ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας είναι έργα που στοχεύουν το υπόγειο νερό. Η διάνοιξη γεωτρήσεων είναι για το πότισμα γεωργικών εκτάσεων. Καθώς και οι γεωτρήσεις νερού σε παραθεριστικές κατοικίες λύνουν κάθε πρόβλημα υδροδότησης. Πλέον η γεώτρηση στην Στερεά Ελλάδα παρέχεται με μικρό γεωτρύπανο στην κατώτερη τιμή γεώτρησης.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας Δημήτρης ολοκληρώνει όλες τις γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας με αποτελεσματικότητα στον εντοπισμό νερού. Υλοποιούμε κάθε γεώτρηση στην Θήβα, στην Μαλεσίνα, στην Λαμία, στο Σχηματάρι, στο Λουτράκι, στην Λιβαδειά, στον Μαραθώνα, στο Καρπενήσι, στο Καπανδρίτι και στην Ναύπακτο. Επιπρόσθετα τις γεωτρήσεις νερού στους Αγίους Θεοδώρους, στην Άμφισσα, στην Κινέτα, στην Αμφιλοχία, στην Νέα Μάκρη, στο Μεσολόγγι, στο Γραμματικό, στο Αγρίνιο, στην Νέα Πέραμο και στον Σχοινιά.

Η έδρα μας είναι το Κορωπί Αττικής και αναλαμβάνουμε σε κάθε περιοχή τις γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας. Έχουμε τα κατάλληλα γεωτρύπανα και άριστο εξοπλισμό γεωτρήσεων ώστε να μετακινούμαστε σε οποιαδήποτε νέα γεώτρηση νερού στην Ελλάδα. Διαθέτουμε έμπειρους γεωτρυπανιστές και γεωλόγους με ειδική κατάρτιση στο άνοιγμα γεωτρήσεων.

Με υπομονή κι επιμονή προωθούμε τα δικαιολογητικά γεώτρησης στις αρμόδιες υπηρεσίες του δημοσίου. Η ταχεία αδειοδότηση και η νομιμοποίηση γεωτρήσων, αποτελούν προτεραιότητα για τον πελάτη μας. Επίσης σε υφιστάμενες γεωτρήσεις νερού ρυθμίζουμε την ανανέωση για την άδεια χρήσης. Καλύπτουμε ολόκληρο το νομικό φάσμα στις γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας με κάθε ενέργεια.

γεωτρήσεις στερεάς ελλάδας

Γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας, αξιοποιήστε τους υδάτινους πόρους με σωστό και αειφόρο σχεδιασμό της γεώτρησης...

Για τις γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας παρέχουμε περιστροφικό και κρουστικό γεωτρύπανο, ιδανικό για την γεωλογική δομή των σχηματισμών της περιοχής. Με μεγάλο γεωτρύπανο νερού κατορθώνουμε το άνοιγμα γεώτρησης έως τα επτακόσια μέτρα κάτω από το έδαφος. Ενώ με το μικρό γεωτρύπανο κατασκευάζουμε γεωτρήσεις σε πυλωτές, κήπους, αυλές και γενικά κάθε γεώτρηση νερού σε περιορισμένο χώρο.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης με μεράκι και τεχνογνωσία υλοποιεί τις γεωτρήσεις Στερεάς Ελλάδας. Η εύρεση υπόγειων νερών επιτυγχάνεται με την γεώτρηση νερού να τελειώνει σε λίγες ώρες και αυθημερόν. Αναλαμβάνουμε την άδεια και την διάνοιξη γεώτρησης καθώς επίσης και την αντλία νερού με το υδρόμετρο γεώτρησης.

Εμπιστευθείτε την πείρα μας από το 1960, για μία λειτουργική και ασφαλή γεώτρηση νερού. Παρέχουμε υπηρεσίες στην κατώτερη τιμή γεώτρησης με ανταγωνιστικό κόστος.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn