ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού σκοπεύουν στην άντληση νερού από το βάθος της γεώτρησης. Η μέθοδος γεωτρήσεων αλλάζει από περιοχή σε περιοχή καθώς μεταβάλλεται η γεωλογική δομή του εδάφους. Έτσι με την γεώτρηση νερού θα ωφεληθείτε με την αποθήκευση και την διαχείριση του υπόγειου ύδατος για οποιαδήποτε χρήση.

Η τεχνογνωσία του γραφείου Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης εκτελεί έργα γεωτρήσεων νερού από το 1960. Υλοποιούμε όλες τις γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού με υπευθυνότητα και διάθεση. Διεξάγουμε κάθε γεώτρηση νερού στις Σπέτσες, στην Σαλαμίνα, στον Πόρο, στην Αίγινα και στην Ύδρα.

Η ανόρυξη γεώτρησης θέτει ως πρώτη φάση την συγκέντρωση των δικαιολογητικών της υδρογεώτρησης. Τα δικαιολογητικά της γεώτρησης περιέχουν την γεωλογική μελέτη, το τοπογραφικό σχέδιο, τους τίτλους ιδιοκτησίας και την σύμφωνη αποδοχή από τους δημόσιους φορείς για το σημείο της γεώτρησης. Η εταιρεία μας διατελεί κάθε διαδικασία για την χορήγηση της άδειας αξιοποίησης υδάτων στις γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού και την νομιμοποίηση παλαιάς ή καινούριας γεώτρησης νερού.

Σε κάθε νέα γεώτρηση βρίσκεται παρών και ο έμπειρος γεωλόγος μας. Μελετάμε ανά μέτρο την γεώτρηση νερού με έμφαση στα υπόγεια πετρώματα και τους υδάτινους πόρους. Έτσι ο εντοπισμός νερού στο εσωτερικό της γεώτρησης είναι ζήτημα ημέρας. Ως έμπειρη εταιρεία γεωτρήσεων διακρινόμαστε στην οργάνωση και στην ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε στις γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού.

γεωτρήσεις αργοσαρωνικού

Γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού, με μεγάλο και μικρό γεωτρύπανο για κάθε απαίτηση του πελάτη μας...

Το γραφείο μας, αναλαμβάνει την κατασκευή γεωτρήσεων νερού και γεωθερμίας σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους. Έχουμε μεγάλο γεωτρύπανο για οποιοδήποτε τύπο και θέση γεώτρησης σε εξωτερικό μέρος. Επίσης διαθέτουμε γεωτρύπανο μικρού μεγέθους ιδανικό για την γεώτρηση νερού σε υπόγειο, σε γκαράζ, σε αυλή και σε κήπο. Ξεχωρίζουμε στις γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού καθώς προσφέρουμε πλήρη γκάμα σε μηχανήματα γεώτρησης και υποβρύχιες αντλίες νερού.

Η εταιρεία Γεωτρήσεις Δήμας Δημήτρης απαρτίζει οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στην γεώτρηση νερού. Κατασκευάζουμε πλήθος από τα έργα στις γεωτρήσεις Αργοσαρωνικού με μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα διάτρησης. Η επιτυχή γεώτρηση νερού συμβαδίζει με το όνομά μας.

Απευθυνθείτε έγκαιρα για να ενημερωθείτε σχετικά με την τιμή γεώτρησης και το κόστος κατασκευής.

Facebook
Pinterest
Twitter
Tumblr
LinkedIn