ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΣ

Γεωτρήσεις Κύπρος είναι υδρομαστευτικά έργα για την αξιοποίηση των υδατικών πόρων. Η ανόρυξη γεώτρησης αντλεί το υπόγειο νερό κι αποκτάται το δικό σας σημείο υδροληψίας. Με τις γεωτρήσεις νερού πετυχαίνουμε την άρδευση εκτάσεων Γης και την υδροδότηση κατοικιών. Πλέον η γεώτρηση γίνεται σε οικονομική τιμή για την Κύπρο.

Η ονομαστή εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης αναλαβαίνει με εξαιρετικό έργο στην εύρεση υπόγειων νερών τις γεωτρήσεις Κύπρος. Με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία διατελούμε την γεώτρηση νερού στην Λεμεσό, στην Λευκωσία, στην Πάφο και στην Λάρνακα.

Στην Κύπρο, με σύγχρονα μηχανήματα γεωτρήσεων παρέχουμε το μεγάλο γεωτρύπανο για τις βαθιές γεωτρήσεις νερού. Ενώ για την δύσκολη πρόσβαση στο σημείο γεώτρησης έχουμε το μικρό γεωτρύπανο. Ιδανικό για την γεώτρηση νερού στην αυλή και στον κήπο. Η εκτέλεση γεωτρήσεων σε κλειστούς χώρους όπως το υπόγειο και το γκαράζ, δίνουμε την λύση με το ηλεκτρικό μικρό γεωτρύπανο νερού. Διαθέτουμε άριστο εξοπλισμό γεώτρησης ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας και στις γεωτρήσεις Κύπρος.

Διεκπεραιώνουμε κάθε γραφειοκρατική πράξη για την αδειοδότηση και την νομιμοποίηση γεωτρήσεων νερού. Ο γεωλόγος μας θα συγκεντρώσει το πλήθος με τα δικαιολογητικά γεώτρησης για την έγκαιρη έγκριση της άδειας. Αναλαμβάνουμε όλες τις νομοθετικές διατάξεις για την νόμιμη εκτέλεση έργων διάτρησης στις γεωτρήσεις Κύπρος.

γεωτρήσεις κύπρος

Γεωτρήσεις Κύπρος, η σίγουρη επένδυση στον υδροφόρο ορίζοντα...

Γεωτρήσεις γεωθερμίας είναι Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας ΑΠΕ που συντρέχει την πράσινη ανάπτυξη. Η γεωθερμία ως άφθονη πηγή ενέργειας αξιοποιείται για την θέρμανση και τον κλιματισμό σε κατοικίες, σε χώρους εργασίας ή σε θερμοκήπια καλλιεργητών. Το γεωθερμικό πεδίο που εντοπίζεται σε περιοχές στις γεωτρήσεις Κύπρος είναι αρκετά δυναμικό και υψηλής ενθαλπίας. Το γραφείο μας ανταποκρίνεται σε κάθε γεώτρηση γεωθερμίας με ειδική μελέτη για την γεωθερμική αντλία θερμότητας ώστε να καλύψουμε τις θερμικές ανάγκες της εγκατάστασή σας.

Η οικογενειακή επιχείρηση Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης σχεδιάζει υψηλές προδιαγραφές σε κάθε νέα γεώτρηση και με κορυφαίο εξοπλισμό μηχανημάτων από το έτος 1960. Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Αθήνα με ιδιόκτητο χώρο για τα γεωτρύπανα γεωτρήσεων. Μετακινούμε σε κάθε μέρος το δυναμικό μας όπως για τις γεωτρήσεις Κύπρος και τις γεωτρήσεις Ελλάδας.

Η επικοινωνία στα τηλέφωνά μας θα προσδιορίσει το κόστος υλοποίησης ανά μέτρο του έργου. Η τιμή γεώτρησης νερού και η τιμή γεώτρησης γεωθερμίας είναι στο καλύτερο ανταγωνιστικό κόστος.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn