Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη Χαλκιδική 1

Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη | Χαλκιδική

Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

Γεωτρήσεις νερού Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Γεώτρηση Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καλαμαριά, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα. Σύγχρονες γεωτρήσεις στην Θεσσαλονίκη κατασκευάζει η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Διαθέτοντας κατάλληλη εξειδίκευση στα γεωτρύπανα νερού και τεχνογνωσία στην εξόρυξη απ’ το 1960, τόσο σε ιδιωτικές όσο και δημόσιες γεωτρήσεις. Πλέον μεταφέρουμε τα μικρά γεωτρύπανα και για την διάνοιξη γεώτρησης στην Χαλκιδική.

Η γεώτρηση νερού στην Θεσσαλονίκη είναι πολύπλοκη διαδικασία καθώς δεν αποτελείται μόνο από το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής. Η αδειοδότηση των γεωτρήσεων είναι θέμα που προβληματίζει τους περισσότερους υποψήφιους νέας γεώτρησης νερού στη Χαλκιδική. Η εταιρεία Δήμας, σας απαλλάσσει από κάθε αγχώδη γραφειοκρατική υπηρεσία για τα δικαιολογητικά γεώτρησης, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Αναλαμβάνουμε τα έγγραφα που χρειάζεται η άδεια γεώτρησης στην Θεσσαλονίκη και την γεωλογική μελέτη νερού.

Μοναδική εταιρεία γεωτρήσεων που ανταποκρίνεται με υψηλές προδιαγραφές σε οποιαδήποτε γεώτρηση σε Θεσσαλονίκη Χαλκιδική.

Η Δήμας Γεωτρήσεις έχει δυναμική παρουσία στον χώρο με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα έτοιμα να ξεκινήσουν γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε πέτρωμα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Η βόρεια Ελλάδα εξυπηρετείται με γεωτρήσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές ανά το μέτρο και με υπηρεσίες όπως:

 1. Τεχνική εντοπισμού νερού από ραβδοσκόπο γεωτρήσεων στην Θεσσαλονίκη.
 2. Έρευνα και εύρεση νερού από εξελιγμένα μηχανήματα γεωφυσικής διασκόπησης για γεωτρήσεις στην Χαλκιδική.
 3. Άμεση εξυπηρέτηση με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στην Καλαμαριά.
 4. Λογικό κόστος σε οτιδήποτε αφορά την αδειοδότηση γεωτρήσεων, την νομιμοποίηση σε πηγάδια και την ανανέωση χρήσης νερού σε Κιλκίς.
 5. Εκβάθυνση γεώτρησης νερού στις Σέρρες.
 6. Δειγματοληπτικό γεωτρύπανο για δοκιμαστική γεώτρηση στην Δράμα.
 7. Αυτοκινούμενο μηχάνημα γεώτρησης (μικρό γεωτρύπανο) για εξόρυξη νερού στην Θεσσαλονίκη.
 8. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Χαλκιδική για χαμηλό κόστος ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κλιματισμού σε σπίτια και βιομηχανίες.
 9. Σωλήνες γεωτρήσεων με άνοιγμα Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 και 12 bar όριο θραύσης.
 10. Κατάλληλο χαλίκι γεώτρησης για να αποφεύγουμε σενάρια λάσπης που βουλώνουν την γεώτρηση νερού σε Καλαμαριά, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα.
 11. Εξοπλισμός γεωτρήσεων σε προσιτό κόστος και υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης για Θεσσαλονίκη.
 12. Καθαρισμός γεώτρησης σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική με την μοναδική μέθοδο air lift.
 13. Κάμερα γεώτρησης στην Χαλκιδική για ειδικό σκοπό σε προβλήματα άντλησης νερού.
 14. Δοκιμαστική άντληση νερού με καταμετρητή από ιδιόκτητο γερανό για γεωτρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Δράμα.
 15. Βάσεις για φωτοβολταϊκά από αβαθής γεωτρήσεις σε Χαλκιδική, Καλαμαριά, Σέρρες.
 16. Αποστράγγιση υδάτων σε υπόγεια, αντιστήριξη θεμελίων κάνοντας τσιμεντενέσεις και πασσαλομπήξεις με γεωτεχνικές γεωτρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Η εταιρεία Δήμας Γεωτρήσεις έχει κατάλληλη εμπειρία απ'το 1960 γνωρίζοντας καθένα πετρώματα για γεωτρήσεις νερού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Κάθε ανενεργή γεώτρηση νερού στην Θεσσαλονίκη εγκυμονεί κινδύνους. Ο ιδιοκτήτης της παλιάς γεώτρησης αν παρατηρήσει λάσπη στην άντληση νερού πρέπει να σταματήσει άμεσα την λειτουργία της υποβρύχιας αντλίας. Πλέον αναγκαία διαδικασία ενδείκνυται ο καθαρισμός γεωτρήσεων στην Χαλκιδική με φύσημα πεπιεσμένου αέρα. Έτσι εκτοξεύουμε την συσσωρευμένη λάσπη που βρίσκεται σε φίλτρα και πυθμένα της γεώτρησης νερού. Επίσης με τον καθαρισμό γεωτρήσεων προστατεύουμε το μοτέρ, το υδραυλικό μέρος (τις ανοξείδωτες ή πλαστικές πτερωτές) και το υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα σωληνώσεων.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει δημιουργήσει εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις με ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τις γεωτρήσεις της. Καθένας πελάτης μας, γνωρίζει εξ αρχής το κόστος γεώτρησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Έχοντας υλικά σε Α’ ποιότητα και τεχνική που θα ζήλευε κάθε εταιρεία γεωτρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παραδίδουμε την γεώτρηση σε χρόνο ρεκόρ και στη χαμηλότερη τιμή ανά το μέτρο.