ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Γεωτρήσεις Μακεδονίας πρόκειται για έργα διαχείρισης του υδροφόρου ορίζοντα. Η εταιρεία Γεωτρήσεις νερού Δήμας Δημήτρης διαθέτοντας μικρό γεωτρύπανο για την γεώτρηση σε στενό χώρο φέρνει εις πέρας κάθε τύπο υδρογεώτρησης. Η γεώτρηση στην Μακεδονία είναι πλέον εφικτή με ασυναγώνιστη τιμή γεωτρήσεων και με χαμηλό κόστος.

Διεξάγουμε τις γεωτρήσεις Μακεδονίας με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων και αντλίες γεώτρησης. Παρέχουμε γεωτρήσεις νερού στην Θεσσαλονίκη, στην Χαλκιδική, στην Βέροια, στην Κατερίνη, στην Καστοριά, στο Ωραιόκαστρο, στην Πτολεμαΐδα και στον Πολύγυρο. Επιπλέον και κάθε νέα γεώτρηση στο Κιλκίς, στην Κοζάνη, στις Σέρρες, στα Γιαννιτσά, στην Φλώρινα, στην Έδεσσα, στη Δράμα και στα Γρεβενά.

Η γεώτρηση νερού αποτελεί οικονομική διέξοδο για την υδροδότηση σε αγροτικές εκτάσεις, σε θερμοκήπια, σε κτήματα και σε φυτώρια. Οι γεωτρήσεις με έντονη υδροφορία εξαρτώνται από τους γεωλογικούς σχηματισμούς, τα πετρώματα και την δομή του υπεδάφους. Αναλαμβάνουμε έργα γεώτρησης νερού με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα ιδανικά για τις γεωλογικές δομές στις γεωτρήσεις Μακεδονίας.

γεωτρήσεις μακεδονίας

Γεωτρήσεις Μακεδονίας, η λύση στο πρόβλημα του νερού με μία γεώτρηση...

Οι γεωλόγοι μας ανταποκρίνονται σε κάθε γραφειοκρατική ενέργεια για το νόμιμο έργο της γεώτρησης. Συντάσσουμε την γεωλογική μελέτη καθώς είναι απαραίτητη για την χορήγηση της άδειας. Έτσι διεκπεραιώνουμε ένα πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά της γεώτρησης στην Διεύθυνση Υδάτων. Για τις γεωτρήσεις Μακεδονίας καλύπτουμε κάθε νομικό πλαίσιο όσον αφορά την αδειοδότηση, την ανανέωση και την νομιμοποίηση σε γεώτρηση νερού και πηγάδι. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στα έγγραφα γεωτρήσεων για το έγκαιρο και το σωστό αποτέλεσμα.

Στις γεωτρήσεις Μακεδονίας δίνουμε τεκμηριωμένες λύσεις σε κάθε κατασκευή που αφορά την γεώτρηση νερού. Προτού προβούμε σε εργασίες γεωτρήσεων δημιουργούμε μία οικονομοτεχνική μελέτη γνωστοποιώντας την δαπάνη και την τελική τιμή γεώτρησης. Η εξ αρχής γνώση για το κόστος υλοποίησης γεωτρήσεων νερού αποτελεί σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον πελάτη μας.

Η οικογενειακή επιχείρηση γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης αποτελεί έμπιστο συνεργάτη για τις γεωτρήσεις Μακεδονίας. Διαχειριζόμαστε έργα γεώτρησης με μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα σε κάθε χώρο, με την πείρα μας να αγγίζει τα εξήντα έτη.

Αναλαμβάνουμε την γεώτρηση ύδατος με ασυναγώνιστο κόστος. Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνά μας ώστε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στις γεωτρήσεις νερού.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn