Γεωτρήσεις Νίκαια - Κερατσίνι - Κορυδαλλός - Γεώτρηση νερού Νίκαιας - Κερατσινίου - Κορυδαλλού - Δραπετσώνας 1

Γεωτρήσεις Νίκαια | Κερατσίνι | Κορυδαλλός

Γεωτρήσεις Νίκαια Κερατσίνι Κορυδαλλός

Γεωτρήσεις Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλός. Γεώτρηση νερού Νίκαιας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Δραπετσώνας. Πρωτοπόρα εμφανίζεται η εταιρεία Δήμας για γεωτρήσεις στην Νίκαια. Με αξιόπιστα μικρά γεωτρύπανα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο φάσμα και σε γεωτρήσεις στο Κερατσίνι. Με καταξιωμένους γεωλόγους που ξέρουν καλά τα πετρώματα, πλέον και οι γεωτρήσεις σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα έχουνε άρτιο αποτέλεσμα.

Καταρχήν σχεδιάζουμε όλες εκείνες τις προδιαγραφές που θα έχει η γεώτρηση στην Νίκαια. Με γεωλογικές και γεωτεχνικές μελέτες αναζητούμε την πιθανή ύπαρξη νερού στο έδαφος. Υλοποιούμε γεωφυσικές διασκοπήσεις στο υπέδαφος όπως την ηλεκτρομαγνητική μέθοδο. Έτσι καταγράφουμε σε κάθε βάθος τα πετρώματα και επιτυγχάνουμε τον εντοπισμό νερού. Με σιγουριά πλέον καθορίζουμε τον χώρο που γίνει η γεώτρηση στο Κερατσίνι. Η εταιρεία Δήμας παρουσιάζει τεκμηριωμένες λύσεις στην μελέτη νερού γι’αυτό και ξεχωρίζει για κάθε ανόρυξη γεώτρησης σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Η γεώτρηση νερού με mini γεωτρύπανο ιδανικό για τις έντονα κατοικημένες περιοχές.

Τώρα που εντοπίσαμε το ακριβές σημείο για την διάνοιξη γεώτρησης στην Νίκαια και σε ποιο βάθος υπάρχει το υπόγειο νερό, η επόμενη διαδικασία είναι η άδεια στην γεώτρηση. Με την κατάσταση να έχει ως εξής, φτιάχνουμε τον φάκελο με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και της γεώτρησης καθώς και τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την κατάθεση. Έτσι με τάχιστους ρυθμούς δρομολογούμε κάθε ενέργεια στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση για την γεώτρηση στο Κερατσίνι. Αντίθετα αν είστε κάτοχος υφιστάμενης γεώτρησης χωρίς άδεια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την νομιμοποίηση σε παράνομες γεωτρήσεις σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα με χαμηλό κόστος διεκπεραίωσης και δήλωσης. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Με έτοιμη την έκδοση άδειας, το γεωτρύπανο ξεκινάει την πορεία προς την γεώτρηση της Νίκαιας. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας αρχίζει η γεώτρηση με μοναδικό στόχο την εύρεση νερού. Οι καταξιωμένοι χειριστές της εταιρείας Δήμας, επαληθεύουν την γεωλογική μελέτη σε πραγματικό χρόνο για κάθε μέτρο της γεώτρησης που διασχίζει το γεωτρύπανο. Για ακόμα μία φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ζήτημα χρόνου και για την γεώτρηση στο Κερατσίνι. Πλέον ο εντοπισμός του υδροφόρου ορίζοντα έχει εμφανή δημιούργημα καθώς εκτινάσσετε το υπόγειο νερό μέσα από τα υπόγεια πετρώματα της γεώτρησης Κορυδαλλού. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Η πιο βασική διαδικασία της γεώτρησης είναι η σωλήνωση και η χαλίκωση.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράμε την διαδικασία σωλήνωσης της γεώτρησης στην Νίκαια ώστε να αποτρέψουμε το μπάζωμα της διάτρησης. Με πιστοποιημένα υλικά στη γεώτρηση επιτυγχάνουμε και την εύρυθμη άντληση νερού μακροπρόθεσμα. Τοποθετούμε σωλήνες γεωτρήσεων στο Κερατσίνι έχοντας κατάλληλες αντοχές ανθεκτικότητας για την εκάστοτε ποιότητα του νερού (όπως το γλυκό, γλυφό, υφάλμυρο, θαλασσινό νερό στην γεώτρηση). Αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των σωλήνων για όλο το βάθος γεώτρησης, πέφτει το χαλίκι. Στην ουσία δεν βάζουμε οποιοδήποτε χαλίκι στην γεώτρηση γιατί θα βουλώσει και δεν θα βγάζει νερό. Διαλέγουμε ποταμίσιο χαλίκι που είναι ιδανικό για τις γεωτρήσεις στο Κορυδαλλό. Χαρακτηριστικό είναι πως λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο του υπόγειου ύδατος γιατί απομακρύνει την συσσωρευμένη λάσπη, την άμμο και το θολό νερό από την πλευρική τροφοδοσία της γεώτρησης Δραπετσώνας. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού -Δραπετσώνας.

Είμαστε πάντα κοντά σας, απ'το άνοιγμα της γεώτρησης έως την μετέπειτα υποστήριξη για την άψογη λειτουργία της αντλίας.

Η εταιρεία Δήμας βελτιστοποιεί συνεχώς τις υπηρεσίες γεωτρήσεων που παρέχει καθώς προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα σας, για οποιαδήποτε τηλεφωνική απορία σας, όπως είναι:

  1. Είμαι κάτοικος Νίκαιας και έχω μια παλιά γεώτρηση που αντλεί λάσπη μαζί με το νερό, υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Φυσικά και αντιμετωπίζεται, ο καθαρισμός της γεώτρησης με αέρα από ισχυρό κομπρεσέρ (compressor), με ειδικό σαπούνι και ακολουθώντας την μέθοδο AirLift, θα επαναφέρετε το καθαρό, διαυγές νερό στην γεώτρησή σας.
  2. Έχω γεώτρηση στο Κερατσίνι και παρατήρησα μειωμένη παροχή στην άντληση νερού, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Πρώτον πρέπει να γίνει έλεγχος στις σωλήνες της γεώτρησης αν τυχόν έχουνε τρυπήσει. Δεύτερον ελέγχουμε την αντλία νερού και ιδιαίτερα τα πτερύγια που έχει μέσα το αντλητικό συγκρότημα της γεώτρησης. Και τρίτον με δοκιμαστική άντληση γίνεται ο έλεγχος στην παροχή και την στάθμη νερού της γεώτρησης.
  3. Ένας συγγενής είπε να ανοίξω γεώτρηση σε υπόγειο στο σπίτι μου, στον Κορυδαλλό καθώς περνάει υπόγειο ποτάμι νερού, το φαινόμενο αυτό αληθεύει; Γεωλογικά είναι ασυνήθιστο να υπάρχει υπόγειο ποτάμι νερού. Συνήθως μεγάλες ποσότητες υδροφορέα κατευθύνονται μέσα σε ρήγματα και σε βραχώδης σχηματισμούς. Τα πετρώματα είναι υδροφόρα όταν διαθέτουν ρωγμές και σπασίματα μεταξύ τους γιατί διευκολύνουν την μετακίνηση του νερού. Αντίθετα οι άργιλοι εμποδίζουν την εύκολη πορεία του υδροφόρου ορίζοντα με κατεύθυνση τις γεωτρήσεις. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.
Η εταιρεία Δήμας είναι επαγγελματίες στη γεώτρηση με ιστορία απτό 1960.

Η εταιρεία Δήμας γνώμονας σε όλους τους τομείς γεωτρήσεων στην Νίκαια ανταποκρίνεται πάντα με το καλύτερο αποτέλεσμα. Με άψογο επαγγελματισμό και σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές και υπηρεσίες γεώτρησης στο Κερατσίνι. Κατασκευάζουμε οποιαδήποτε απαιτητική γεώτρηση στον Κορυδαλλό καθώς διαθέτουμε μικρο γεωτρύπανο νερού για γεωτρήσεις σε υπόγειους χώρους, σε περιορισμένους κήπους και στενές αυλές. Η επικοινωνία με την εταιρεία Δήμας θα διευθετήσει κάθε απορίας σας σχετικά με το κόστος και την τιμή γεώτρησης στην Δραπετσώνα. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.