ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Γεωτρήσεις Σποράδων διακρίνονται για τα αποθέματα νερού. Η γεώτρηση μπορεί να ανταποκριθεί στην άρδευση και στην ύδρευση κάθε κατοικίας και κτήματος. Οι γεωτρήσεις νερού στα νησιά προϋποθέτουν μελετημένη άντληση του υδροφόρου ορίζοντα και συνεχή έλεγχο στην ποιότητα υδάτων. Η γεώτρηση στις Σποράδες στην καλύτερη τιμή.

Το έμπειρο γραφείο Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης ολοκληρώνει τα έργα γεωτρήσεων στα νησιά και συγκεκριμένα τις γεωτρήσεις Σποράδων. Δραστηριοποιούμαστε με την επιτυχή γεώτρηση νερού στην Αλόννησο, στην Σκύρο, στην Σκιάθο και στην Σκόπελο. Παρέχουμε γεωτρήσεις οικονομικά, άμεσα και με σύγχρονα γεωτρύπανα νερού.

Με ιδιόκτητο χώρο και ευέλικτα μηχανήματα στις γεωτρήσεις νερού, η έδρα μας εντοπίζεται στα Μεσόγεια Αττικής. Έχοντας μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα κατασκευάζουμε μεγάλο πλήθος γεωτρήσεων. Για υψηλά βάθη γεώτρησης παρέχουμε το μεγάλο γεωτρύπανο νερού. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλύπτουμε γεωτρήσεις με βάθος διάνοιξης μέχρι τα εξακόσια μέτρα στο υπέδαφος. Έτσι αποτελεί ζήτημα χρόνου η εύρεση υπόγειων νερών στην γεώτρηση, με το ισχυρό περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

γεωτρήσεις σποράδων

Γεωτρήσεις Σποράδων, το τεχνικό γραφείο μας ανταποκρίνεται σε κάθε απαιτητική γεώτρηση νερού με μικρό ή μεγάλο γεωτρύπανο...

Η γεώτρηση νερού για μικρούς και στενούς χώρους κάνουμε χρήση το μικρό γεωτρύπανο. Το μικρό γεωτρύπανο είναι ιδανικό για τις γεωτρήσεις Σποράδων καθώς προσεγγίζει κάθε θέση γεώτρησης. Η διαδικασία γεωτρήσεων μπορεί να ξεκινήσει σε γκαζόν, σε υπόγειο, σε πυλωτή, σε αυλή και σε κήπο. Έτσι η γεώτρηση νερού με το μικρό ηλεκτρικό γεωτρύπανο θα αποτρέψει κάθε υλική καταστροφή στον χώρο, με άρτιο αποτέλεσμα.

Στις γεωτρήσεις Σποράδων χρειάζονται αρκετά δικαιολογητικά γεώτρησης νερού για την χορήγηση της άδειας εκτέλεσης έργου. Απαιτείται η εδαφοτεχνική και η γεωλογική μελέτη του εδάφους, η υδρογεωλογική έρευνα με το σημείο της γεώτρησης και η περιοχή να απεικονίζεται σε διάγραμμα τοπογραφικό. Επιπλέον από τις δημόσιες υπηρεσίες του Δασαρχείου, της Αρχαιολογίας, της Πολεοδομίας αντίστοιχες βεβαιώσεις και με τις επακόλουθες εγκρίσεις από τον τοπικό Δήμο που θα ανοιχθούν οι γεωτρήσεις.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης διατίθεται να διεκπεραιώσει και να καταθέσει τα δικαιολογητικά στους κατάλληλους φορείς για κάθε διάτρηση στις γεωτρήσεις Σποράδων. Αναλαμβάνουμε την γεώτρηση νερού με μεγάλο και μικρό γεωτρύπανο για οποιοδήποτε περιορισμένο μέρος.

Απευθυνθείτε σύντομα στα γραφεία μας και ενημερωθείτε για το κόστος κι την τιμή γεώτρησης.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn