Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη Χαλκιδική 1

Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

Γεωτρήσεις Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

Γεωτρήσεις νερού Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Μικρό γεωτρύπανο σε δειγματοληπτικές γεωτρήσεις για έρευνα νερού σε Καλαμαριά, Κιλκίς, Σέρρες Δράμα.

Γεωτρήσεις νερού Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Γεώτρηση Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καλαμαριά, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα. Σύγχρονες γεωτρήσεις στην Θεσσαλονίκη κατασκευάζει η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Διαθέτοντας κατάλληλη εξειδίκευση στα γεωτρύπανα νερού και τεχνογνωσία στην εξόρυξη απ’ το 1960, τόσο σε ιδιωτικές όσο και δημόσιες γεωτρήσεις. Πλέον μεταφέρουμε τα μικρά γεωτρύπανα και για την διάνοιξη γεώτρησης στην Χαλκιδική.

Η γεώτρηση νερού στην Θεσσαλονίκη είναι πολύπλοκη διαδικασία καθώς δεν αποτελείται μόνο από το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής. Η αδειοδότηση των γεωτρήσεων είναι θέμα που προβληματίζει τους περισσότερους υποψήφιους νέας γεώτρησης νερού στη Χαλκιδική. Η εταιρεία Δήμας, σας απαλλάσσει από κάθε αγχώδη γραφειοκρατική υπηρεσία για τα δικαιολογητικά γεώτρησης, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Αναλαμβάνουμε τα έγγραφα που χρειάζεται η άδεια γεώτρησης στην Θεσσαλονίκη και την γεωλογική μελέτη νερού.

Μοναδική εταιρεία γεωτρήσεων που ανταποκρίνεται με υψηλές προδιαγραφές σε οποιαδήποτε γεώτρηση της Θεσσαλονίκης.

Η Δήμας Γεωτρήσεις έχει δυναμική παρουσία στον χώρο με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα έτοιμα να ξεκινήσουν γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε πέτρωμα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Η βόρεια Ελλάδα εξυπηρετείται με γεωτρήσεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές ανά το μέτρο και με υπηρεσίες όπως:

 1. Τεχνική εντοπισμού νερού από ραβδοσκόπο γεωτρήσεων στην Θεσσαλονίκη.
 2. Έρευνα και εύρεση νερού από εξελιγμένα μηχανήματα γεωφυσικής διασκόπησης για γεωτρήσεις στην Χαλκιδική.
 3. Άμεση εξυπηρέτηση με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στην Καλαμαριά.
 4. Λογικό κόστος σε οτιδήποτε αφορά την αδειοδότηση γεωτρήσεων, την νομιμοποίηση σε πηγάδια και την ανανέωση χρήσης νερού σε Κιλκίς.
 5. Εκβάθυνση γεώτρησης νερού στις Σέρρες.
 6. Δειγματοληπτικό γεωτρύπανο για δοκιμαστική γεώτρηση στην Δράμα.
 7. Αυτοκινούμενο μηχάνημα γεώτρησης (μικρό γεωτρύπανο) για εξόρυξη νερού στην Θεσσαλονίκη.
 8. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Χαλκιδική για χαμηλό κόστος ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κλιματισμού σε σπίτια και βιομηχανίες.
 9. Σωλήνες γεωτρήσεων με άνοιγμα Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 και 12 bar όριο θραύσης.
 10. Κατάλληλο χαλίκι γεώτρησης για να αποφεύγουμε σενάρια λάσπης που βουλώνουν την γεώτρηση νερού σε Καλαμαριά, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα.
 11. Εξοπλισμός γεωτρήσεων σε προσιτό κόστος και υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης για Θεσσαλονίκη.
 12. Καθαρισμός γεώτρησης σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική με την μοναδική μέθοδο air lift.
 13. Κάμερα γεώτρησης στην Χαλκιδική για ειδικό σκοπό σε προβλήματα άντλησης νερού.
 14. Δοκιμαστική άντληση νερού με καταμετρητή από ιδιόκτητο γερανό για γεωτρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Δράμα.
 15. Βάσεις για φωτοβολταϊκά από αβαθής γεωτρήσεις σε Χαλκιδική, Καλαμαριά, Σέρρες.
 16. Αποστράγγιση υδάτων σε υπόγεια, αντιστήριξη θεμελίων κάνοντας τσιμεντενέσεις και πασσαλομπήξεις με γεωτεχνικές γεωτρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Η εταιρεία Δήμας Γεωτρήσεις έχει κατάλληλη εμπειρία απ'το 1960 γνωρίζοντας καθένα πετρώματα για γεωτρήσεις νερού.

Κάθε ανενεργή γεώτρηση νερού στην Θεσσαλονίκη εγκυμονεί κινδύνους. Ο ιδιοκτήτης της παλιάς γεώτρησης αν παρατηρήσει λάσπη στην άντληση νερού πρέπει να σταματήσει άμεσα την λειτουργία της υποβρύχιας αντλίας. Πλέον αναγκαία διαδικασία ενδείκνυται ο καθαρισμός γεωτρήσεων στην Χαλκιδική με φύσημα πεπιεσμένου αέρα. Έτσι εκτοξεύουμε την συσσωρευμένη λάσπη που βρίσκεται σε φίλτρα και πυθμένα της γεώτρησης νερού. Επίσης με τον καθαρισμό γεωτρήσεων προστατεύουμε το μοτέρ, το υδραυλικό μέρος (τις ανοξείδωτες ή πλαστικές πτερωτές) και το υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα σωληνώσεων.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας έχει δημιουργήσει εποικοδομητικές επαγγελματικές σχέσεις με ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τις γεωτρήσεις της. Καθένας πελάτης μας, γνωρίζει εξ αρχής το κόστος γεώτρησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Έχοντας υλικά σε Α’ ποιότητα και τεχνική που θα ζήλευε κάθε εταιρεία γεωτρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παραδίδουμε την γεώτρηση σε χρόνο ρεκόρ και στη χαμηλότερη τιμή ανά το μέτρο.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!