γεωτρήσεις Χαλκίδα Ιστιαία 1

Γεωτρήσεις Χαλκίδα | Ιστιαία

Γεωτρήσεις Χαλκίδα | Ιστιαία

Γεωτρήσεις νερού Χαλκίδα, Ιστιαία. Γεώτρηση Χαλκίδας, Ιστιαίας, Μαντούδι, Αιδηψό,  Ροβιές, Πευκί, Κύμη, Αλιβέρι, Ερέτρια, Κάρυστος. Γεωτρήσεις νερού σε βόρεια Εύβοια, Χαλκίδα και Ιστιαία είναι εξειδικευμένη η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας. Διαθέτοντας μικρό γεωτρύπανο έχουμε δυνατότητα για γεωτρήσεις μέσα στο θερμοκήπιο σε Μαντούδι και Αιδηψό. Επίσης αναλαμβάνουμε την γεωλογική μελέτη για όλες τις γεωτρήσεις νερού σε Ροβιές και Πευκί. Έτσι παραδίδουμε ολοκληρωμένα έργα γεωτρήσεων σε κτήματα που χρειάζονται το νερό σε Κύμη και Αλιβέρι. Οπότε αν έχετε χωράφι και ενδιαφέρεστε για γεώτρηση στην Ερέτρια ή στην Κάρυστο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας.

Οι γεωτρήσεις στην Χαλκίδα λύνουν το πρόβλημα αναζήτησης νερού για φθηνό πότισμα. Έχοντας πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία με έμπειρους γεωλόγους, μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες εύρεσης νερού. Καθώς γίνεται η μελέτη σε γεωλογικούς χάρτες του ΙΓΜΕ και ύστερα πραγματοποιούμε τις γεωφυσικές έρευνες με γεωραντάρ. Τέλος κάνουμε δειγματοληπτικές γεωτρήσεις στην Χαλκίδα για 100% επιτυχία. Πλέον με τεκμηριωμένη άποψη συλλέγουμε όλα τα δικαιολογητικά της γεώτρησης με την ακριβή θέση διάνοιξης και τα καταθέτουμε στην Υπηρεσία. Με νόμους σε γεωτρήσεις να αλλάζουν συνεχώς η εταιρεία Δήμας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη στην αδειοδότηση της γεώτρησης έως ότου εγκριθεί.

Η εταιρεία Δήμας εξυπηρετεί με προσιτές τιμές υπηρεσίες, για γεωτρήσεις σε Χαλκίδα, Ιστιαία και γενικά την Εύβοια όπως:

 1. Δοκιμή ύπαρξης νερού με ραβδοσκόπους για γεωτρήσεις στην Χαλκίδα.
 2. Εύρεση νερού με γεωλογική μελέτη.
 3. Κατάθεση στην Υπηρεσία τα δικαιολογητικά της γεώτρησης.
 4. Άδεια για γεώτρηση νερού ή πηγάδι στο Μαντούδι.
 5. Δήλωση παράνομης γεώτρησης χωρίς άδεια.
 6. Ανανέωση χρήσης νερού σε πηγάδι στις Ροβιές.
 7. Γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Αιδηψό.
 8. Κατασκευή δειγματοληπτικής γεώτρησης στην Ιστιαία.
 9. Εκβάθυνση βάθους σε γεώτρηση ή πηγάδι νερού στο Πευκί.
 10. Γεωτρήσεις με δυνατότητα από μικρό γεωτρύπανο στην Χαλκίδα.
 11. Γαλβανιζέ εν θερμώ και πλαστικές σωλήνες γεωτρήσεων.
 12. Διαβαθμισμένο και πλυμένο ποταμίσιο χαλίκι.
 13. Υποβρύχιες αντλίες νερού για γεωτρήσεις και πηγάδια στην Κύμη.
 14. Δοκιμαστική άντληση σε γεωτρήσεις με λίγο νερό στο Αλιβέρι.
 15. Καθαρισμός γεώτρησης με αεροσυμπιεστή στην Ερέτρια.
 16. Επισκευή σε βουλωμένη γεώτρηση από χώμα και πέτρες.
 17. Συντήρηση γεωτρήσεων που αντλούν θολό νερό στην Κάρυστο.
 18. Γεωτρήσεις στήριξης φωτοβολταϊκών και πασσάλων.
 19. Γεωτρήσεις τσιμεντενέσεων και αποστράγγισης υδάτων.

Εταιρεία γεωτρήσεων με εμπειρία από το 1960 σε γεωτρήσεις νερού στην Εύβοια και σε γεωτρήσεις γεωθερμίας στην Ιστιαία. Έχοντας μικρό γεωτρύπανο.

Οι γεωτρήσεις στην Ιστιαία χρειάζονται 1 – 2 ημέρες καθώς διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία στα χειριστήρια του γεωτρύπανου και στην εξόρυξη νερού. Για την διαδικασία γεώτρησης μεταφέρουμε το μικρό γεωτρύπανο στην Εύβοια, μόλις εγκριθεί η αδειοδότηση. Υστέρα στήνουμε το γεωτρύπανο στο ακριβές σημείο και ξεκινάει η νέα γεώτρηση. Πλέον με υπερσύγχρονο εξοπλισμό από κοπίδια, τρίφτερα, αερόσφυρες, γερανούς και κομπρεσέρ ολοκληρώνουμε την γεώτρηση στην Ιστιαία με απόλυτη επιτυχία. Ξεπερνάμε κάθε δύσκολο γεωλογικό σχηματισμό, ρήγματα και πετρώματα μέσα στην γεώτρηση, με το κρουστικό και περιστροφικό γεωτρύπανο. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα με το μικρό γεωτρύπανο να ανοίξουμε γεωτρήσεις σε σπίτια, κήπους, αυλές και σε περιοχές της ευρύτερης Χαλκίδας.

Η εταιρεία Δήμας έχοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών της, κατασκευάζει όλες τις γεωτρήσεις στην Εύβοια. Με πλεονέκτημα το μικρό γεωτρύπανο, η μετακίνηση του εξοπλισμού για κάθε απαιτητική γεώτρηση αποτελεί εύκολη διαδικασία. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με γεωτρήσεις και υποβρύχιες αντλίες νερού σε περιοχές από την Χαλκίδα έως την Ιστιαία και ύστερα έως την Κάρυστο. Αναζητήστε την οικονομική προσφορά, πλέον σε ιδανική τιμή για την γεώτρησή σας, με άμεση τηλεφωνική επαφή στην εταιρεία Δήμας.