Γεωτρήσεις Αγρίνιο Άρτα Ιωάννινα 1

Γεωτρήσεις Αγρίνιο | Άρτα | Ιωάννινα

Γεωτρήσεις Αγρίνιο Άρτα Ιωάννινα

Γεωτρήσεις νερού Αγρίνιο, Άρτα, Ιωάννινα. Γεώτρηση Αγρινίου, Άρτας, Ιωαννίνων, Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα. Η εταιρεία Δήμας από το 1960 είναι εξειδικευμένη στα γεωτρύπανα και στις γεωτρήσεις νερού στο Αγρίνιο. Με εύστοχη τεχνική στον εντοπισμό νερού κάθε γεώτρηση στην Άρτα προαναγγέλλει απόλυτη επιτυχία. Παρόμοια η κατασκευή γεωτρήσεων στα Ιωάννινα γίνεται με κατάλληλες προδιαγραφές και πιστοποιημένα υλικά ιδανικά για τις νέες γεωτρήσεις της περιοχής.

Ενημερωθείτε άμεσα για την νομοθεσία που ισχύει για τις γεωτρήσεις νερού σε Ναύπακτος και Μεσολόγγι. Η εταιρεία Δήμας είναι συνεχώς ενήμερη από την Διεύθυνση Υδάτων για τις υποχρεωτικές αποστάσεις μεταξύ γεωτρήσεων και την καταλληλότητα του υπόγειου νερού. Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη να καταθέσει το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της γεώτρησης στην Αμφιλοχία και για την άμεση αδειοδότηση της εξόρυξης νερού. Καλύπτουμε ολόκληρο το γραφειοκρατικό φάσμα που αφορά την νέα γεώτρηση στην Πρέβεζα σε λογικό κόστος καθώς σας απαλλάσσουμε από κάθε χρονοβόρα διαδικασία. Τώρα για υφιστάμενες γεωτρήσεις χωρίς άδεια στην Ηγουμενίτσα έχουμε την δυνατότητα να προβούμε σε νομιμοποίηση και σε δήλωση χρήσης νερού.

Λαμβάνουμε γεωτρήσεις σε Αγρίνιο, Άρτα, Ιωάννινα με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.

Ταχεία εξυπηρέτηση για κάθε νέο ή παλιό ιδιοκτήτη γεώτρησης καθώς μετακινούμε τα γεωτρύπανα και τον συνοδευτικό εξοπλισμό για την γεώτρησή σας. Με υπηρεσίες όπως:

 1. Δοκιμή ύπαρξης νερού από έμπειρο ραβδοσκόπο για γεωτρήσεις σε Αγρίνιο, Άρτα.
 2. Δικαιολογητικά γεώτρησης σε Ιωάννινα για την άδεια, την νομιμοποίηση και την ανανέωση.
 3. Εκβάθυνση γεωτρήσεων σε Ναύπακτος, Πρέβεζα.
 4. Δειγματοληπτικές και ερευνητικές γεωτρήσεις νερού σε Μεσολόγγι, Ηγουμενίτσα.
 5. Διαδικασία γεώτρησης με μικρό γεωτρύπανο σε Αγρίνιο, Ιωάννινα.
 6. Ηλεκτρικό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις στην Άρτα σε κατοικίες και κήπους σπιτιών.
 7. Γεωτρήσεις εκμετάλλευσης γεωθερμίας με πιστοποιημένα υλικά στην Αμφιλοχία.
 8. Χαλύβδινες ή πλαστικές σωλήνες γεωτρήσεων Φ125 Φ140 Φ160 Φ200 με φίλτρα νερού.
 9. Αποστρογγυλομένο, διαβαθμισμένο και πλυμένο ποταμίσιο χαλίκι γεώτρησης.
 10. Αντλίες γεωτρήσεων σε προσιτή τιμή για Μεσολόγγι και Πρέβεζα.
 11. Καθαρισμός γεώτρησης σε Αγρίνιο, Άρτα, Ιωάννινα με αεροσυμπιεστή (ενέργεια air lift).
 12. Επισκευή υδρογεώτρησης στην Ηγουμενίτσα που είναι βουλωμένες από λάσπη.
 13. Βιντεοσκόπηση με αδιάβροχη κάμερα για τον έλεγχο γεωτρήσεων σε Ναύπακτος, Αγρίνιο.
 14. Άντληση νερού σε γεώτρηση σε Άρτα, Πρέβεζα και μελέτη της στάθμης ηρεμίας και παροχής της υποβρύχιας αντλίας.
 15. Γεωτρήσεις στήριξης βάσεων για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα.
 16. Γεωτεχνικές εργασίες αποστράγγισης υδάτων, πασσαλώσεων, αγκυρώσεις και τσιμεντενέσεις στην Άρτα.
 17. Με λογικό κόστος στην διάνοιξη γεώτρησης στο Αγρίνιο πληρώντας όλα τα πρότυπα. Διαδικασία στην γεώτρηση νερού στο Μεσολόγγι που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας είναι πρωτοπόρος από το 1960 με γεωτρήσεις σε Αγρίνιο, Άρτα, Ιωάννινα.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ιδανικές προσφορές για τον εξοπλισμό της γεώτρησης και λογικές τιμές σε αντλίες γεωτρήσεων για το Αγρίνιο. Με δυνατότητα να επιλέξουμε πλαστικά ή ανοξείδωτα πτερύγια στο υδραυλικό κομμάτι της αντλίας ανάλογα με την ποιότητα νερού (γλυκό, γλυφό, αλμυρό), τα πετρώματα (αργιλώδες, ασβεστόλιθος) και το βάθος γεώτρησης (μανομετρικό ύψος που θα πηγαίνει το νερό). Το υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα καθορίζεται σύμφωνα με την μελέτη της γεώτρησης και την δοκιμαστική άντληση νερού στην Άρτα. Έτσι επιλέγουμε το κατάλληλο μοτέρ σε ιπποδύναμη που θα καλύψει κάθε απαίτηση του ιδιοκτήτη της νέας γεώτρησης στα Ιωάννινα.

Η επιχείρηση Γεωτρήσεις Δήμας σκυταλοδρομεί μια λαμπρή πορεία στην κατασκευή γεωτρήσεων στο Μεσολόγγι από το 1960. Ως πρωτοπόρος χειριστής στα γεωτρύπανα ο βετεράνος Δήμας Παναγιώτης κατάφερε να έχει το πρώτο περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο εξόρυξης νερού στην Ελλάδα. Αφήστε επάνω μας οποιαδήποτε διαδικασία γεώτρησης σε Πρέβεζα, Ναύπακτος, Ηγουμενίτσα και απολαύστε το φυσικό αγαθό του νερού.