επιπλέον για τις γεωτρήσεις σε κλειστό χώρο σαν το γκαράζ και το υπόγειο, διαθέτουμε το ηλεκτρικό μικρό γεωτρύπανο. Κατά την γεώτρηση νερού δουλεύει με ηλεκτρική ενέργεια μέσω της ιδιόκτητης γεννήτριας και δεν προκαλεί αναστάτωση από ζημίες και θόρυβο.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης είναι άξια για τον επαγγελματισμό της, στο κλάδο των γεωτρήσεων νερού από το 1960. Εργαζόμαστε στις γεωτρήσεις Κυκλάδων με υπεύθυνο τρόπο, αποτελεσματικότητα και άριστο εξοπλισμό γεώτρησης.

Καλέστε άμεσα το τηλεφωνικό μας κέντρο, αν επιθυμείτε γεώτρηση νερού ή γεωθερμία. Ανταποκρινόμαστε στην αγορά με την καλύτερη τιμή γεώτρησης και με εγγύηση του έργου.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn