ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Γεωτρήσεις Ηπείρου διαθέτουν υδροφορέα με ποιοτικά εδαφικά νερά. Σε γεωτρήσεις νερού με σκοπό την άντληση υπόγειων υδάτων κατορθώνεται η άρδευση κτημάτων και η ύδρευση. Πλέον η ανόρυξη γεωτρήσεων και το νερό θα αποτελεί το δικό σας σημείο υδροληψίας. Έτσι η γεώτρηση στην Ήπειρο θα λύση κάθε πρόβλημα λειψυδρίας.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε κατασκευή γεώτρησης υπεδάφους σε περιοχές που αφορούν τις γεωτρήσεις Ηπείρου. Με εμπειρία από το 1960 στις γεωτρήσεις νερού, υλοποιούμε κάθε γεώτρηση στην Πρέβεζα, στην Άρτα, στην Ηγουμενίτσα και στα Ιωάννινα. Μετακινούμε το προσωπικό μας και το μικρό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις νερού Δήμας Δημήτρης επιτελεί την κατάθεση των δικαιολογητικών της γεώτρησης καθώς και την αδειοδότηση του έργου. Μόλις γνωστοποιηθεί η έκδοση της άδειας γεώτρησης ενημερώνουμε απευθείας τον πελάτη μας. Επίσης μεριμνάμε για την νομιμοποίηση και την ανανέωση της υπάρχουσας γεώτρησης νερού. Φροντίζουμε κάθε γραφειοκρατική πράξη με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση στις γεωτρήσεις Ηπείρου.

γεωτρήσεις ηπείρου

Γεωτρήσεις Ηπείρου, για μια μακροχρόνια άντληση του υδροφόρου ορίζοντα...

Για τις γεωτρήσεις Ηπείρου παρέχουμε γεωτρύπανα με περιστροφική και κρουστική κίνηση για την τάχιστη ανίχνευση νερού. Η κατασκευή της διάτρησης γίνεται με μεγάλο ή με μικρό γεωτρύπανο και με την παρουσία υδρογεωλόγου. Έτσι εξετάζεται κάθε μέτρο γεώτρησης από την γεωλογική δομή, για την άντληση πληροφοριών. Επίσης δομείται μια συνολική εικόνα της γεώτρησης με σκοπό τον σωστό σχεδιασμό στην υποβρύχια αντλία που θα αντλεί το υπόγειο νερό.

Στην γεώτρηση νερού τοποθετούμε υλικά πρώτης κατηγορίας καθώς επιδιώκουμε την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της γεώτρησης. Το καταρτισμένο προσωπικό μας, έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια διατρήσεων εδάφους για την κατασκευή γεωτρήσεων νερού με άριστη απόδοση. Η εγκατάσταση σωληνώσεων σε όλο το μήκος της γεώτρησης και η τοποθέτηση του ποταμίσιου χαλικιού γίνεται με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα. Με εκείνο τον τρόπο ευστοχούμε με επιτυχία την υλοποίηση έργων στις γεωτρήσεις Ηπείρου.

Εμπιστευθείτε την επιχείρηση Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης όπως κι υπόλοιποι πελάτες μας από το 1960. Αναλαμβάνουμε τις γεωτρήσεις Ηπείρου καθώς διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό γεωτρήσεων. Πετυχαίνουμε τους υψηλούς μας στόχους στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Ενημερωθείτε άμεσα με μία τηλεφωνική κλήση, την τιμή γεώτρησης ανά μέτρο διάτρησης.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn