γεωτρήσεις Κατερίνη Καστοριά Κοζάνη 1

Γεωτρήσεις Κατερίνη | Καστοριά | Κοζάνη

Γεωτρήσεις Κατερίνη Καστοριά Κοζάνη

Γεωτρήσεις νερού Κατερίνη, Καστοριά, Κοζάνη. Γεώτρηση Κατερίνης, Καστοριάς, Κοζάνης, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια. Η εταιρία Δήμας έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο γεωτρήσεων στην βόρεια Ελλάδα με την ανόρυξη γεώτρησης στην Κατερίνη. Με την ιδανική συνταγή στην γεώτρηση νερού από το 1960 παρέχουμε σημεία υδροληψίας για ιδιωτική ή δημόσια χρήση. Έτσι εξασφαλίζουμε άριστα υλικά γεώτρησης σε Καστοριά και Κοζάνη καθώς και εξελιγμένη τεχνική διάτρησης με σύγχρονα γεωτρύπανα.

Η εκτέλεση της γεώτρησης σε Βέροια και Έδεσσα προαπαιτεί ο γεωλόγος να έχει αναλάβει την γεωλογική μελέτη νερού. Βασικοί παράγοντες για την γεώτρηση στην Νάουσα είναι η θέση, το βάθος, η διάμετρος, τα πετρώματα και η τεχνική εξόρυξης. Η πρώτη μέθοδος στην διαδικασία γεώτρησης στην Φλώρινα είναι με σαπούνι, με αεροσυμπιεστή και με κοπτικό αερόσφυρας. Ενώ η δεύτερη μέθοδος γεώτρησης στην Πτολεμαΐδα που θα ακολουθήσει το γεωτρύπανο είναι με ανακύκλωση της λάσπης, μπετονίτη, πηλαντλία και κοπτικό γρανάζι.

Η εταιρεία Δήμας αντιλαμβάνεται την υψηλή ζήτηση για νερό στην βόρεια Ελλάδα γι’ αυτό και έχει προσιτές τιμές σε γεωτρήσεις στην Κατερίνη, Καστοριά, Κοζάνη.

Προσφέροντας και εξειδικευμένες υπηρεσίες γεωτρήσεων σε Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια, όπως:

 1. Μέθοδος ραβδοσκοπίας για εύρεση νερού σε πιθανές θέσεις γεωτρήσεων στην Κατερίνη.
 2. Διαδικασία για τον εντοπισμό νερού στην Καστοριά με μηχανήματα γεωφυσικής διασκόπησης.
 3. Αδειοδότηση, νομιμοποίηση (σε χωρίς άδεια) και ανανέωση με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται στην υπηρεσία Υδάτων για γεωτρήσεις νερού σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα.
 4. Απαραίτητες ενέργειες για την εκβάθυνση γεώτρησης σε Φλώρινα, Νάουσα.
 5. Έρευνα νερού με δοκιμαστική γεώτρηση στην Έδεσσα από δειγματοληπτικό γεωτρύπανο.
 6. Ηλεκτρικό μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης στην Βέροια για γεωτρήσεις με γεννήτρια.
 7. Γεωτρήσεις γεωθερμίας σε Κατερίνη, Καστοριά, Κοζάνη και μέτρηση ανά μέτρο στο δυναμικό γεωθερμικό πεδίο.
 8. Σωλήνες για γεώτρηση με διάμετρο Φ125, Φ140, Φ160, Φ200 και αποτρέπουμε τα φαινόμενα βουλωμένης γεώτρησης με ποταμίσιο χαλίκι για φυσική φίλτρανση νερού.
 9. Τιμές προσφοράς για υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων σε Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Νάουσα.
 10. Καθαρισμός γεώτρησης σε Έδεσσα, Βέροια με την τεχνική AIR LIFT και ειδικό σαπούνι γεωτρήσεων (επισκευή γεώτρησης που βούλωσε από λάσπη).
 11. Προηγμένη κάμερα γεώτρησης στην Κατερίνη για την τεκμηριωμένη επισκευή γεωτρήσεων.
 12. Δοκιμαστική άντληση νερού σε γεώτρηση στην Καστοριά και με καταμετρητή (ρολόι) παροχής νερού στην έξοδο της γεώτρησης.
 13. Γεωτρήσεις σε εγκατάσταση με φωτοβολταϊκά σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα.
 14. Γεωτεχνικά έργα γεώτρησης αντιστήριξης, αποστράγγισης υδάτων και τσιμεντέσεων σε Φλώρινα, Νάουσα.
 15. Αποφεύγουμε το ασύμφορο κόστος γεώτρησης σε Κατερίνη, Καστοριά, Κοζάνη με πλέον προσιτές τιμές ανά μέτρο στην γεώτρηση. Επίσης και για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κάνει γεώτρηση σε Έδεσσα και Βέροια.

Μικρό γεωτρύπανο νερού για κάθε βάθος γεωτρήσεις σε Κατερίνη, Καστοριά και Κοζάνη.

Δήμας – Γεωτρήσεις η εταιρεία που έχει αλλάξει τα δεδομένα στη διάνοιξη υδρογεώτρησης στην Κατερίνη. Η πείρα μας απ’το 1960 για κάθε γεώτρηση στην Καστοριά έχει καθιερώσει το τεχνικό γραφείο μας στη πρώτη προτίμηση για την εξόρυξη νερού στην βόρεια Ελλάδα. Με περιβαλλοντική συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη παραδίδουμε τις γεωτρήσεις νερού στην Κοζάνη με το κλειδί στο χέρι. Παρέχουμε εγγύηση για οποιαδήποτε νέα γεώτρηση σε Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Νάουσα καθώς έχουμε αξιόπιστα συστήματα και υποβρύχιες αντλίες νερού για Έδεσσα και Βέροια.

Απευθυνθείτε έγκαιρα στο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας και ενημερωθείτε για την σωστή κατασκευή γεώτρησης με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.