γεωτρήσεις Ρόδος Σάμος Κως 2

Γεωτρήσεις Ρόδος | Σάμος | Κως

Γεωτρήσεις Ρόδος | Σάμος | Κως

Γεωτρήσεις νερού Ρόδος, Σάμος, Κως. Γεώτρηση Ρόδου, Σάμου, Κω, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Τήλος, Κάρπαθος, Αστυπάλαια. Η Ρόδος χαρτογραφείται με αρκετές γεωτρήσεις νερού και γεωτρήσεις γεωθερμίας. Παρομοίως και η Κως διαθέτει κάθε γεώτρηση νερού με βασικό σκοπό να καλύψει τις ανάγκες στο δίκτυο ύδρευσης. Πλέον και οι αγρότες που βρίσκονται στη Σάμο με γεωτρήσεις και πηγάδια εξασφαλίζουνε νερό για τα χωράφια τους.

Για να γίνει η γεώτρηση στην Ρόδο όπως και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου απαιτείται η αδειοδότηση. Η εταιρεία Δήμας εκπονεί την γεωλογική μελέτη και προσκομίζει στην υπηρεσία υδάτων τα δικαιολογητικά γεώτρησης Ρόδου. Η ύπαρξη νερού στο έδαφος προσδιορίζεται από ειδικά μηχανήματα εύρεσης νερού. Με γεωφυσική διασκόπηση γίνεται η έρευνα στα πετρώματα και τα υπόγεια ρήγματα. Πλέον με επιστημονική τεκμηρίωση στην θέσης ανόρυξης της γεώτρησης στην Ρόδο, ο εντοπισμός νερού έχει σίγουρο αποτέλεσμα. Η εταιρεία Δήμας εξυπηρετεί και ιδιοκτήτες που έχουνε παλιές γεωτρήσεις νερού χωρίς άδεια σε Σάμο και Κω. Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες νομιμοποίησης, ανανέωσης και δήλωσης σε οποιαδήποτε υφιστάμενη γεώτρηση νερού και πηγάδι στα νησιά του Αιγαίου.

Η οικογενειακή επιχείρηση Γεωτρήσεις Δήμας παρέχει υπηρεσίες γεώτρησης σε νησιά στο Αιγαίο πέλαγος όπως γεωτρήσεις σε Ρόδος, Σάμος, Κως. Ότι αφορά τις γεωτρήσεις νερού είναι εδώ:

 1. Έμπειροι ραβδοσκόποι και γεωλόγοι για την εύρεση νερού σε γεωτρήσεις στην Ρόδο.
 2. Ειδικά μηχανήματα ανάλυσης και εντοπισμού νερού για σίγουρες γεωτρήσεις στην Σάμο.
 3. Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση και ανανέωση αίτησης άδειας για γεώτρηση νερού στην Κω.
 4. Η παράνομη γεώτρηση νερού στην Ρόδο έχει χρηματική ποινή, κατάσχεση και σφράγισμα της γεώτρησης. Η άμεση συμμόρφωση με την νομοθεσία και η δήλωση γεώτρησης της Ρόδου χωρίς άδεια, αποτρέπει τα παραπάνω συμβάντα στην γεώτρηση και στον ιδιοκτήτη.
 5. Εκβάθυνση γεώτρησης σε Σάμος και Κως και διεύρυνση στήλης νερού.
 6. Δειγματοληπτικό μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων για δοκιμαστική γεώτρηση σε Πάτμος και Λέρος.
 7. Κρουστικό και περιστροφικό γεωτρύπανο νερού για κάθε βάθος γεώτρησης σε Κάλυμνος, Τήλος, Κάρπαθος, Αστυπάλαια.
 8. Γεώτρηση για νερό σε φάρμα, χωράφι, αγρόκτημα, καλλιέργεια σε Ρόδος και Σάμος.
 9. Αθόρυβη διαδικασία γεώτρησης νερού στην Κω σε σπίτι, κήπο, αυλή και πιλοτή.
 10. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Ρόδο για ψύξη και θέρμανση για ξενοδοχεία και θερμοκήπια.
 11. Γαλβανιζέ εν θερμώ και πλαστικές σωλήνες γεώτρησης για την Σάμο με διάμετρο Φ125 Φ140 Φ160 Φ200 και βαρέως τύπου.
 12. Ποταμίσιο χαλίκι για γεωτρήσεις νερού στην Κω για φυσική φίλτρανση του νερού.
 13. Υποβρύχιες αντλίες νερού για γεωτρήσεις και πηγάδια σε Ρόδος, Σάμος, Κως.
 14. Καθαρισμός γεώτρησης στην Ρόδο και απομάκρυνση της λάσπης και της άμμου.
 15. Διαδικασία air lift σε γεωτρήσεις που δεν έχουνε νερό στην Σάμο για να αυξήσουν την παραγωγή νερού από τον υδροφόρο ορίζοντα.
 16. Υψηλής πίεσης κομπρεσέρ για φύσημα γεώτρησης στην Κω με αέρα 25 bar.
 17. Επισκευή χαλασμένης γεώτρησης και συντήρηση αντλίας γεωτρήσεων σε Πάτμος και Λέρος.
 18. Κάμερα σε γεώτρηση νερού σε Κάλυμνος και Τήλος για έλεγχο της σωλήνας γεώτρησης και δοκιμαστική άντληση.
 19. Τοποθέτηση υποβρύχιας αντλίας γεώτρησης νερού σε Κάρπαθος και Αστυπάλαια σε μειωμένη τιμή.
 20. Με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων σε Ρόδος και Σάμος για βάσεις σε φωτοβολταϊκά, πασσαλόμπηξεις σε μάντρες και τσιμεντενέσεις για την ενίσχυση εδάφους.
 21. Αποταμίευση νερού με γεωτρήσεις σε Κως και Ρόδος για την αποστράγγιση υδάτων.
 22. Χαμηλές τιμές γεωτρήσεων και μειωμένο κόστος στον εξοπλισμό γεώτρησης για τα νησιά του Αιγαίου όπως Ρόδος, Σάμος, Κως, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Τήλος, Κάρπαθος, Αστυπάλαια.

Η διαδικασία γεώτρησης γίνεται με σύγχρονα γεωτρύπανα κατάλληλα για τα γεωλογικά πετρώματα που βρίσκονται σε γεωτρήσεις στην Ρόδο, Σάμο και Κω.

Γεωτρήσεις Δήμας η μοναδική εταιρεία γεωτρήσεων στην Ελλάδα που ξεκίνησε τις γεωτρήσεις με το χέρι έχοντας τα κρουστικά γεωτρύπανα το 1960. Σήμερα με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα έχουμε εξελίξει την γεώτρηση από την διαδικασία κατασκευής έως τον τρόπο διαχείρισης. Η τεχνολογία στις γεωτρήσεις έχει μπει στις ζωές μας, αφού μπορούμε να ελέγχουμε την γεώτρηση με απομακρυσμένα συστήματα παρακολούθησης. Ενημερωθείτε τις τιμές γεωτρήσεων που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.