ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γεωτρήσεις Δωδεκανήσου αξιοποιούν τα υδροφόρα στρώματα για τις ανάγκες σε νερό. Η γεώτρηση νερού στο νησί είναι η μοναδική και φθηνή διέξοδος. Η κατασκευή γεωτρήσεων γίνεται συνήθως με το μικρό γεωτρύπανο λόγω της έντονης αστικοποίησης. Έτσι στα νησιά οι γεωτρήσεις εξασφαλίζουν την άντληση καθαρού και γλυκού νερού από τα βουνά.

Η οργανωμένη εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης διαθέτει κορυφαία μηχανήματα διάνοιξης εδάφους για οποιαδήποτε γεώτρηση νερού στην Ελλάδα. Μετακινούμε τον σύγχρονο εξοπλισμό γεώτρησης και το έμπειρο δυναμικό από γεωτρυπανιστές και γεωλόγους, σε κάθε νησί στα Δωδεκάνησα. Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες ασφαλείας καθώς χρησιμοποιούμε υλικά με την βέλτιστη ποιότητα στις γεωτρήσεις Δωδεκανήσου. Διανοίγουμε γεωτρήσεις νερού σε νησιά όπως την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Πάτμο, την Ρόδο, την Κω, την Λέρο και την Αστυπάλαια.

Το γραφειοκρατικό κομμάτι στην γεώτρηση νερού το αναλαμβάνουμε πλήρως, με την συλλογή και την κατάθεση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών. Έτσι η έκδοση άδειας για την διάνοιξη γεώτρησης είναι θέμα χρόνου από την αρμόδια Διεύθυνση Υδάτων. Επίσης με υπεύθυνα αποτελέσματα διευθετούμε κάθε ενέργεια νομιμοποίησης, ανανέωσης και χρήσης νερού στις παλιές και στις νέες γεωτρήσεις Δωδεκανήσου.

γεωτρήσεις δωδεκανήσου

Γεωτρήσεις Δωδεκανήσου, με γνώμονα την εμπειρία μας στις γεωτρήσεις νερού από το 1960...

Η έδρα μας και ο εξοπλισμός γεώτρησης βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής. Διαθέτουμε περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα για κάθε δυσκολίας γεώτρηση νερού. Παρέχουμε υπηρεσίες γεωτρήσεων μεγάλου και μικρού βάθους με θρίαμβο στην εύρεση υπόγειων νερών. Στις γεωτρήσεις Δωδεκανήσου συνήθως εργαζόμαστε με το μικρό γεωτρύπανο νερού που είναι ειδικό για την γεώτρηση στενών και περιορισμένων χώρων.

Η επιχείρηση Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης, διακεκριμένη στον χώρο των γεωτρήσεων νερού για 60 έτη, κατασκευάζει τις γεωτρήσεις Δωδεκανήσου με υψηλή απόδοση στο έργο. Με σύγχρονα μηχανήματα διάτρησης και άριστα υποβρύχια αντλητικά συγκροτήματα στην γεώτρηση πετυχαίνουμε το άρτιο αποτέλεσμα στον σωστό χρόνο.

Απευθυνθείτε έγκαιρα στα γραφεία Γεωτρήσεις Δήμας για την άμεση ενημέρωση στην κοστολόγηση και την τιμή γεώτρησης νερού.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn