Γεωτρήσεις Νεμέα Άργος Ναύπλιο 1

Γεωτρήσεις Νεμέα Άργος Ναύπλιο

Γεωτρήσεις Νεμέα Άργος Ναύπλιο

Γεωτρήσεις νερού Νεμέα Άργος Ναύπλιο. Έρευνα νερού για γεώτρηση Νεμέας και Αργούς. Πηγάδια για νερό σε Επίδαυρο Σοφικό Πόρτο Χέλι Μέθανα. Τιμές για εντοπισμό με ανιχνευτή υπόγειου νερού γεώτρησης. γεωτρήσεις νεμέα άργος ναύπλιο

Γεωτρήσεις νερού Νεμέα, Άργος, Ναύπλιο. Γεώτρηση Νεμέας, Άργους, Ναυπλίου, Επίδαυρος, Σοφικό, Πόρτο Χέλι, Μέθανα. Γεωτρήσεις νερού σε Άργος και Ναύπλιο κατασκευάζει η εταιρεία Δήμας με πολυετή πείρα. Η ιστορία της γεώτρησης ξεκινάει το 1960 με το πρώτο κρουστικό γεωτρύπανο να προέρχεται από το Άργος. Έτσι ο βετεράνος Δήμας Παναγιώτης ιδρύει την εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας με γεωτρητικό εξοπλισμό από την περιοχή του Άργους. Είναι γνωστό πως το Άργος φημίζεται ως η πηγή σε κρουστικά γεωτρύπανα και σε γεωτρήσεις νερού. γεωτρήσεις νεμέα άργος ναύπλιο

Τα δικαιολογητικά γεώτρησης για Νεμέα και Άργος αποτελεί δραστηριότητα της εταιρείας Δήμας. Με υδρογεωλόγους που έχουνε γνώσεις σε γεωτρήσεις στο Ναύπλιο γίνεται η δόμηση της γεωλογικής μελέτης. Έτσι η επιτυχής αναζήτηση νερού στο υπέδαφος προκύπτει από ερευνητικές μελέτες και δειγματοληπτικές γεωτρήσεις. Έτσι καθορίζουμε τις συντεταγμένες που θα πάει το γεωτρύπανο για την νέα γεώτρηση. Μόλις βεβαιωθούμε το ακριβές σημείο εύρεσης νερού καταθέτουμε το φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αδειοδότηση γεώτρησης. Η εταιρεία Δήμας γνωρίζει άψογα τη νομοθεσία περί γεωτρήσεων και ασχολείται με νομιμοποίηση παράνομων γεωτρήσεων και την ανανέωση χρήσης νερού.

Οι γεωτρήσεις νερού σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες στο Άργος γίνονται με το μικρό γεωτρύπανο. Το ιδιόκτητο γεωτρύπανο της εταιρείας Δήμας έχει διαστάσεις τύπου μικρού αυτοκινήτου και προσεγγίζει κάθε θέση για γεώτρηση στην Νεμέα Πελοποννήσου. Έτσι το άνοιγμα γεωτρήσεων στο Ναύπλιο, με περιορισμένους χώρους είναι πραγματικότητα. Το γεωτρύπανο είναι αθόρυβο και δεν προκαλεί φθορές κατά την εκτέλεση της γεώτρησης. Έχοντας εξωτερική γεννήτρια με την οποία παροχετεύουμε με ρεύμα το ηλεκτρικό γεωτρύπανο, δεν εκπέμπουμε και καυσαέρια στο υπόγειο χώρο όπου γίνεται η γεώτρηση.

Η εταιρεία μας προσφέρει τις εξής υπηρεσίες και σε χαμηλό κόστος γεωτρήσεις, όπως:

 1. Γεωλογική μελέτη για τον εντοπισμό νερού στην Νεμέα και γεώτρηση στο Άργος.
 2. Δοκιμή ύπαρξης νερού με ερευνητική γεώτρηση στο Ναύπλιο.
 3. Φάκελος με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στην Επίδαυρο.
 4. Νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης στο Σοφικό.
 5. Ανανέωση άδειας σε γεώτρηση στο Πόρτο Χέλι.
 6. Δυνατότητα γεώτρησης με μικρό γεωτρύπανο στα Μέθανα.
 7. Γεωτρήσεις σε σπίτι, υπόγειο γκαράζ, αυλή και κήπο στο Άργος.
 8. Γεωτρήσεις με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο στο Ναύπλιο.
 9. Εκβάθυνση γεώτρησης νερού σε Νεμέα και Επίδαυρο.
 10. Βαρέως τύπου σωλήνες γεωτρήσεων.
 11. Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης Νεμέας.
 12. Αντλίες για γεωτρήσεις και δεξαμενές νερού στα Μέθανα.
 13. Δοκιμαστικές αντλήσεις σε βαθιές γεωτρήσεις στο Άργος.
 14. Επισκευή γεώτρησης που δεν βγάζει νερό στο Ναύπλιο.
 15. Συντήρηση γεώτρησης που βούλωσε από λάσπες και άμμο στην Επίδαυρο.
 16. Καθαρισμός γεώτρησης με αέρα από υψηλοπίεσο κομπρεσέρ στο Σοφικό.
 17. Γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης, τσιμεντένεσης και για φωτοβολταικά στο Πόρτο Χέλι.

Οι γεωτρήσεις ξεκίνησαν στο Άργος και αποτελεί την πηγή των γεωτρυπάνων.

Το Άργος αποτελεί την περιοχή όπου γεννήθηκαν οι γεωτρήσεις. Η τακτική συντήρηση των γεωτρήσεων της Νεμέας όμως αμελείται από τους περισσότερους ιδιοκτήτες. Ενδεικτικά αν έχετε δει λάσπη στην γεώτρηση, άμμο και θολό νερό τότε σας προειδοποιεί για πιθανό πρόβλημα. Για να γίνει η επισκευή στην γεώτρηση, πρέπει πρωτίστως να γίνει η ανέλκυση του εξοπλισμού. Έτσι ελέγχουμε την υποβρύχια αντλία της γεώτρησης, τα καλώδια παροχής ρεύματος και τα ηλεκτρόδια που βρίσκονται μέσα στο νερό. Έπειτα μεταφέρουμε το μηχάνημα (αεροσυμπιεστής) για τον καθαρισμό της γεώτρησης ακολουθώντας την μέθοδο air lift. Αποτελεί την πιο αποδοτική διαδικασία για γεώτρηση στο Ναύπλιο που βούλωσε καθώς ο πεπιεσμένος αέρας καθαρίζει τα φίλτρα στις σωλήνες της γεώτρησης. Έπειτα γίνεται η δοκιμαστική άντληση πλέον με καθαρό και διαυγές νερό. Εν τέλει τοποθετούμε ξανά την μόνιμη αντλία στην γεώτρηση νερού. γεωτρήσεις νεμέα άργος ναύπλιο

Η εταιρεία Δήμας έκανε τα πρώτα βήματα με γεωτρήσεις σε Νεμέα και Άργος το 1960. Έχοντας ένα δυνατό όνομα στις γεωτρήσεις νερού κατασκευάζουμε και υδρογεωτρήσεις στο Ναύπλιο. Με σύγχρονο εξοπλισμό από γεωτρύπανα, αερόσφυρες, γερανούς και κομπρεσέρ δοκιμάζουμε τα όρια μας, σε δύσκολες και απαιτητικές γεωτρήσεις νερού σε Επίδαυρο και Σοφικό. Λάβετε άμεσα την προσφορά σας, για κάθε γεώτρηση σε Πόρτο Χέλι και Μέθανα. Πλέον έχουμε αναθεωρήσει το κόστος των υλικών με προσιτές τελικές τιμές στη γεώτρηση Νεμέας Άργους.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!