Γεωτρήσεις Άργος Ναύπλιο 1

Γεωτρήσεις Άργος | Ναύπλιο

Γεωτρήσεις Άργος Ναύπλιο

Γεωτρήσεις νερού Άργος, Ναύπλιο. Γεώτρηση Άργους, Ναυπλίου, Επίδαυρος, Σοφικό, Πόρτο Χέλι, Μέθανα. Γεωτρήσεις νερού σε Άργος και Ναύπλιο κατασκευάζει η εταιρεία Δήμας με πολυετή πείρα. Η ιστορία της γεώτρησης ξεκινάει το 1960 με το πρώτο κρουστικό γεωτρύπανο να προέρχεται από το Άργος. Έτσι ο βετεράνος Δήμας Παναγιώτης ιδρύει την εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας με γεωτρητικό εξοπλισμό από την περιοχή του Άργους. Είναι γνωστό πως το Άργος φημίζεται ως η πηγή σε κρουστικά γεωτρύπανα και σε γεωτρήσεις νερού.

Τα δικαιολογητικά γεώτρησης για το Άργος αποτελεί δραστηριότητα της εταιρείας Δήμας. Με υδρογεωλόγους που έχουνε γνώσεις σε γεωτρήσεις στο Ναύπλιο γίνεται η δόμηση της γεωλογικής μελέτης. Έτσι η επιτυχής αναζήτηση νερού στο υπέδαφος προκύπτει από ερευνητικές μελέτες και δειγματοληπτικές γεωτρήσεις. Έτσι καθορίζουμε τις συντεταγμένες που θα πάει το γεωτρύπανο για την νέα γεώτρηση. Μόλις βεβαιωθούμε το ακριβές σημείο εύρεσης νερού καταθέτουμε το φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αδειοδότηση γεώτρησης. Η εταιρεία Δήμας γνωρίζει άψογα τη νομοθεσία περί γεωτρήσεων και ασχολείται με νομιμοποίηση παράνομων γεωτρήσεων και την ανανέωση χρήσης νερού.

Οι γεωτρήσεις νερού σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες στο Άργος γίνονται με το μικρό γεωτρύπανο. Το ιδιόκτητο γεωτρύπανο της εταιρείας Δήμας έχει διαστάσεις τύπου μικρού αυτοκινήτου και προσεγγίζει κάθε θέση για γεώτρηση. Έτσι το άνοιγμα γεωτρήσεων στο Ναύπλιο, με περιορισμένους χώρους είναι πραγματικότητα. Το γεωτρύπανο είναι αθόρυβο και δεν προκαλεί φθορές κατά την εκτέλεση της γεώτρησης. Έχοντας εξωτερική γεννήτρια με την οποία παροχετεύουμε με ρεύμα το ηλεκτρικό γεωτρύπανο, δεν εκπέμπουμε και καυσαέρια στο υπόγειο χώρο όπου γίνεται η γεώτρηση.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας ασχολείται 60 έτη στην διάνοιξη γεώτρησης και προσφέρει τις εξής υπηρεσίες, σε χαμηλό κόστος για γεωτρήσεις σε Άργος και Ναύπλιο:

 1. Γεωλογική μελέτη για τον εντοπισμό νερού σε γεώτρηση στο Άργος.
 2. Δοκιμή ύπαρξης νερού με ερευνητική γεώτρηση στο Ναύπλιο.
 3. Φάκελος με τα δικαιολογητικά γεώτρησης στην Επίδαυρο.
 4. Νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης στο Σοφικό.
 5. Ανανέωση άδειας σε γεώτρηση στο Πόρτο Χέλι.
 6. Δυνατότητα γεώτρησης με μικρό γεωτρύπανο στα Μέθανα.
 7. Γεωτρήσεις σε σπίτι, υπόγειο γκαράζ, αυλή και κήπο στο Άργος.
 8. Γεωτρήσεις με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο στο Ναύπλιο.
 9. Εκβάθυνση γεώτρησης νερού στην Επίδαυρο.
 10. Βαρέως τύπου σωλήνες γεωτρήσεων.
 11. Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης.
 12. Αντλίες για γεωτρήσεις και δεξαμενές νερού στα Μέθανα.
 13. Δοκιμαστικές αντλήσεις σε βαθιές γεωτρήσεις στο Άργος.
 14. Επισκευή γεώτρησης που δεν βγάζει νερό στο Ναύπλιο.
 15. Συντήρηση γεώτρησης που βούλωσε από λάσπες και άμμο στην Επίδαυρο.
 16. Καθαρισμός γεώτρησης με αέρα από υψηλοπίεσο κομπρεσέρ στο Σοφικό.
 17. Γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης, τσιμεντένεσης και για φωτοβολταικά στο Πόρτο Χέλι.

Οι γεωτρήσεις ξεκίνησαν στο Άργος και αποτελεί την πηγή των γεωτρυπάνων.

Το Άργος αποτελεί την περιοχή όπου γεννήθηκαν οι γεωτρήσεις. Η τακτική συντήρηση των γεωτρήσεων όμως αμελείται από τους περισσότερους ιδιοκτήτες. Ενδεικτικά αν έχετε δει λάσπη στην γεώτρηση, άμμο και θολό νερό τότε σας προειδοποιεί για πιθανό πρόβλημα. Για να γίνει η επισκευή στην γεώτρηση, πρέπει πρωτίστως να γίνει η ανέλκυση του εξοπλισμού. Έτσι ελέγχουμε την υποβρύχια αντλία της γεώτρησης, τα καλώδια παροχής ρεύματος και τα ηλεκτρόδια που βρίσκονται μέσα στο νερό. Έπειτα μεταφέρουμε το μηχάνημα (αεροσυμπιεστής) για τον καθαρισμό της γεώτρησης ακολουθώντας την μέθοδο air lift. Αποτελεί την πιο αποδοτική διαδικασία για γεώτρηση στο Ναύπλιο που βούλωσε καθώς ο πεπιεσμένος αέρας καθαρίζει τα φίλτρα στις σωλήνες της γεώτρησης. Έπειτα γίνεται η δοκιμαστική άντληση πλέον με καθαρό και διαυγές νερό. Εν τέλει τοποθετούμε ξανά την μόνιμη αντλία στην γεώτρηση νερού.

Η εταιρεία Δήμας έκανε τα πρώτα βήματα με γεωτρήσεις στο Άργος το 1960. Έχοντας ένα δυνατό όνομα στις γεωτρήσεις νερού κατασκευάζουμε και υδρογεωτρήσεις στο Ναύπλιο. Με σύγχρονο εξοπλισμό από γεωτρύπανα, αερόσφυρες, γερανούς και κομπρεσέρ δοκιμάζουμε τα όρια μας, σε δύσκολες και απαιτητικές γεωτρήσεις νερού σε Επίδαυρο και Σοφικό. Λάβετε άμεσα την προσφορά σας, για κάθε γεώτρηση σε Πόρτο Χέλι και Μέθανα. Πλέον έχουμε αναθεωρήσει το κόστος των υλικών με προσιτές τελικές τιμές στη γεώτρηση.