Γεωτρήσεις Νίκαια - Κερατσίνι - Κορυδαλλός - Γεώτρηση νερού Νίκαιας - Κερατσινίου - Κορυδαλλού - Δραπετσώνας 1

Γεωτρήσεις Νίκαια Κερατσίνι Κορυδαλλός

Γεωτρήσεις Νίκαια Κερατσίνι Κορυδαλλός

Γεωτρήσεις Νίκαια Κερατσίνι Κορυδαλλός. Πρόστιμα σε γεωτρήσεις νερού από καταγγελία. Άμεση δήλωση γεωτρήσεων για κάθε γεώτρηση χωρίς άδεια.

Γεωτρήσεις Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλός. Γεώτρηση νερού Νίκαιας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Δραπετσώνας. Πρωτοπόρα εμφανίζεται η εταιρεία Δήμας για γεωτρήσεις στην Νίκαια. Με αξιόπιστα μικρά γεωτρύπανα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο φάσμα και σε γεωτρήσεις στο Κερατσίνι. Με καταξιωμένους γεωλόγους που ξέρουν καλά τα πετρώματα, πλέον και οι γεωτρήσεις σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα έχουνε άρτιο αποτέλεσμα.

Καταρχήν σχεδιάζουμε όλες εκείνες τις προδιαγραφές που θα έχει η γεώτρηση στην Νίκαια. Με γεωλογικές και γεωτεχνικές μελέτες αναζητούμε την πιθανή ύπαρξη νερού στο έδαφος. Υλοποιούμε γεωφυσικές διασκοπήσεις στο υπέδαφος όπως την ηλεκτρομαγνητική μέθοδο. Έτσι καταγράφουμε σε κάθε βάθος τα πετρώματα και επιτυγχάνουμε τον εντοπισμό νερού. Με σιγουριά πλέον καθορίζουμε τον χώρο που γίνει η γεώτρηση στο Κερατσίνι. Η εταιρεία Δήμας παρουσιάζει τεκμηριωμένες λύσεις στην μελέτη νερού γι’αυτό και ξεχωρίζει για κάθε ανόρυξη γεώτρησης σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Η γεώτρηση νερού με mini γεωτρύπανο ιδανικό για τις έντονα κατοικημένες περιοχές.

Τώρα που εντοπίσαμε το ακριβές σημείο για την διάνοιξη γεώτρησης στην Νίκαια και σε ποιο βάθος υπάρχει το υπόγειο νερό, η επόμενη διαδικασία είναι η άδεια στην γεώτρηση. Με την κατάσταση να έχει ως εξής, φτιάχνουμε τον φάκελο με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και της γεώτρησης καθώς και τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την κατάθεση. Έτσι με τάχιστους ρυθμούς δρομολογούμε κάθε ενέργεια στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση για την γεώτρηση στο Κερατσίνι. Αντίθετα αν είστε κάτοχος υφιστάμενης γεώτρησης χωρίς άδεια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την νομιμοποίηση σε παράνομες γεωτρήσεις σε Κορυδαλλό και Δραπετσώνα με χαμηλό κόστος διεκπεραίωσης και δήλωσης. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Με έτοιμη την έκδοση άδειας, το γεωτρύπανο ξεκινάει την πορεία προς την γεώτρηση της Νίκαιας. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας αρχίζει η γεώτρηση με μοναδικό στόχο την εύρεση νερού. Οι καταξιωμένοι χειριστές της εταιρείας Δήμας, επαληθεύουν την γεωλογική μελέτη σε πραγματικό χρόνο για κάθε μέτρο της γεώτρησης που διασχίζει το γεωτρύπανο. Για ακόμα μία φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ζήτημα χρόνου και για την γεώτρηση στο Κερατσίνι. Πλέον ο εντοπισμός του υδροφόρου ορίζοντα έχει εμφανή δημιούργημα καθώς εκτινάσσετε το υπόγειο νερό μέσα από τα υπόγεια πετρώματα της γεώτρησης Κορυδαλλού. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

Η πιο βασική διαδικασία της γεώτρησης είναι η σωλήνωση και η χαλίκωση.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράμε την διαδικασία σωλήνωσης της γεώτρησης στην Νίκαια ώστε να αποτρέψουμε το μπάζωμα της διάτρησης. Με πιστοποιημένα υλικά στη γεώτρηση επιτυγχάνουμε και την εύρυθμη άντληση νερού μακροπρόθεσμα. Τοποθετούμε σωλήνες γεωτρήσεων στο Κερατσίνι έχοντας κατάλληλες αντοχές ανθεκτικότητας για την εκάστοτε ποιότητα του νερού (όπως το γλυκό, γλυφό, υφάλμυρο, θαλασσινό νερό στην γεώτρηση). Αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των σωλήνων για όλο το βάθος γεώτρησης, πέφτει το χαλίκι. Στην ουσία δεν βάζουμε οποιοδήποτε χαλίκι στην γεώτρηση γιατί θα βουλώσει και δεν θα βγάζει νερό. Διαλέγουμε ποταμίσιο χαλίκι που είναι ιδανικό για τις γεωτρήσεις στο Κορυδαλλό. Χαρακτηριστικό είναι πως λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο του υπόγειου ύδατος γιατί απομακρύνει την συσσωρευμένη λάσπη, την άμμο και το θολό νερό από την πλευρική τροφοδοσία της γεώτρησης Δραπετσώνας. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού -Δραπετσώνας.

Είμαστε πάντα κοντά σας, απ'το άνοιγμα της γεώτρησης έως την μετέπειτα υποστήριξη για την άψογη λειτουργία της αντλίας.

Η εταιρεία Δήμας βελτιστοποιεί συνεχώς τις υπηρεσίες γεωτρήσεων που παρέχει καθώς προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα σας, για οποιαδήποτε τηλεφωνική απορία σας, όπως είναι:

  1. Είμαι κάτοικος Νίκαιας και έχω μια παλιά γεώτρηση που αντλεί λάσπη μαζί με το νερό, υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Φυσικά και αντιμετωπίζεται, ο καθαρισμός της γεώτρησης με αέρα από ισχυρό κομπρεσέρ (compressor), με ειδικό σαπούνι και ακολουθώντας την μέθοδο AirLift, θα επαναφέρετε το καθαρό, διαυγές νερό στην γεώτρησή σας.
  2. Έχω γεώτρηση στο Κερατσίνι και παρατήρησα μειωμένη παροχή στην άντληση νερού, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Πρώτον πρέπει να γίνει έλεγχος στις σωλήνες της γεώτρησης αν τυχόν έχουνε τρυπήσει. Δεύτερον ελέγχουμε την αντλία νερού και ιδιαίτερα τα πτερύγια που έχει μέσα το αντλητικό συγκρότημα της γεώτρησης. Και τρίτον με δοκιμαστική άντληση γίνεται ο έλεγχος στην παροχή και την στάθμη νερού της γεώτρησης.
  3. Ένας συγγενής είπε να ανοίξω γεώτρηση σε υπόγειο στο σπίτι μου, στον Κορυδαλλό καθώς περνάει υπόγειο ποτάμι νερού, το φαινόμενο αυτό αληθεύει; Γεωλογικά είναι ασυνήθιστο να υπάρχει υπόγειο ποτάμι νερού. Συνήθως μεγάλες ποσότητες υδροφορέα κατευθύνονται μέσα σε ρήγματα και σε βραχώδης σχηματισμούς. Τα πετρώματα είναι υδροφόρα όταν διαθέτουν ρωγμές και σπασίματα μεταξύ τους γιατί διευκολύνουν την μετακίνηση του νερού. Αντίθετα οι άργιλοι εμποδίζουν την εύκολη πορεία του υδροφόρου ορίζοντα με κατεύθυνση τις γεωτρήσεις. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.
Η εταιρεία Δήμας είναι επαγγελματίες στη γεώτρηση με ιστορία απτό 1960.

Η εταιρεία Δήμας γνώμονας σε όλους τους τομείς γεωτρήσεων στην Νίκαια ανταποκρίνεται πάντα με το καλύτερο αποτέλεσμα. Με άψογο επαγγελματισμό και σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές και υπηρεσίες γεώτρησης στο Κερατσίνι. Κατασκευάζουμε οποιαδήποτε απαιτητική γεώτρηση στον Κορυδαλλό καθώς διαθέτουμε μικρο γεωτρύπανο νερού για γεωτρήσεις σε υπόγειους χώρους, σε περιορισμένους κήπους και στενές αυλές. Η επικοινωνία με την εταιρεία Δήμας θα διευθετήσει κάθε απορίας σας σχετικά με το κόστος και την τιμή γεώτρησης στην Δραπετσώνα. Γεωτρήσεις Νίκαια – Κερατσίνι – Κορυδαλλός – Γεώτρηση νερού Νίκαιας – Κερατσινίου – Κορυδαλλού – Δραπετσώνας.

γεωτρήσεις Δήμας γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις

Γεωτρήσεις Δήμας Geotriseis-Dimas Εταιρεία γεωτρήσεων με γεωτρύπανα σε γεωτρήσεις νερού, γεωθερμία. Υποβρύχιες αντλίες για γεώτρηση ή πηγάδι.

γεώτρηση - γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις Νερού – Γεώτρηση

Γεωτρήσεις νερού και εύρεση νερού γεώτρησης από εξειδικευμένη εταιρεία γεωτρήσεων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους με μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

γεωτρύπανα

Γεωτρύπανα Γεώτρησης

Γεωτρύπανα γεώτρησης είναι ειδικά μηχανήματα για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Οι γεωτρήσεις νερού με περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο.

εξοπλισμός γεώτρησης

Εξοπλισμός Γεώτρησης

Εξοπλισμός γεώτρησης με υλικά και αντλίες γεωτρήσεων. Η κατασκευή γεώτρησης νερού απαιτεί εξοπλισμό με σωλήνες, χαλίκι, γεωτρύπανα γεωτρήσεων

υπηρεσίες γεώτρησης

Υπηρεσίες Γεώτρησης

Υπηρεσίες γεώτρησης. Παρέχουμε κάθε υπηρεσία γεωτρήσεων στην Αττική με χαμηλό κόστος σε γεωτρήσεις νερού. Υπηρεσία για γεώτρηση γεωθερμίας.

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων

Γεωτρήσεις Αποστράγγισης Υδάτων

Γεωτρήσεις αποστράγγισης υδάτων με γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Αποστραγγιστική γεώτρηση σε υπόγειο ασανσέρ με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων.

καθαρισμός γεώτρησης νερού

Καθαρισμός Γεώτρησης Νερού

Καθαρισμός γεώτρησης νερού. Συντήρηση σε γεώτρηση βουλωμένη από λάσπη που δεν βγάζει νερό. Καθαρισμοί γεωτρήσεων και επισκευή με φύσημα αέρα.

δοκιμαστική άντληση γεώτρησης

Δοκιμαστική Άντληση Γεώτρησης

Δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Υποβρύχια αντλία σε δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων σε νέες γεωτρήσεις νερού. Μελέτη νερού στάθμη γεώτρησης.

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης

Γεωλογική Μελέτη Γεώτρησης

Γεωλογική μελέτη γεώτρησης για εντοπισμό νερού και δοκιμή ύπαρξης νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια. Γεωλογικές μελέτες γεωτρήσεων για εύρεση νερού

εντοπισμός νερού

Εντοπισμός Νερού Σε Γεώτρηση

Εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις. Η εύρεση νερού απαιτεί έρευνα, μελέτη και ανίχνευση. Με νέα μηχανήματα βρίσκουμε το νερό για γεωτρήσεις νερού

γεωτρήσεις μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις Μικροπασσάλων

Γεωτρήσεις μικροπασσάλων. Γεώτρηση για πασσαλώσεις και γεωτρήσεις πασσαλόμπηξης φωτοβολταϊκών. Μικρό γεωτρύπανο πασσαλοπήκτης για πασσάλωση.

άδεια γεώτρησης νερού

Άδεια Γεώτρησης Νερού

Άδεια γεώτρησης νερού και νομιμοποίηση γεωτρήσεων καθιστούν αναγκαίες σε γεωτρήσεις και πηγάδια νερού. Όπως η αδειοδότηση, νομιμοποίηση παράνομης γεώτρησης.

γεωτρήσεις μικρών χώρων

Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων

Γεωτρήσεις μικρών χώρων. Γεώτρηση νερού μικρού βάθους. Γεωτρήσεις με μικρό γεωτρύπανο γεωτρήσεων. Γεώτρηση με ηλεκτρικά γεωτρύπανα, αθόρυβα.

εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών

Εύρεση υπόγειων νερών σε γεωτρήσεις νερού. Η θέση και το βάθος γεώτρησης καθορίζεται από την εύρεση νερού και έρευνα για κοντινές γεωτρήσεις.

ραβδοσκόποι νερού

Ραβδοσκόποι Νερού

Ραβδοσκόποι νερού. Ο ραβδοσκόπος γεωτρήσεων σύμφωνα με την μέθοδο ραβδοσκοπία κρατάει βέργες εκκρεμές για εύρεση νερού σε γεωτρήσεις πηγάδια.

σωλήνωση γεώτρησης

Σωλήνωση Γεώτρησης

Σωλήνωση γεώτρησης. Σωλήνες γεωτρήσεων για βαθιές ή αβαθής γεωτρήσεις νερού. Η σωληνωμένη γεώτρηση ασφαλίζει την εσωτερική σωλήνα της αντλίας

ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης

Ποταμίσιο Χαλίκι Γεώτρησης

Ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης. Το ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης ή χαλικόφιλτρο γεωτρήσεων είναι βασικό υλικό μετά την σωλήνωση σε γεωτρήσεις νερού.

Αντλίες γεώτρησης

Αντλίες Γεώτρησης Νερού

Αντλίες γεώτρησης νερού για γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας. Υποβρύχια αντλία γεωτρήσεων για κάθε βάθος γεώτρησης πομόνες για πηγάδια

τιμή γεώτρησης γεωθερμίας

Τιμή Γεώτρησης Γεωθερμίας

Τιμή γεώτρησης γεωθερμίας. Κόστος γεωτρήσεων για γεωθερμία σε σπίτι. Γεωτρήσεις γεωθερμίας και τιμές για γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού.

διαδικασία γεώτρησης νερού

Διαδικασία Γεώτρησης Νερού

Διαδικασία γεώτρησης νερού έχει σκοπό τον εντοπισμό νερού και άντληση. Γεωτρήσεις νερού διαδικασία με υλικά, εξοπλισμό, γεωτρύπανο γεωτρήσεων

δικαιολογητικά γεώτρησης

Δικαιολογητικά Γεώτρησης

Δικαιολογητικά γεώτρησης, νομιμοποίηση γεώτρησης, άδεια γεώτρησης, χρήση νερού γεώτρησης. Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις γεωτρήσεις νερού.

περιοχές γεωτρήσεων

Περιοχές Γεωτρήσεων

Περιοχές γεωτρήσεων. Πρωτοπόρος σε εταιρείες γεωτρήσεων καθώς καλύπτουμε γεωτρήσεις νερού στην Ελλάδα. Γεωτρύπανα για κάθε περιοχή γεώτρησης.

γεωτρήσεις κεντρικής αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής

Γεωτρήσεις Κεντρικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού στην Αθήνα. Γεώτρηση σε Βύρωνα, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι Ηλιούπολη Δάφνη Υμηττός Νέα Φιλαδέλφεια.

γεωτρήσεις νοτίου αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής

Γεωτρήσεις Νοτίου Αττικής. Γεωτρήσεις νερού αντλίες γεώτρησης Γλυφάδα Ελληνικό Άλιμο Ταύρο Αργυρούπολη Πειραιά Καλλιθέα Μοσχάτο Παλαιό Φάληρο

γεωτρήσεις δυτικής αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής

Γεωτρήσεις Δυτικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Ασπρόπυργο Θρακομακεδόνες Μενίδι Αχαρνές Περιστέρι Μάνδρα Καματερό Αιγάλεω Μέγαρα Ίλιον Ελευσίνα

γεωτρήσεις ανατολικής αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής

Γεωτρήσεις Ανατολικής Αττικής. Γεωτρήσεις νερού Καλύβια, Γλυκά Νερά, Βάρη, Γέρακα, Λαγονήσι, Βούλα, Παλλήνη, Σούνιο, Λαύριο, Μαρκόπουλο Σπάτα

γεωτρήσεις βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης

Γεωτρήσεις Βουλιαγμένης. Γεωτρήσεις νερού στην Βουλιαγμένη απ’την εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας. Γεώτρηση νερού και αντλίες γεώτρησης Βουλιαγμένη.

γεωτρήσεις στο πόρτο ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη

Γεωτρήσεις Πόρτο Ράφτη – Γεώτρηση νερού Πόρτο Ράφτη. Γεωτρήσεις νερού Πόρτο Ράφτη, επισκευή συντήρηση αντλίες γεώτρησης. Άδεια γεωτρήσεων.

γεωτρήσεις στην ανάβυσσο

Γεωτρήσεις στην Ανάβυσσο

Γεωτρήσεις Ανάβυσσος – Γεώτρηση νερού Ανάβυσσο. Γεωτρήσεις νερού στην Ανάβυσσο εντοπισμός νερού και θέση γεώτρησης με το γεωτρύπανο Αναβύσσου

περιοχές γεωτρήσεων

Γεωτρήσεις εξόρυξης

Γεωτρήσεις εξόρυξης γεωτρήσεις νερού από την ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Βρισκόμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, με εξοπλισμό για κάθε γεώτρηση νερού.

καθαρισμός γεώτρησης τιμές 1

Καθαρισμός Γεώτρησης Τιμές

Καθαρισμός γεώτρησης τιμές. Καθαρισμοί γεωτρήσεων όταν έχουμε βουλωμένη γεώτρηση, λάσπη σε γεώτρηση, γεώτρηση βγάζει άμμο και δεν βγάζει νερό

αποφράξεις γεωτρήσεις

Αποφράξεις Γεωτρήσεις

Αποφράξεις γεωτρήσεις. Καθαρισμοί γεωτρήσεων από λάσπη άμμο. Αν βούλωσε η παλιά γεώτρηση πηγάδι και δεν βγάζει νερό τότε καθαρισμός γεώτρησης

συντηρηση γεωτρησης

Συντήρηση Γεώτρησης – Επισκευή

Συντήρηση γεώτρησης. Η επισκευή σε γεωτρήσεις νερού περιλαμβάνει αντλίες γεωτρήσεων, σωλήνες γεώτρησης, καθαρισμοί γεωτρήσεων με φύσημα αέρα.

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη - Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις Ηλιούπολη Αργυρούπολη

Γεωτρήσεις νερού Ηλιούπολη Αργυρούπολη. Ξεκίνημα γεώτρησης με έρευνα για εντοπισμό νερού σε γεώτρηση Ηλιούπολης Αργυρούπολης με αντλίες νερού

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Γεωτρήσεις νερού Μαραθώνας Νέα Μάκρη. Βρίσκοντας νερό γεώτρησης Σχοινιά, Δικαστικά Άνω-Κάτω Σούλι. Διαδικασία γεωτρήσεων, αδειοδότηση, αντλία.

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις Μαρκόπουλο Καλύβια

Γεωτρήσεις νερού Μαρκόπουλο Καλύβια. Υλικά με αντλίες γεωτρήσεων και σωλήνες γεώτρησης όταν βρίσκουμε νερό στην γεώτρηση Μαρκοπούλου Καλυβίων.

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις Βάρη Γλυφάδα Βούλα

Γεωτρήσεις νερού Βάρη, Γλυφάδα, Βούλα. Εξοπλισμός γεώτρησης με αντλίες γεωτρήσεων και μικρά γεωτρύπανα για γεώτρηση Βάρης, Γλυφάδας, Βούλας.

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις Λαγονήσι Σαρωνίδα

Γεωτρήσεις νερού Λαγονήσι, Σαρωνίδα. Εύρεση νερού, αντλίες γεώτρησης, άδεια και εξοπλισμός γεωτρήσεων Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακας, Λεγρενά.

γεωτρήσεις-Φωτοβολταϊκά-1

Γεωτρήσεις Φωτοβολταϊκά

Γεωτρήσεις πασσάλωσης σε φωτοβολταϊκά. Πασσαλόμπηξη φωτοβολταϊκών με γεώτρηση μικρού βάθους. Γεωτρύπανο έμπηξης πασσάλων και πασσαλόμπηξης.

γεώτρηση-νερού-βάθος-4

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού

Γεώτρηση νερού βάθος – Κατασκευή γεώτρησης νερού. Εκτίμηση με μηχάνημα εντοπισμού νερού για γεωτρήσεις. Σάρωση εδάφους στα πόσα μέτρα βρίσκεις νερό, που θα βρω νερό στο χωράφι και γνωρίζετε εξαρχής η γεώτρηση νερού πως γίνεται! Είναι η λύση στο πως βρίσκουμε νερό!